Köpeğe tecavüz eden yaratık

Buyurun bu da kampanyası:
https://www.change.org/p/mersin-de-...uttons.control.nafta_psf_sequential_1.control

İşe yarar mı bilinmez, hangisinden net haber aldık?
Barınak şartları iyileştirildi mi? Köpekleri aç bırakıp birbirlerini parçalamak durumunda bırakanlar ceza aldı mı, Antalya'da yavru kedilerin gözlerini oyanlara ne oldu? Yavru kangalların kulaklarını kesip fotoğrafını sırıtarak sosyal medyada paylaşanlar ne alemde? Çocuklara dokunanlar peki? Hangi istismarın hesabı tam görüldü haber var mı?... Hepsi bir meçhul, hepsi aramızda bir yerlerde gezmelere devam.

Evet malesef Anadoluda hayvan tecavuzu yaygin. Simdi durum nedir bilmiyorum ama bi 20- 30 yil oncesine bakildiginda koylerde falan bunu yapmamis erkek(?) yok neredeyse. Yine bir cok erkek de hayvan tecavuzunu normal olarak goruyor. Alltaki yorumlar da bunun gostergesi. Kendi aralarinda espri malzemesi bile yapiyorlar bunu. O derece igrencler.

Yalnız ben bir yorum okudum,o kadar çaresiz bi isyandı ki,yorumdaki erkek: 'gel bana yap,bu kadar yokluktaysan' diyordu.
Ben yumuşattım yorumu tabi siz anlayın.Kısaca o derece canı yanmış yorum yapanın...

Allah'ım neler konuşuyoruz,dışardan bakınca ne pis bi bataklık görünüyo!
Keşke şu sapık olanların alnında yazsa,bu adamın sapık olduğunu nasıl anlayabilirsin şimdi,yaşlı başlı!

Siz halen cehennemin ölüm mesafesinde mi olduğunu sanıyorsunuz?
İşte buralar komple cehennem. Anlatılan her şey vücut bulmuş halde. Yanarım yanarım da taş çatlasın 70 yıllık ömrümün bunlara denk gelmesine yanarım.
Meyve toplarken dinozor tepse bu kadar acımazdı canım valla.

Demekki cocuklari yasli gordugumuz kisilerden bile uzak tutmak gerekiyor ne pis mahlukat bunlar ya bi guzel dovselerdi 80 yasinda falan hic acimam kimbilir kac tane cocuguda taciz etmistir hayvana bunu yapandan hersey beklenir

Videoyu izledikten sonra burda cami var kısmına yorum yapın. Burda evim var karsinda cami var bunlardanda mi utanmıyorsun diyor. 2 3 tane vuruyor tartakliyor. Zaten şiddetli bi yumruk atsa geberip gidecek bu seferde adamı katil sayarlar bi pislik yüzünden.

Nefsime yenik düştüm demis bir de nefsine tükürdugum bu ne yaaaaaa !!!!

Yüzünü sansürlememelerı lazımdı .
Herkese şöyle güzelce rezil rüsva olmalıydı .
Pislik ...
Videoda yüzü alenen ortada fazlasıyla rezil oldu, ailesini de kendisiyle birlikte rezil etti..
Yolda görsem kıyamazdım yürümeye hali yok diye ama maşallah o işi yapmaya fazlasıyla enerjisi var. Allah ıslah etsin, akıl, fikir, vicdan, merhamet versin şu insanoğluna..
Dünyanın çivisi çıktı iyice.

O Hristiyan denilenler varya dahadmüslüman orda böyle sapıkların çocuk parkı olan yerlerw yakın yerde olmaları yasak ve çocuklu ailelere mesaj gidiyor dikkat edin diye

Aynı haberi gördüm bende etkisinden çıkamadım ya yaşlı başlı bi adam inanın her gördüğüm yaşlıdan kaçmaya başladım direk aklıma geliyo aklıma da geldikçe midem bulaniyo erkek kız farketmez nolur yavrularınızı tanidik akraba bile olsa güvenmeyin ve sevdirmeyin kimseye insanın güveni kalmiyo bi köpeğe (ki oda bi canlı ve ona bunu yapan o yarattık cezasını almali) bunu yapan çocuklara neler yapar RABBIM hidayet nasip etsin

Gördüğümde ben utandım yahu,insan kendine nasıl yakıştırır böyle birşeyi.
Hayvan herif.
Annem hep der,yaşlı erkeklerden özellikle sakın,onlar daha tehlikeli olur diye.
Boşa değilmiş...
Rezil!
ömrünün son demlerinde,nasıl bir ahlaksızlık,nasıl bir günah işledi.

Allahım esirge çocuklarımızı,kökünü kurut bu iğrençlerin.

Şahsı serbest bırakmışlar daha fazla hayvana çocuğa tecavüz etsin diye

Bende ilk gördüğümde bu yaşlı adam acaba canınımı yakıyor dedim hayvanın.
Ve gördüğüm manzara benibu şekilde yaparak şok etti.
Allah islah etsin ne denilir....

Mide bulandıran iğrenç olayda yeni gelişme! Ev hapsi kararı verildi
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, köpeğe tecavüz etmeye çalışırken yakalanan, görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alınan N.C. (82) ifadesinde, "Nefsime yenik düştüm" dedi. Emniyetteki işlemlerin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edilen N.C. hakkında kamu davası açılana kadar ev hapsi kararı verildi. N.C. psikolojik olarak takibinin yapılması için ise haftada bir kez hastaneye giderek kontrolden geçirilecek.

Rica ediyorum buradaki yaratığı din ile,müslümanlık ile bağdaştırmayın,cümle içinde dahi kullanmayın.
Her sakallı,tonton bir müslüman dede olmuyor ne yazıkki.
Kimliğinde müslüman yazıyor olabilir.
Hatta belki ibadet filan da yapıyordur.ama bu yaptığının bedeli ona nasıl dönecek,ibadeti,imanı nereye gidecek onu da Allah bilir.
Cezasını Türk adaleti veremeyecekse Allah verecektir,buna kesinlikle inanıyorum.
İçim rahat.
Allahın azabı çok daha çetin olacak,varsın yargı serbest bıraksın.
Bu utançla fazla yaşamaz zaten.
Keşke burda da ceza alsa ama "yaşlı" ya

Tükürmek isterdim ağız dolusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…