- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
Daha yeni, Mersin'de bi herif arabasının arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek öldürdü, haberleri döndü.
Noldu peki o "Gözaltına alındı" denildikten sonra?
Ben söyleyivereyim, serbest bırakıldı ve tatil dönüşü sınıf öğretmenliği yapmaya devam edecek. Evet, bu adam ilkokul öğretmeni.
Ne mutlu, ben o inancı kaybedeli çok oldu ...Ben hâlâ iyi insanlar olduğuna inanmaya çalışıyorum.
Evet malesef Anadoluda hayvan tecavuzu yaygin. Simdi durum nedir bilmiyorum ama bi 20- 30 yil oncesine bakildiginda koylerde falan bunu yapmamis erkek(?) yok neredeyse. Yine bir cok erkek de hayvan tecavuzunu normal olarak goruyor.Alttaki yorumlar daha sahaneydi.. ne var yani kopegin sikintisi yok diyen mi ararsin, anadoluda bel agrisina iyi geldigi icin yaygin diyen mi ararsin.. yoksa bu herifin hicbir ceza almayacak olmasina mi yanarsin.. bu ulkede cocuklara tecavuzun cezasi ne ki hayvanlara ne olsun.. anca bir tik daha artar nefretimiz hepsi bu..
Yalnız ben bir yorum okudum,o kadar çaresiz bi isyandı ki,yorumdaki erkek: 'gel bana yap,bu kadar yokluktaysan' diyordu.Alttaki yorumlar daha sahaneydi.. ne var yani kopegin sikintisi yok diyen mi ararsin, anadoluda bel agrisina iyi geldigi icin yaygin diyen mi ararsin.. yoksa bu herifin hicbir ceza almayacak olmasina mi yanarsin.. bu ulkede cocuklara tecavuzun cezasi ne ki hayvanlara ne olsun.. anca bir tik daha artar nefretimiz hepsi bu..
Videoda yüzü alenen ortada fazlasıyla rezil oldu, ailesini de kendisiyle birlikte rezil etti..Yüzünü sansürlememelerı lazımdı .
Herkese şöyle güzelce rezil rüsva olmalıydı .
Pislik ...
O Hristiyan denilenler varya dahadmüslüman orda böyle sapıkların çocuk parkı olan yerlerw yakın yerde olmaları yasak ve çocuklu ailelere mesaj gidiyor dikkat edin diyeYalnız ben bir yorum okudum,o kadar çaresiz bi isyandı ki,yorumdaki erkek: 'gel bana yap,bu kadar yokluktaysan' diyordu.
Ben yumuşattım yorumu tabi siz anlayın.Kısaca o derece canı yanmış yorum yapanın...
Allah'ım neler konuşuyoruz,dışardan bakınca ne pis bi bataklık görünüyo!
Keşke şu sapık olanların alnında yazsa,bu adamın sapık olduğunu nasıl anlayabilirsin şimdi,yaşlı başlı!
Aynı haberi gördüm bende etkisinden çıkamadım ya yaşlı başlı bi adam inanın her gördüğüm yaşlıdan kaçmaya başladım direk aklıma geliyo aklıma da geldikçe midem bulaniyoHaberlere baktım, bir vahşete daha karşılaştım psikolojim bozuldu
82 yaşında dışarda görsek yer veririz. Ak sakallı biri izleyemedim okudum sadece şuan kelimeleri bile toparlayamıyorum biz nasıl kişilerle yaşıyoruz nasıl bir ... Vahşiliktir
Bu insan müsveddesi daha öncede yapmıştır bu işi
Ve kriminal incelemelerde hayvanlara böyle davranışlar sergileyen çocuklarada sergiler
Uzak tutun çocuklarınızı kim olursa olsun dokundırmayın yabancılardaki kültür bizde olmalı
Şerefsizi yakalayan burda cami var diyor
Rahatsız olduğu konuya bak
Birde buna saygı duyuyorlardır işte birk daha saygınınskarakterle olduğunu gördük yaşla değil çok sinirliyim
Haberlere baktım, bir vahşete daha karşılaştım psikolojim bozuldu
82 yaşında dışarda görsek yer veririz. Ak sakallı biri izleyemedim okudum sadece şuan kelimeleri bile toparlayamıyorum biz nasıl kişilerle yaşıyoruz nasıl bir ... Vahşiliktir
Bu insan müsveddesi daha öncede yapmıştır bu işi
Ve kriminal incelemelerde hayvanlara böyle davranışlar sergileyen çocuklarada sergiler
Uzak tutun çocuklarınızı kim olursa olsun dokundırmayın yabancılardaki kültür bizde olmalı
Şerefsizi yakalayan burda cami var diyor
Rahatsız olduğu konuya bak
Birde buna saygı duyuyorlardır işte birk daha saygınınskarakterle olduğunu gördük yaşla değil çok sinirliyim
Öldü zatenŞikayet etsinler yaaşerefsiz offf ben bu konudan çıkıyorum başım dönmeye başladı hiç iyi değilim
Bari bunu yapan yaratıkları ölene kadar dövmek suç olmasa
Adam ölmüş mü??Öldü zaten
Adam öldü 3 sene olduAdam ölmüş mü??
Kimden söz ediyorsunuz?Adam öldü 3 sene oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?