Denizciğim ben anlayamadım pek .Konya yazmışsın ya konyadaki merkezler hakkındamı kötü diyorsun.yada isim verebilirsiniz?Arkadaşlar merhaba,
Bu msj ı sadece bilgilendrmek amacı ile benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye yazıyorum..küçük illerdeki tüp bebek merkezleri yeteri donanıma sahip değil (hem lab,hemde peronel bakımından)..eğer tüp bebek merkezi seçme aşamasındaysanız lütfen dikkatli olun büyük merkezlere gidin..ben yaşadım arkadaşımda, ve olumsuz sonuçlar insanı yıkıma uğratıyor..sorunumuzda sadece ileri hız %4 ki normal hız %40,ve morfoloji %2 olmasıydı normal yollarla bir oğlum bir düşüğüm var yani en iyi hasta grubundaydım..dediğim gibi benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın diye yazıyorum eğer kafanızda merkezinizi netleştiremediyseniz, büyük merkezlere gidin derim...
dr ve hastane tabiki önemli ama en az onun kadar labaratuvar şartları iyi araştırın.en iyi üç merkez ist da şartlar açısındanSelam arkadaşlar biz de çocuk hasreti çekenlerdeniz. Tüp bebek için Konya Kızılay'ı bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti. Orası için sizin düşünceleriniz nedir acaba?
Hepimizin bebek sahibi olabilmesi dileği ile....
dr ve hastane tabiki önemli ama en az onun kadar labaratuvar şartları iyi araştırın.en iyi üç merkez ist da şartlar açısından
memorial,bahçeci ve bülen tıraş üçüde iyi ben bahçeciyi tercih ettim cem bey dr um.hsg çekildim daha tedaviye başlamadım.tercih sebebib ise anadolu yakasında olması gidip gelmesi kolay.dr da çok araştırdım,lab şartları zaten türkyede en iyisi bunlar.eğer izmire yakınsan dr.israil aruh var oda çok iyi.hepsinin fiyatı 7000-8000 arasında ilaç hariç.hangi merkezler ve fiyatlar nedir bilgi verebilirmisiniz ?
canım bende geçen gittim bahçeci fulya sana katılıyorum çünkü meram araştırma da üç defa denedim ve ben dış gebelik geçirmiştim tüplerime bakın diye çok dedim fakat duyuramadım ve benim yedi embriyomun başını yediler resmen güvenç karlıkyaya gittim ve ilk muayene de tüpünde sıvı var dedi ama ameliyat parası dudak uçuklattı 13.000 tl belki daha fazla olacaktı bu yüzden tekrar eski doktorum olan mustafa ulusoya gittim ve ameliyatımı ona yaptırdım iki tane embriyom var meram da onları deneyeceğim ama içimde korku var olmazsa diye çünkü nil hanım da gitmiş oradan inşaallah tutar tutmazsa bende istanbula gideceğim galiba mustafa ulusoyla konuştum ve dondurulmuş embriyo transferi yaptıklarını söylediler ama artık benim içinde konya defterini kapatacağım gibi geliyor hakikaten büyük klinikler iyi oluyor rabbim verecek olan benim bir arkadaşım meramda kucağına aldı ikiz kızlarını Allahtan hayırlısı artıkmemorial,bahçeci ve bülen tıraş üçüde iyi ben bahçeciyi tercih ettim cem bey dr um.hsg çekildim daha tedaviye başlamadım.tercih sebebib ise anadolu yakasında olması gidip gelmesi kolay.dr da çok araştırdım,lab şartları zaten türkyede en iyisi bunlar.eğer izmire yakınsan dr.israil aruh var oda çok iyi.hepsinin fiyatı 7000-8000 arasında ilaç hariç.
büyük merkezlerden kastınız nedir?Benim var arkadaşımın denemesi oldu hiç memnun değildi,gebelik testinin sonucunu bile arayıp sormadılar.Büyük merkezlere gidin sonuçları çok yıpratıcı olıyor
Daha önce İstanbul'da yaşadım ama şu anda orada tedavi olmam çok zorİstanbul daki merkezlerde güvenilir olanları ankaradakilerin bile lab şartları uygun değil,labaratuvar çok önemli.Bir an önce kavuşırsunuz yavrunuza umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?