- 4 Kasım 2016
- 54
- 22
- 3
Allah bağışlasın. Eşimi ikna edebilirsem önce Konya'da Novafertil'i deneriz herhalde. Eşim henüz erken diyor, doğal yollarla deniyoruz ama 8-9 ay yeterli gibi geliyor banaŞartları zorlasanı dr.cem beye gitmiştim ben umut tüp bebekde çok araştırdım sağlıkcıyım. Rabbimin mucizesi kendiliğinden kaldım hamile sebebsiz sekonder infertiliteydi oğlum var 8.30 yasında
inşallah kaç aydan sonra gitmek gerekir? 90'lıyımİlla konya diyorsanız necati Özçimen de olur ama lab koşullarına kefil olmam dr iyi.eşinşz haklı yaşınız genç ise bekleyin bal arı sütü polan karışımı içtim hamile kaldığım ay.birde Eşiniz l-arginin keçiboynuzu kürü içsin.diğer aylarda incir kürü yapın inş tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz
8 ay geçti, 4 ay daha mı bekleyeyim yoksa 1 sene daha mı? Sanırım 1 sene sabredemem :/Bir sene bekle bence yasında küçükmüş yazdıklarımıda yapabilirsen bu süreçde sebep olur inş
tamam canım teşekkürler, bu süreçte tavsiye edilen şeyleri yiyelim4 ay daha yani tam bir sene olsun
belki ön yargı olabilir ama devlet kurumları hep sıkıntılı. Ben bu hafta Novafertil'e gittim, her şey çok güzel gidiyor. inşallah sonucuda çok güzel olurSelam arkadaşlar biz de çocuk hasreti çekenlerdeniz. Tüp bebek için Konya Kızılay'ı bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti. Orası için sizin düşünceleriniz nedir acaba?
Hepimizin bebek sahibi olabilmesi dileği ile....
Labaratuvar şartları ve embriolok deneyimi çok çok önemli bunlara dikkat edin derim
Benim medicanada dondurulmş 1.kalite embriyılatımı çözdürürken zayi ettiler norma yolla bir oğlum vardı iki yıl olmayınca tüp bebek yapalım dedik.Şimdi yine hamileyim doğal yıl ile allaha şükür
Eğer tedaviye başlamadıysanız tavsiyem büyük merkezlere gidin ankara bile değil İstanbul,sağlıkcıyım ben bu tüp bebek işinde çok ticari bakanlar var.Çok araştırmıştım başta İstanbul zor gibi gözüküyır ama labaratuvar karı çok iyi ve başarı oranlarıda
belki ön yargı olabilir ama devlet kurumları hep sıkıntılı. Ben bu hafta Novafertil'e gittim, her şey çok güzel gidiyor. inşallah sonucuda çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?