- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi KomandoYareni
-
Bazı insanlar evde köpek olmaz
Köpeğin olduğu evde yemek yenmez
Köpek varsa ibadet olmaz gibi düşünüyorlar ama sizinki bu ev oğlumun dolayısıyla da benim evim ve ben evimde köpek istemiyorum a getirmiş olayı
Evim çok küçük öyle olmasa bı tane de köpek çok istiyorum oğlum da çok seviyor
Ama eve biz ancak sığıyoruz
Bide bakamazsam güzelce vebalini girmek istemiyorum
Kv ye net şekilde söyleyin ben EVİMDE köpeğimi istiyorum diye
Nisanliniza da hayırlı tezkereler diliyorum
Kopegin sakin olmasa dahi bu sizi ilgilendirir. Benim kedim koltuklarida yoldu perdeleride yirtti. Yeni mobilyalar aliyorduk ve kv dediki "kediye disarda bakarsiniz yepyeni esyalarin olcak mahveder." Etsin koltuk sonucta dedim ve bitti. Ister evime gelmez,ister yemek yemez umurumda degil sahsen.
Aslında dini boyutunu((evde köpek varsa ibadet kabul olur/olmaz kısmını) bilmiyorumÇok sağol canım amiiin. İşte galiba o da benim vazgeçememe bozuldu. Hani büyük lafı çiğniyorsun gibisine çekti annem de öyle düşünüyor. İbadet kesmi şöyle kendisi açık ama namaz kılar ara sıra. Çok da ibadetliler diyemeyeceğim gördüğüm bildiğim kadarıyla. Oruç tutarlar ederler ama biz de nişanlımla orucumuzu tutarız. Yani inancımızı engellemiyor köpeğimiz diyebilirim.
Cookie canım
Alışacak mecburen. Ben sizin yerinizde olsam soğuk davranmazdım. Normal şekilde kendisiyle ilişkinizi sürdürün bence. Arayacaksanız arayın normalde, aramayacaksanız aramayın. Hiçbir şey olmamış gibi davranın yani.
Tüy problemi var mı peki ona göre benn düşüncelerimi paylaşmak istiyorum
Haklısınız galiba. Ancak bozulmadım değil. Askerdeki insana diyeceğine "kızım ben şu konudan sana kırıldım" deseydi keşke. Aramamamın sebebi de var aslında dediğim gibi yakın bir arkadaşımın ablası vefat etti genç yaşta ve beklenmedik ani bir ölümdü hepimiz sarsıldık. Aslında o beni aramıştı kına hakkında tam cenaze esnasındaydı konuşamadım fazla da 7 saniye falan sürdü. Derdi de kına malzemelerini hallettim mi falan diyeydi sonra annemle konuşmuşlar annem hallettik dedi ben de bir daha aramadım. Cenazede olduğumu da söyledim tamam falan dedi. Galiba yarın falan öylesine bir arasam iyi olacak..
Bana kalirsa arayin. Dugun oncesi boyle kirginliklar hos degil. Kopek konusundan hic bahsetmeyin. Ne soguk konusun nede gereksiz samimi olun orta yollu hal hatir sorup kapatin.
Nasilsa kendi bildiginizi yapacaksiniz. Bu konuda israrci olursa da nisanliniza havale edin. Siz muhattap olmayin konussun annesi ile...
Tabi nisanliniza karsi sorumluligunuzu da yerine getirmis olursunuzYarın bir arayacağım belli etmeden. Baktım ki yine bir soğuk konuşuyor en azından ben elimden geleni yaptım derim vicdanım rahat eder..
Hiçbir şey yokmuş gibi davranırsanız o da bundan bahsetmez. Sevgilimin annesi de sevgilimin kedisine resmen düşman. Ki odada hep çocuk. Bana söylenip duruyor hem görüştüğümüzde, hem aradığında. He deyip geçiyorum resmen. Mecburen he deyip geçilecek o da bir yerden sonra alışacaktır. Evinize geçtiğinizde evi temiz ve düzenli gördüğü zaman yavaş yavaş düzelir kin tutacak değil bu yüzden. Bence de arayın öylesine yarın.
Tabi nisanliniza karsi sorumluligunuzu da yerine getirmis olursunuz
Bu ne ki bi de komodo ejderi almayı düşünüyoruz deseydin
Ben de herkese köpeciğimle ilgili evet doğru haklısın bakıcam icabına artık diye diye iki yılı geçirdim. He diyip geçiyorum köpek muhabbeti hiç olmamış gibi davranıp ponçiğimle mutlu mesut yaşıyorum
Benimki de daha evlenmeden once "eve hayvan alirsaniz inanin evinize hic gelmeyiz adim bile atmayiz" demisti. Kedim zaten vardi. Kosarak gidip cici bir de kucukucu aldik ❣
Gelmiyorlar cok iyi oluyor
Tabiki biraz fazla uzuyor canım, dökülme vaktinde falan kestiriyoruz onun dışında çok sıkıntı çıkarmıyor bize. Zaten annem her gün ama her gün ev süpürelim diyen bir kadın. Onun dışında bize rahatsızlık bildiren (gizliden de olsa) olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?