Köpeğe tecavüz eden yaratık

Bu bildiğin tecavüz ediyor videosu var

videoda amca pantolonunu falan çıkarmış ama kemerini de köpeğin boynuna bağlamış .ayan beyan ortada ne yazık ki.amcanın alzeimer falan olduğunu umuyorum ya da deli.yani umarım öyledir.!!!

Pantolonunu çekiyor adam apar topar, köpek kemerle bağlı. Videosu var

Videosu var izleseniz anlarsiniz. Oyle yanlis anlasilacak birsey degil maalesef. Keske soylediginiz gibi olsa. Ben bu basligi gorunce izledim. Midem bulaniyor yemin ederim. Yazacak birsey bulamiyorum.

Ooo bu bildiğin sapık. ben haberi izlemedim. İzleyemem zaten ne midem kaldırır ne kalbim Allah kahretsin.

İyi ki izlememişim. Gerçi izlemiş kadar kötü oldum.
Hatta şahit olsam önce yüzüne tükürür sonra linç başlatırdım kesin..

Amca demeyin şerefsiz diyin gebersin artık yaşlılara da güvenmem de
Köpeğin sağlıgı hakkında bilgisi olan var mı ne durumda yavrum
Canım köpekte golden cinsine benziyor çok güzel bir köpek birşeyi yok
Ama adamın yüzünü görsen nur var sanırsın
Allah kahretsin böylelerini

Daha bir kaç ay önce Çorum da yaşanan olayın üstünü kapattılar ,zinciri dolanmış onu çözüyordum dedi bitti gitti ,orda ki canı da bakım evine aldılar ne hikmetse gençlik hastalığından bakım evinde öldü gitti hiç bir araştırma yapılamadan (yemedik!) kanun bu masumları can değil mal olarak gördüğü sürece bitmeyecek bu pislik insan artıkları ,söyleyecek çok söz var kelime haznem de fakat bu ve bunun gibi yaratıklar için hiç banlanma niyetin de değilim ,Allah hepsini islah etsin !

Daha yeni, Mersin'de bi herif arabasının arkasına bağladığı köpeği sürükleyerek öldürdü, haberleri döndü.
Noldu peki o "Gözaltına alındı" denildikten sonra?
Ben söyleyivereyim, serbest bırakıldı ve tatil dönüşü sınıf öğretmenliği yapmaya devam edecek. Evet, bu adam ilkokul öğretmeni.

Siz gerçekten öyle olduğuna mı inandınız? Çocuğa alınan son model telefon bile olayın üstünün kapatıldığının kanıtı ...

Canım köpekte golden cinsine benziyor çok güzel bir köpek birşeyi yok
Ama adamın yüzünü görsen nur var sanırsın
Allah kahretsin böylelerini
Kuzucuk iyi demi şuan
Gebersin şerefsiz tecavüz ve hayvan işkenceleri suçlarında yapanı halkın eline vereceksin aslında

Bazıları rahatsız olmuş oda bu yaşlının torunu ve çocuğu var diye zaten karakola hiç bir yakını gelememiş
Sanırım ailede küçük çocuklara da birşeyler yapmıştır iyice araştırsan sakalda yapmış ki kimse sapık olduğunu kondurtmasımn kendilerini iyi saklıyorlar
Bunun elini kim bilir kaç kişi öpmüştür

Kuzucuk iyi demi şuan
Gebersin şerefsiz tecavüz ve hayvan işkenceleri suçlarında yapanı halkın eline vereceksin aslında
Videoda iyi görünüyor ama akıbeti nedir bilemiyorum
Eşimin köyündede biri hakkında böyle konuşuyorlardı eşeğe tecavüz diye. Ama o kişiyi dışlamıyorlardı sadece arkasından konuşuyorlardı
Kadına şiddeti öldürülmesini normal gören hayvana tecavüzüde hak görür. Kökleri kurusun inşallah

Hayvanlara siddeti hapis cezasi gerektirecek suc kapsamina sokmazlar. Sokak ortasinda siddet uygulayani, telefon dolandiricilarini falan bile tutuklamiyorlar. Neden? Cunku hapishanelerimizde yer yok. Cunku hapishanelerimizi once kopyali sinavlarla kadrolu memur yapip, sonra da isler tersine donunce potansiyel tehlike arz edenlerle doldurdular. Fetö'den kac tutuklu var sayisi belli degil. Ama hapishanelerde yer yok. Bu yuzden hayvanlara siddeti suc kapsamina sokmazlar. Daha kadina siddetin bile cezasini veremeyen bir ulkeyiz. Her sey illaki medyada olay olacak, cok tepki cekecek, sesler yulselecek ki, ancak o zaman saliverdikleri suclulari tenezzul edip tekrar tutuklasinlar. Is yine bizlere dusuyor. Bu gibi durumlara sesimizi yukseltecegiz, medyaya tasiyacagiz,gundemden dusmesini onleyecegiz.

Şikayet etsinler yaa şerefsiz offf ben bu konudan çıkıyorum başım dönmeye başladı hiç iyi değilim
Bari bunu yapan yaratıkları ölene kadar dövmek suç olmasa

Alttaki yorumlar daha sahaneydi.. ne var yani kopegin sikintisi yok diyen mi ararsin, anadoluda bel agrisina iyi geldigi icin yaygin diyen mi ararsin.. yoksa bu herifin hicbir ceza almayacak olmasina mi yanarsin.. bu ulkede cocuklara tecavuzun cezasi ne ki hayvanlara ne olsun.. anca bir tik daha artar nefretimiz hepsi bu..

Bazen yolda yürürken dilenen yaşlı insanlar görüyorum.Bir bakıyorum iğrenç bir şekilde inceliyor.Hepsi degil ama bazisi oyle.Bakisindan belli yani.Insanin zihniyeti bozuksa din dil ırk yaş mevki hiçbirinin önemi yok.Insanlara hiç güvenim kalmadı artık.Allah çocuğu olanlara yardım etsin.Iyilerle karşılaştırsin herkesi

Sakalından,başındaki takkeden utanmayan şerefsiz..Allah seni kahretsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…