Köpeğim ve KV.

Çok fazla tüy döküyor evet ama bizim ev annemin fazla titizliğinden dolayı gün aşırı süpürüldüğü için bize o kadar fazla gözümüze batmıyor diyebilirim. Mutfağa sokmamaya özen gösteriyoruz direk kapıyı kapatıyoruz yemek yaparken falan. Yine de üstüm tüy olmuyor dersem yalan söylemiş olurum evet oluyor. 1 senedir bizimle ona özel şampuanlar, taraklar neler neler var evde görseniz resmen köşesi var özenerek de alıyorum. Zaten siz de beslemişsiniz beni iyi anlarsınız. Kitaplar, araştırmalar neler neler okuyorum iyi bakabilmek için. Nişanlım diyor gerçekten doğurmadan anne oldun sen. Kulağında kitle vardı oturdum günlerce ağladım veterinerin kapısında yattım kulağı kesilecek dediler ama kesilmedi şükür veteriner veteriner gezdim. Gerçekten hamile kalırsam o dönemde annemlere gönderirim ama doğurduktan sonra büyük ihtimalle geri alırım. Gerçekten kopamıyorum.

Anladim gülüm bizde verirken kızımız 2,3 yaşına gelince alırız diye düşündük ama bakalım hayırlısı. Yani hem ev hem bebeğim hem köpek ağır gelirdi zaten bana şuanda bile zor yetisiyorum. Bu arada büyük geçmiş olsun atlatmasina sevindim. Kayinvalidenize gelince o da söz hakkım olsun istemiş güzel bi dille ve gırgıra vurarak konuşun kadının tarzını bilmiyorum ama kötü birine de benzemiyor yani aranızdaki tek sorun köpeğiniz sanırım. Konusu açılınca hiçbişey demeyin ya da konuşsun konuşsun sussun.

Bu da benim bebeğim Lina ^_^

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-12-22-08-38.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 44

Yazdıklarını okurken gözlerim doldu gerçekten. Teşekkür ederim canım benim. Senin yorum yapman içimi rahatlattı yazıklarını okurken çünkü Lina'ndan ayrılmak zorunda kalmışsın beni iyi anladığını düşünüyorum.
Çokkkkk tatlı ağzını yediğiiiiim yaaa

Kvalidelerin cogu alingan modeller..bu boyke degismez ki..bi taraf surat asar herseye bir tarafda hep alttan almaya calisir.siz aramadiginiz surece oda aramaz.ama aramazsanizda sogukluk buyur ve daha asilmaz bi hale gelir siz guzel bir ses tonuyla konusun hicbirsey olmamis gibi eger o birsey derse sizde gerekeni soylersiniz

kvden
kvde hakli evde köpek nedir ya.... bahceli evin olur disarda yeri olur evin icinde köpek beslemek ....

Aynen öyle canım çok sağol yorumun için.

Benim dolmadi sahsen. O terkettiginiz bebegin sizi aradigini hic dusunmuyor musunuz? Kizinizi baskasina verebilir misiniz? İstediginiz kadar duygu somurusu yaparak anlatin, cok seviyormus da ama kizi emeklerse ne yaparmis da. Veterinerler barim barim bagiriyor, parazit ilaclari tam olan asisi tam olan temiz tutulan bir hayvanin tuyunun kimseye zarari yok. Bir de geri almak istiyormussunuz. Ben kopegin yeni sahibi olsam sizle tum iletisimi bile keserim. İki golden cocugumla yatakta uyur uyanik uzanirken okudum yorumunuzu ve benim o bebisi dusunurken gozlerim doldu asil. Benim anne babam 5 vakitli insanlar. Onlara bile diyorum cati katina sokmuyorum namazinizi orda kilin ordaki yatak odasi sizin diye. Kv ve kp de hic hazzetmez evde kopekten. İlerleyen aylarda cocuk dusunuyoruz. Gene deneyecekler sanslarini ailecek ama bebegim saglikli oldugu surece onu ikisinin ortasina oturtup ben keyif yapacagim. İki tuy yutsa bagisikligi guclenir diyemediniz mi insanlara?

Anlamadım? Benim köpeğim bende şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…