köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Berenciğim benim bir köpüşüm kayboldu,1 yıl bakabildim,barınaktan almıştık.Ne oldu,nerde bilmiyoruz ve hiç öğrenemeyeceğiz?

Sokakta ilgilendiğim 2 yavru köpekten biri vet.'de diğeri vet'e giderken gözlerini yumdu.Veterinere daha önce götürmediğim için hala aklıma geldikçe üzülürüm.Sen elinden geleni yaptın.İçin rahat olsun.

Hayatım insan üzülüyor anlıyorum.... Allah'ın takdiri diyorsun ve Allah sabrını veriyor.

efe eminim ki hayatını sevgiye boğularak yaşadı. çok şanslıydı onu bu kadar seven bi annesi olduğu için.

ona verebileceğin en güzel hayatı verdin, şimdi acı çekmiyor, huzurlu güzel kuzucuk...

güçlü durmaya çalışmalısın, Allah sabır versin canım, kelimeler birşey ifade etmiyor şuanda gerçi,

çok çok üzgünüm

Beren boyle yapma ( bende oglumu kaybettim seni cok iyi anliyorum ama simdi aci cekmiyor bende hep kendimi sucladim ama anlayamdm kanser oldugunu sen boyle yaparsan o hic huzur bulamaz seni gorur uzulur hep allahim ne kotu oldu icim keske yanina gelebilsem (

Berenim sakin ol cok uzuldum ya konuyu okudumda ölecegini dusunmemistim
Cektigi acilar dindi buna sevin ne desem bilemedim

yavrum şimdi havlama sesi duydum balkona koştum annem arkadaşların gelmiş yavrum indim mamandan verdim kuzum hepsi doydular hepsine sarıldım gittiler şimdi her havalama sesine koşuyorum allahım bu nasıl acı allahım içim yanıyor yüreğime bir şey oturdu böyle kalkmıyor uyuyamıyorum yavrum hayal görüyorum arkadaşlar hepinizin yazdıklarını okuyorum siz yazdıkça daha iyi oluyorum sanki allah razı olsun delirmekten korkuyorum yardım edin bana çok kötüyüm

başın sağolsun,
bende kızımı 14 yaşında kaybettim,
seni anlayabiliyorum

bi hastaneye git, sakinleştirici yapsınlar, keşke yakınımda olsan da destek olabilsem sana

Başınız sağolsun.. Allah sabır versin...

Berenim sakin ol ya annenler nerde yanliz kalma

başın sağolsun bende seneler önce muhabbet kuşumu kaybetmiştim.kafese baktııkca ağlıyordum sonunda babam dayanamadı kafesi gözümün önünden yok etti.sonra birkaç sene sonra yine muhabbet kuşu aldım ona okadar bağlanmamaya çalıştım oda 6 sene sonra öldü.ne yapalım hayat işte doğan ölüyor.ALLAH anne,baba,evlat acısı vermesin. m.kuşuma öyle bakardım ki ilaçları her çeşit.kafesini hergün değiştirirdim.yemi bitmeden yemini verirdim.çok uzun yaşadılar ömürleri en fazla 7 seneymiş.ilk kuşum 7 sene kadar yaşadı ama ömründen fazla yaşayamadı güzel baktığım halde.üzme kendini ALLAH her canlıya vikit zaman verdi önüne geçemezdin.kendini toparla üzme kendini.

keşke yanımda olsanız keşke allahım dayanamıyorum yavrummmmmmm oğlummmm kurban oldugum bal kaymağım

Basiniz sagolsun.Dunden beri konuyu takip ediyordum belki iyilesir minik diye simdi okuyunca cok uzuldum.Ama lutfen kendinzi toparlamaya calisin ne mutlu ki dolu dolu 14 yil gecirmissiniz yavrunuzla.Belki yasasaydi daha cok aci cekecekti kurtuldu simdi diye dusunun.

Beren evde sakinleştirici hap varsa bir tane iç..
Yalnızsan birini çağır eve..

ben öldürdüm yavrumu dişlerini çektirmek için veterinere götürmeseydim ölmicekti yavrum kendi ellerimle ölüme ittim onu ben yaptım

annem yanımda efenin haberini aldıktan sonra kadınıda sokak sokak yürüttüm yeni eve geldik odama giremiyorum allahımmmm delirmekten korkuyorum sakinleştirici iğne olsam sabah uyanınca aklıma gelicek pskiayrtiye gidicem dayanamıyorum yavrum gitti oğlum herşeyim çocuklugum gitti ömrüm gitti

ben öldürdüm yavrumu dişlerini çektirmek için veterinere götürmeseydim ölmicekti yavrum kendi ellerimle ölüme ittim onu ben yaptım

Beren böyle düşünme lütfen. Hastaneye gidin, bir sakinleştirici vursunlar. Böyle kendini suçlayarak bir yere varamazsın ki bitanem. Kendini daha da yıpratıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…