köpeğim çok acı çekiyor:( çok üzülüyorum

Allah'ım sen bağışla yarabbim... Onların hasta olması çok yaralıyor beni. Benim kız iki gün hiçbir şey yemedi sadece su içti ameliyattan sonra. Çiş de yapmıyordu ama geçti. İnşallah kısa sürede düzelir... Dua edeceğim onun için...

Oğlum sürekli kusuyor sürekli salya akıyor doktor ümidim yok dedi doktora inanmıyorum biraz daha Dursun eve götürcem sarılcam kendine gelicek

Oğlum sürekli kusuyor sürekli salya akıyor doktor ümidim yok dedi doktora inanmıyorum biraz daha Dursun eve götürcem sarılcam kendine gelicek

Madem dokunucaktı narkoz veteriner başta neden verdi narkozu yazıkmı değil bi diş diye gitti mahvoldu yazık

Allahım inşallah efecik ayağa kalkar,inşallah.

istanbul' da yaşıyorsan fakülteye götürmeni öneririm canım
eğer varsa imkanın oraya git.
umarım bir an önce iyileşir

Canım tanıdığın başka veteriner var mı?Dışarı çık,telefon ile ara,durumu anlat akıl sor.Narkoz sonrası süreç nasıl olur sana anlatsın başka bir vet.ten de bilgi almış olursun.Duruma daha hakim olman için bunu söyledim.

Arkadaşım nerdesin, özelden mesaj attım sana, yardımcı olalım, sağlam dur ne olur

İyileşecek inanıyorum, dualarım seninle

Ankaradayım özel mesajlara bakamıyorum telefondan gözükmüyor gözlerim şiş

ankara üniv. veterinerlik fak.
(0312) 317 0315
burayla bir görüş ve köpeğini götürebilirsen götür derim
istanbuldaki fakülteye gözüm kapalı teslim ederim canlarımı ama ankara'yı bilemiyorum
orası da muhakkak öyledir diye umuyorum

Beren hayvanı sıcak tutmaya gayret et, vücut ısısı düştükçe anesteziyi atmakta zorlanır, metabolizma yavaşlar. Bizi haberdar et arada

İçim içimi yedi, arkadaşlar birer Ayet-el Kürsi ve Elham okuyun ne olur, Rabbim yardım etsin yavrucağa, sağlıkla evine dönsün

iyi dilek ve dualarımı iletmek için üye oldum. allah yardımcınız olsun. benim bebeğim 1,5 yaşında en ufak bir problemde ne yapacağımı şaşırıyorum. inş. iyi haberlerle dönersiniz ve sırnaşıp oynamaya başar efecik..

Çok merak ediyorum.. Umarım hayırlı haberler verir. Sağ salim kurtulur..

İçimde bir korku var, iki kez aradım açmadı telefonu, şimdi de kapalı =(((

Ben korkuma pek konuya girmemeye çalışıyorum ama duramadım konuyu ilk okuduğumda hiç iyi hissetmedim, inşallah yanılırım. Çok yaşlı olunca narkoz vs çoook ağır geliyo yavrucaklara

Ben korkuma pek konuya girmemeye çalışıyorum ama duramadım konuyu ilk okuduğumda hiç iyi hissetmedim, inşallah yanılırım. Çok yaşlı olunca narkoz vs çoook ağır geliyo yavrucaklara

Hayvanının başında acı çeken her insan beni eskiye götürüyor;

Böbreği çalışmıyor, pankreatiti geçmiyor, sarılığı geçmiyor, üresi yüksek koş, idrarını yapamıyo koş, dua et Attraente yapacak bir şeyimiz yok ...

O çaresiz çırpınmayı bildiğim için, insanın içi nasıl yanıyor bildiğim için sarsılıyorum ama inancımı yitirmiyorum, duaların geri dönmediğini biliyorum, inşallah Efe'de kalkacak ayağa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…