Tüp Bebek Merkezleri KONYA TÜP BEBEK MERKEZLERİ!!

deniz1983

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
1.110
287
123
42
Arkadaşlar merhaba,
Bu msj ı sadece bilgilendrmek amacı ile benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye yazıyorum..küçük illerdeki tüp bebek merkezleri yeteri donanıma sahip değil (hem lab,hemde peronel bakımından)..eğer tüp bebek merkezi seçme aşamasındaysanız lütfen dikkatli olun büyük merkezlere gidin..ben yaşadım arkadaşımda, ve olumsuz sonuçlar insanı yıkıma uğratıyor..sorunumuzda sadece ileri hız %4 ki normal hız %40,ve morfoloji %2 olmasıydı normal yollarla bir oğlum bir düşüğüm var yani en iyi hasta grubundaydım..dediğim gibi benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın diye yazıyorum eğer kafanızda merkezinizi netleştiremediyseniz, büyük merkezlere gidin derim...

Denizciğim ben anlayamadım pek .Konya yazmışsın ya konyadaki merkezler hakkındamı kötü diyorsun.yada isim verebilirsiniz?

bende katılıyorum denizde konyada çok merkez var ama büyük ve temiz merkeze gitmek daha mantıklı.

Konyadaki bütün merkezleri kastediyorum..Teknik şartları ve deneyimleri iyi değil birebir yaşadım..zaten araştırısanız göreceksiniz büyük merkezlerle farkını..bu iş allahın takdiri tabiki ama önlemleri iyi almak lazım..Büyük merkezlerdede tabiki olmama ihtimali var ama en azından ben en iyisine gittim takdir allahın diyebiliriz..Ben bu pişmanlığı yaşadım başkası yaşasın istemem..

bizde çok araştırdık Ankaranın,İstanbulun en iyi kliniğine gittik büyük olması tabiki etkliyor ama embriyolog ve dr da çok önemli onlar kaliteli ve iyi olduğunda herşey oluyor zaten.Kuzenim çok gezdi oda konyayı istemedi ama sonunda konyada yaşadığı için burda yaptırcam dedi.Konya Medicana tüp bebekte hamile kaldı.Büyük ve kalitenin yanında dr ve embriyolog kaliteside çok önemli.İnşallah rabbim isteyen herkese verir.

orayı bilmiyorum ama devlette çok fazla ilgilenilmediği için biz tercih etmedik.Medicanada Necati Özçimeni tavsiye ederim.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüp bebek merkezi tavsiye ederim, Dürdane Nil Okur hanım çok iyi dalında.

Kızılay Hastanesi Tüp Bebek Dr. Alanur Hanım'ı önerebilirim.Önceki 2 denemem İstanbul'da olmuştu.Konaklama ve tedavi ücreti çok masraflı olmasının yanında negatif de sonuçlanınca ciddi psikolojik olarak sarsıldım.Son denemem Konya Kızılay'da Dr. Alanur Hanım tarafından yapıldı.Şu an 4 aylık gebeyim.Son derece sıcakkanlı bir doktor.

Selam arkadaşlar biz de çocuk hasreti çekenlerdeniz. Tüp bebek için Konya Kızılay'ı bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti. Orası için sizin düşünceleriniz nedir acaba?

Hepimizin bebek sahibi olabilmesi dileği ile....

dr ve hastane tabiki önemli ama en az onun kadar labaratuvar şartları iyi araştırın.en iyi üç merkez ist da şartlar açısından

hangi merkezler ve fiyatlar nedir bilgi verebilirmisiniz ?
memorial,bahçeci ve bülen tıraş üçüde iyi ben bahçeciyi tercih ettim cem bey dr um.hsg çekildim daha tedaviye başlamadım.tercih sebebib ise anadolu yakasında olması gidip gelmesi kolay.dr da çok araştırdım,lab şartları zaten türkyede en iyisi bunlar.eğer izmire yakınsan dr.israil aruh var oda çok iyi.hepsinin fiyatı 7000-8000 arasında ilaç hariç.

canım bende geçen gittim bahçeci fulya sana katılıyorum çünkü meram araştırma da üç defa denedim ve ben dış gebelik geçirmiştim tüplerime bakın diye çok dedim fakat duyuramadım ve benim yedi embriyomun başını yediler resmen güvenç karlıkyaya gittim ve ilk muayene de tüpünde sıvı var dedi ama ameliyat parası dudak uçuklattı 13.000 tl belki daha fazla olacaktı bu yüzden tekrar eski doktorum olan mustafa ulusoya gittim ve ameliyatımı ona yaptırdım iki tane embriyom var meram da onları deneyeceğim ama içimde korku var olmazsa diye çünkü nil hanım da gitmiş oradan inşaallah tutar tutmazsa bende istanbula gideceğim galiba mustafa ulusoyla konuştum ve dondurulmuş embriyo transferi yaptıklarını söylediler ama artık benim içinde konya defterini kapatacağım gibi geliyor hakikaten büyük klinikler iyi oluyor rabbim verecek olan benim bir arkadaşım meramda kucağına aldı ikiz kızlarını Allahtan hayırlısı artık

Bana bir kaç arkadaşım novafertili tavsiye etti ama burada sorduğum hiç kimseden yanıt alamadım. novafertil hakkında bilgisi olan var mı?

Benim var arkadaşımın denemesi oldu hiç memnun değildi,gebelik testinin sonucunu bile arayıp sormadılar.Büyük merkezlere gidin sonuçları çok yıpratıcı olıyor

İstanbul daki merkezlerde güvenilir olanları ankaradakilerin bile lab şartları uygun değil,labaratuvar çok önemli.Bir an önce kavuşırsunuz yavrunuza umarım

İstanbul daki merkezlerde güvenilir olanları ankaradakilerin bile lab şartları uygun değil,labaratuvar çok önemli.Bir an önce kavuşırsunuz yavrunuza umarım
Daha önce İstanbul'da yaşadım ama şu anda orada tedavi olmam çok zor

Şartları zorlasanı dr.cem beye gitmiştim ben umut tüp bebekde çok araştırdım sağlıkcıyım. Rabbimin mucizesi kendiliğinden kaldım hamile sebebsiz sekonder infertiliteydi oğlum var 8.30 yasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…