Kesinlikle öyle..Bunlar tahmin ettiğimizden de çoklar tabi herhangi bir yerde gördüğümde, duyduğumda çok acı çekiyorum,günlerce etkisinden çıkamıyorum.Cezası yaptırımı da yok, kimse bir şey yapamiyor.. tabi bir şeyler yapmaya çalışanlar da var ama çok çok azEn doğrusunu yapıyorsunuz demek isterdim ama böyle şeyler lanet olsun ki bu Allahın belası coğrafyada istisnasız her gün yaşanıyor! Buna eminim.
Ruh sağlığınızı böyle koruyorsunuz. Anladım.Kesinlikle öyle..Bunlar tahmin ettiğimizden de çoklar tabi herhangi bir yerde gördüğümde, duyduğumda çok acı çekiyorum,günlerce etkisinden çıkamıyorum.Cezası yaptırımı da yok, kimse bir şey yapamiyor.. tabi bir şeyler yapmaya çalışanlar da var ama çok çok az
O yüzden böyle haberleri görmek,duymak istemiyorum.
Yok çok iyi ifade etmişsiniz. Üzgünüz ve kızgınız artık kendimizi nasıl ifade edeceğimizi şaşırıyoruz.Ruh sağlığınızı böyle koruyorsunuz. Anladım.
1000 lira değilmiş ceza 625 liraymış. Bir hayat 1000 liradan bile daha ucuz!
Moralim bozuk olduğunda sahiplerine koşan, bebeklerle oynayan kedi-köpek videoları açıp kendime geliyorum. Onlar nasıl böyle bir şey düşünebiliyor? Daha dört aylık, ana sütüne muhtaç belki, bir hayvana nasıl cinsel bir şeyler hissedebiliyor? İğrenç yaratıklar!
İnanın ben kendimi bazen kötü bir insan olduğuma inandırıyorum. Yeteri kadar hayvan beslemiyorum, yaşlılara acelem olduğunda yardım etmiyorum falan diye kendimi kötü bir insan olarak nitelendiriyorum. Ama ben çalmadım, tecavüz etmedim, birine dayak atmadım falan vesaire. Ya onlar? Birçok şeyi yaptılar. Zevklerine ağzı süt kokan hayvanları-bebekleri alet ettiler. Ben mi kötüyüm şimdi? Ben mi günahkarım? Saçımı kapamadım, sevgilimin elini tuttum, belki seviştim diye ben mi kötüyüm? O adam ortamlarda namus timsali olarak gezmiyorsa da ben bir şey bilmiyorum!
Karman çorman yazdım. Kusura bakmayın.
Konya’ya bir kez gitmiştim. Havasında, çok ağır bir mistisizmle karışık huzur vardı. Çocuk aklımda bunu düşünmüşüm bakın, 12 yıl öncesinden falan bahsediyorum tabii.Konya ya taşınacaksınız da tavsiye istiyorsunuz sanıp tıkladım başlığa...
Allah kahretsin artık böyle şerefsizleri mübarek gün kanım dondu. Bizim yapabileceğimiz çok bir şey yok sanırım yasalar hiç caydırıcı ve yeterli değil ne yazık ki.
Ben de onun için geç kaldım ancak bimere yazabilirsiniz. Belki toplanan imzalarla birlikte daha fazla sükse yapar.Allah belasini versin
Haberi gormemistim cok uzuldum midem bulandi bu yaratiklar yasamamali
Imza atacaktim gec kalmisim imzalar savciliga verilmis https://www.change.org/p/konya-da-yavru-köpeğe-tecavüz-edip-facebook-hikayesinde-paylaşan-şahıs-için-savcılığa-suç-duyurusunda-bulunacağız-lütfen-herkes-imzalasın-toplanan-imzalar-islak-imzalı-dilekçe-ekinde-konya-savcılığına-gönderilecektir?recruiter=83696466&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook_link&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_petition
Hakettigi cezayi alir umarim
Ay valla kaç defa yazdım, utandım artık ama siz de şikayet etseniz? Birilerinin elini taşın altına koyması gerek. Yoksa hep aynı terane...Bende unutmuyorum... köpeğe tecavüz eden 80lik şerefsizin videosu gözümün önünden gitmiyo.. Allah hepsinin belasını versin...
Nasıl edicem peki??Ay valla kaç defa yazdım, utandım artık ama siz de şikayet etseniz? Birilerinin elini taşın altına koyması gerek. Yoksa hep aynı terane...
Arama motorunuza ‘bimer şikayet’ yazıp aratın. Oradaki şeyleri doldurmanız ve ufak bir metin yazmanız yeterli. Birkaç sayfa önce kendi yazdığım metni paylaştım. Ne kadar doğru bilemiyorum ama siz de bakabilirsiniz.Nasıl edicem peki??
Tamam saol ilk fırsatta ilgilenicem inş.. şu anda oğlumu uyutuyorum da..Arama motorunuzdan ‘bimer şikayet’ yazıp aratın. Oradaki şeyleri doldurmanız ve ufak bir metin yazmanız yeterli. Birkaç sayfa önce kendi yazdığım metni paylaştım. Ne kadar doğru bilemiyorum ama siz de bakabilirsiniz.
Hala profili falan açık rezilin. Arkadaş listesinde de çocuk yaştaki kızlar falan ekliymiş. Düz sapık yani.İmza kampanyası yapıldı imza toplandı savciliga suç duyurusunda bulunldu. 1000 tl değil 625 lirayla yirttigini sanıyor suratıni s..tgmn sapığı ama öyle olmaycak inşallah.
Hayır benim anlamadığım bu yaratıklar hala toplum içine nasıl cikabiliyor? Nasıl bu kadar rahatlar nasl boy boy resmleri paylasiliyorken rezillikten utanctan kendilerini gebertmiolar? Yada konyada hicmi insan evladı yok şu rezili bulup ağzını burnunu dağıtacak. Ahhh ahHala profili falan açık rezilin. Arkadaş listesinde de çocuk yaştaki kızlar falan ekliymiş. Düz sapık yani.
Sosyal medya kullanmadığım için imza kampanyasından haberim olamadı ne yazık ki... Bugün ekşi sözlükte gördüm
Sayfa suan donuyor mutlaka yazacagim.. ornek metni eksi sozlukte paylasmislar ona benzer yapicam https://eksisozluk.com/konya-ereglide-yavru-kopege-tecavuz--5669979?p=6Ben de onun için geç kaldım ancak bimere yazabilirsiniz. Belki toplanan imzalarla birlikte daha fazla sükse yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?