Köpeğim ve KV.

Çok sağol canım amiiin. İşte galiba o da benim vazgeçememe bozuldu. Hani büyük lafı çiğniyorsun gibisine çekti annem de öyle düşünüyor. İbadet kesmi şöyle kendisi açık ama namaz kılar ara sıra. Çok da ibadetliler diyemeyeceğim gördüğüm bildiğim kadarıyla. Oruç tutarlar ederler ama biz de nişanlımla orucumuzu tutarız. Yani inancımızı engellemiyor köpeğimiz diyebilirim.

İşte aynen öyle sakin olduğu halde lafını etmesi daha ilginç. Ona zarar vermiş olsa, sevmese bu yüzden hadi bir nevi anlarım. Onun yaptığı yaşam alanımıza müdahale etmek. İnşallah nişanlımı doldurmaz bundan korkuyorum ihtimal çok vermesem de. Askerdeki çocuğa açtığı konuya inanamadım...

Aslında dini boyutunu((evde köpek varsa ibadet kabul olur/olmaz kısmını) bilmiyorum
Ama herkes herkesin hayatına saygılı olsa bu kadar sorun olmaz
Takmayın yeni evinizde köpeğinizle daha mutlu olursunuz inşallah

Alışacak mecburen. Ben sizin yerinizde olsam soğuk davranmazdım. Normal şekilde kendisiyle ilişkinizi sürdürün bence. Arayacaksanız arayın normalde, aramayacaksanız aramayın. Hiçbir şey olmamış gibi davranın yani.

Haklısınız galiba. Ancak bozulmadım değil. Askerdeki insana diyeceğine "kızım ben şu konudan sana kırıldım" deseydi keşke. Aramamamın sebebi de var aslında dediğim gibi yakın bir arkadaşımın ablası vefat etti genç yaşta ve beklenmedik ani bir ölümdü hepimiz sarsıldık. Aslında o beni aramıştı kına hakkında tam cenaze esnasındaydı konuşamadım fazla da 7 saniye falan sürdü. Derdi de kına malzemelerini hallettim mi falan diyeydi sonra annemle konuşmuşlar annem hallettik dedi ben de bir daha aramadım. Cenazede olduğumu da söyledim tamam falan dedi. Galiba yarın falan öylesine bir arasam iyi olacak..

Bana kalirsa arayin. Dugun oncesi boyle kirginliklar hos degil. Kopek konusundan hic bahsetmeyin. Ne soguk konusun nede gereksiz samimi olun orta yollu hal hatir sorup kapatin.
Nasilsa kendi bildiginizi yapacaksiniz. Bu konuda israrci olursa da nisanliniza havale edin. Siz muhattap olmayin konussun annesi ile...

Tüy problemi var mı peki ona göre benn düşüncelerimi paylaşmak istiyorum

Tabiki biraz fazla uzuyor canım, dökülme vaktinde falan kestiriyoruz onun dışında çok sıkıntı çıkarmıyor bize. Zaten annem her gün ama her gün ev süpürelim diyen bir kadın. Onun dışında bize rahatsızlık bildiren (gizliden de olsa) olmadı.

Hiçbir şey yokmuş gibi davranırsanız o da bundan bahsetmez. Sevgilimin annesi de sevgilimin kedisine resmen düşman. Ki odada hep çocuk. Bana söylenip duruyor hem görüştüğümüzde, hem aradığında. He deyip geçiyorum resmen. Mecburen he deyip geçilecek o da bir yerden sonra alışacaktır. Evinize geçtiğinizde evi temiz ve düzenli gördüğü zaman yavaş yavaş düzelir kin tutacak değil bu yüzden. Bence de arayın öylesine yarın.

Yarın bir arayacağım belli etmeden. Baktım ki yine bir soğuk konuşuyor en azından ben elimden geleni yaptım derim vicdanım rahat eder..

Teşekkür ederim içim rahatladı ya yorumunuzla. İnşallah alışır. Nişanlım titiz bir insan zaten hatta benden daha fazla titiz diyebilirim bu yüzden hem köpeğin sağlığı için hem de evin titizliği için iyi bir çaba göstereceğimizi biliyorum.

Bu ne ki bi de komodo ejderi almayı düşünüyoruz deseydin

Ben de herkese köpeciğimle ilgili evet doğru haklısın bakıcam icabına artık diye diye iki yılı geçirdim. He diyip geçiyorum köpek muhabbeti hiç olmamış gibi davranıp ponçiğimle mutlu mesut yaşıyorum

Ayy çok güldüm ya buna Isıttıracağım poposundan görecek en sonunda zaten. Oğluşum ısırmıyor gerçi.

Benimki de daha evlenmeden once "eve hayvan alirsaniz inanin evinize hic gelmeyiz adim bile atmayiz" demisti. Kedim zaten vardi. Kosarak gidip cici bir de kucukucu aldik ❣

Gelmiyorlar cok iyi oluyor

Benimki de daha evlenmeden once "eve hayvan alirsaniz inanin evinize hic gelmeyiz adim bile atmayiz" demisti. Kedim zaten vardi. Kosarak gidip cici bir de kucukucu aldik ❣

Gelmiyorlar cok iyi oluyor

Ben taktiği bulmuşum o zaman ? Kendisinin de muhabbet kuşu var hayvana mandalina bile yediriyor olmuş tavuk gibi hayvancağız. Ben de kuşlardan korkuyorum ilginçtir ki, küçükken beni bayağı bir ısırmış o günden sonra sevemedim. O da bana bilerek muhabbet kuşunu elleri ile besliyor galiba.

Senede 1 olabilir o bile fazla aslında cunku deride problem çıkartıyor neyse demem şu ki benim de 4 ay öncesine kadar bi kızım vardı. Golden kızım. 5 Mart 2014 doğumlu şuan 3 yaşında. Evlenmeden önce sahiplenmistik 38 günlüktü geldiğinde bana. Evlendik evimize götürdük coraplarimiza kadar hep tüy doluydu evimize misafir bile gelmiyordu hoş bizde istemiyorduk öyle misafiri de :) neyse. Tabaklarimizin kenarında bile. Sonra ben hamileydim. Hem annemler hem kayinvalidemler nasıl olcak deyip baskı yapıp durdu. Özellikle annem o da çok severdi. Onca baskı beni yildirmadi ta ki şu cümlesine kadar.. " bi gün kızın yerde emeklicek elindeki şeyi yere düşürecek ve tekrar ağzına aticak o atacağı şey de linanin tüyleri olucak." Böyle dedi ve duraksadım aylarca düşündüm hamilelik esnasında. Kızım bizimle yatagimizda bile yatıyordu öyle düşünün. Doğum yaklaştı ve vermeye karar verdim. Bu karar sonrasında biraz araştırmayla eşimin iş arkadaşına verdik onun da bitane köpeği var. Hergün fotoğraflarını görüyorum soruyorum halini nasıl diye ve benden güzel bakıyor onu fark ettim. Verdiğim gün mahfoldum gözlerim şişti balon gibi. Ertesi gün uykudan ağlayarak uyandim eşim de beni gorunce yatakta sırtı dönük ağlamaya başladı sessiz sessiz. Zor olur biliyorum yani ama sizin bi bebeğiniz de olucak ilerde allah nasip ederse o yüzden herşeyi düşünün. Ben ki kopegim için deli olurdum kimlerle kavga etmedim kimlerle tartismadim tırnağına bişey olsun ağlardım. Ama bi yerde ki hele tüyler varsa hakikaten oturup düşünmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…