- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi KomandoYareni
Senede 1 olabilir o bile fazla aslında cunku deride problem çıkartıyor neyse demem şu ki benim de 4 ay öncesine kadar bi kızım vardı. Golden kızım. 5 Mart 2014 doğumlu şuan 3 yaşında. Evlenmeden önce sahiplenmistik 38 günlüktü geldiğinde bana. Evlendik evimize götürdük coraplarimiza kadar hep tüy doluydu evimize misafir bile gelmiyordu hoş bizde istemiyorduk öyle misafiri de :) neyse. Tabaklarimizin kenarında bile. Sonra ben hamileydim. Hem annemler hem kayinvalidemler nasıl olcak deyip baskı yapıp durdu. Özellikle annem o da çok severdi. Onca baskı beni yildirmadi ta ki şu cümlesine kadar.. " bi gün kızın yerde emeklicek elindeki şeyi yere düşürecek ve tekrar ağzına aticak o atacağı şey de linanin tüyleri olucak." Böyle dedi ve duraksadım aylarca düşündüm hamilelik esnasında. Kızım bizimle yatagimizda bile yatıyordu öyle düşünün. Doğum yaklaştı ve vermeye karar verdim. Bu karar sonrasında biraz araştırmayla eşimin iş arkadaşına verdik onun da bitane köpeği var. Hergün fotoğraflarını görüyorum soruyorum halini nasıl diye ve benden güzel bakıyor onu fark ettim. Verdiğim gün mahfoldum gözlerim şişti balon gibi. Ertesi gün uykudan ağlayarak uyandim eşim de beni gorunce yatakta sırtı dönük ağlamaya başladı sessiz sessiz. Zor olur biliyorum yani ama sizin bi bebeğiniz de olucak ilerde allah nasip ederse o yüzden herşeyi düşünün. Ben ki kopegim için deli olurdum kimlerle kavga etmedim kimlerle tartismadim tırnağına bişey olsun ağlardım. Ama bi yerde ki hele tüyler varsa hakikaten oturup düşünmek gerekiyor.
Çok fazla tüy döküyor evet ama bizim ev annemin fazla titizliğinden dolayı gün aşırı süpürüldüğü için bize o kadar fazla gözümüze batmıyor diyebilirim. Mutfağa sokmamaya özen gösteriyoruz direk kapıyı kapatıyoruz yemek yaparken falan. Yine de üstüm tüy olmuyor dersem yalan söylemiş olurum evet oluyor. 1 senedir bizimle ona özel şampuanlar, taraklar neler neler var evde görseniz resmen köşesi var özenerek de alıyorum. Zaten siz de beslemişsiniz beni iyi anlarsınız. Kitaplar, araştırmalar neler neler okuyorum iyi bakabilmek için. Nişanlım diyor gerçekten doğurmadan anne oldun sen. Kulağında kitle vardı oturdum günlerce ağladım veterinerin kapısında yattım kulağı kesilecek dediler ama kesilmedi şükür veteriner veteriner gezdim. Gerçekten hamile kalırsam o dönemde annemlere gönderirim ama doğurduktan sonra büyük ihtimalle geri alırım. Gerçekten kopamıyorum.