- 21 Kasım 2024
- 182
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi You belong to me
-
Köpek dişleri zor çıkıyor malesef. 38 yüksek değil ama nereden ölçüyorsunuz ateşi ? 38.5 olmadıkça vermemek lazım tabi ağrı olursa o başka. Diş jeli denediniz mi?Selam herkese. Kizim köpek dislerini cikariyor bu zamana kadar azilar dahil hic böyle bir sey yasamadik ama 38 ates ve inildemeyle uyuyor. Calpol verdim ama düsmedi acaba disten degil mi doktorumuza yazdim ama cevap vermedi. Evham mi yapiyorum acile gitmeli miyim
Koltuk alti 38 cikiyor kulak 37.8. Agrisi var agzi cok sulaniyor. Tetagil yapiyordum normalde ama dokundurmadi bugünKöpek dişleri zor çıkıyor malesef. 38 yüksek değil ama nereden ölçüyorsunuz ateşi ? 38.5 olmadıkça vermemek lazım tabi ağrı olursa o başka. Diş jeli denediniz mi?
Aynisini demis doktorumuz.. calpolla rahatladi en azindan inlemiyor ama atesi var yabizim doktor diş ateş yapmaz dedi bize. ama 38 de çok yüksek değil. calpol sakinleştirdi mi?
bu ateş değil ki kulaktan 38.5 üzeri ateş oluyor . Nurse harveys diş jeli deneyin bir de benim kızım onu seviyordu baya. Buzdolabında tutup sürün iyi geliyor. Sürekli calpol vermek doğru olmaz.Koltuk alti 38 cikiyor kulak 37.8. Agrisi var agzi cok sulaniyor. Tetagil yapiyordum normalde ama dokundurmadi bugün
Köpek dişleri bizi de mahvetti.O kadar zor ki calpol işe yaramamıştı.Dolven vermiştim d kızımda daha iyi gelmişti.Kaç aylık kızınız doktora danışın dolven veya başka bi ateş düşürücü sorun istersenizSelam herkese. Kizim köpek dislerini cikariyor bu zamana kadar azilar dahil hic böyle bir sey yasamadik ama 38 ates ve inildemeyle uyuyor. Calpol verdim ama düsmedi acaba disten degil mi doktorumuza yazdim ama cevap vermedi. Evham mi yapiyorum acile gitmeli miyim
Agrisi icin ne yapmaliyim nasil bir yol izlemistiniz yardimci olabilir mjsjnjzbu ateş değil ki kulaktan 38.5 üzeri ateş oluyor . Nurse harveys diş jeli deneyin bir de benim kızım onu seviyordu baya. Buzdolabında tutup sürün iyi geliyor. Sürekli calpol vermek doğru olmaz.
Ya anlamadim calpol falan veren bir anne degilimdir normalde. Bugün atesi düsmüyor baska bir derdi mi var diye bakiyorum yok yavrumun agzi perisan. Calpol da ise yaramiyor ates sürwkli dalgalaniyor. Neredeyse 17 aylik bebegim. Atesi kac oluyordu bebeginizin hatirliyor musunuzKöpek dişleri bizi de mahvetti.O kadar zor ki calpol işe yaramamıştı.Dolven vermiştim d kızımda daha iyi gelmişti.Kaç aylık kızınız doktora danışın dolven veya başka bi ateş düşürücü sorun isterseniz
Diş kaynaklı ağrı ise dediğim jel iyi geliyor hem o hem tetagil ikisini bir kullanın onun dışında bir şey kullanmadım ben.Agrisi icin ne yapmaliyim nasil bir yol izlemistiniz yardimci olabilir mjsjnjz
çok endişelendirmesin sizi. serin tutmaya calisin. ılık duş vs aldırın biz öyle yaptık. ama bizde doktor kan ve idrar tahlili de baktı. çok kücük bir enfeksiyon görüldü kanda. ılık duş, dolven (bizim bebeğin calpola alerjisi olduğu için dolven kullanıyoruz) 2 günde düzeldi ates durumu da huysuzluğu daAynisini demis doktorumuz.. calpolla rahatladi en azindan inlemiyor ama atesi var ya
Anladim tesekkür ederim cok sagolunnDiş kaynaklı ağrı ise dediğim jel iyi geliyor hem o hem tetagil ikisini bir kullanın onun dışında bir şey kullanmadım ben.
Emin olamiyorum atesi 38i geciyor cunku dis degil gibi sanirim hayirlisiyla bu geceyi atlatsak yarin doktor bizden de tahlil alacakmis ama iste insan cok korkuyorçok endişelendirmesin sizi. serin tutmaya calisin. ılık duş vs aldırın biz öyle yaptık. ama bizde doktor kan ve idrar tahlili de baktı. çok kücük bir enfeksiyon görüldü kanda. ılık duş, dolven (bizim bebeğin calpola alerjisi olduğu için dolven kullanıyoruz) 2 günde düzeldi ates durumu da huysuzluğu da
Ya 38.5 38.9 falan oluyor dis etini yarmis sag alt köpek disi sol alttaki de kabarmis baya sanirim o yoruyor. Atesi var ve uyuyor ne yapsam bilrmedim doktor uyandirma dedi ama korkuyorum da bir yandanDiş ateş yapmaz diyorlar ama kimi cocuğa yapıyor cok yüksek olmuyor tabi 38.5 falan bu da cocuğu rahatsız ediyor. Bize doktorumuz solunum yollarını etkiliyor demişti mesela oğlumda kızımda her diş patlama evresinde muhakkak hastalanırdı ve diş patlamış olurdu. Öksürük,hırıltı hafif ateş hep yaşadık. Siz de ateşi takip edin zaten 3 gün sonunda geçmezse doktor görmek istiyor tabi sürekli 39 üstü falan olmadıkça.
uyandırmayın ince giydirip yatırın. Diş yoruyor evet ve böyle yapabiliyor uyandırmayın zaten acısı varsa tüm gün çekiyor dinlensin.Ya 38.5 38.9 falan oluyor dis etini yarmis sag alt köpek disi sol alttaki de kabarmis baya sanirim o yoruyor. Atesi var ve uyuyor ne yapsam bilrmedim doktor uyandirma dedi ama korkuyorum da bir yandan
Oda 22 derece zibinla yatiyor.. 17 ay oldu hâlâ ayni kaygi seviyesinde devam ediyorum ya. Bazen serin kanli annelere cok imreniyorum.. tesekkür ederim desteginiz icinPani
uyandırmayın ince giydirip yatırın. Diş yoruyor evet ve böyle yapabiliyor uyandırmayın zaten acısı varsa tüm gün çekiyor dinlensin.
Sakin olun eğer hastaysa bile hastalık hep olcak böyle büyüyorlar. Bizimkilerin arası 1 bucuk yaş ikisi aynı anda hasta oluyorlar en son ben oluyorum kış geliyor ve buna hazırım yapcak hiçbir şey yokOda 22 derece zibinla yatiyor.. 17 ay oldu hâlâ ayni kaygi seviyesinde devam ediyorum ya. Bazen serin kanli annelere cok imreniyorum.. tesekkür ederim desteginiz icin
Öyle tabi aslinda farkinda ama olay aninda durumun şokunda bir annelik yürütüyorum :) Hay allahim gülüyorum aglanacak halime. Allah sifasiz dert vermesin yavrularimiza.. saglikla büyütün çok tesekkür ederim gece gece bana vakit ayirip rahatlattiginiz içinSakin olun eğer hastaysa bile hastalık hep olcak böyle büyüyorlar. Bizimkilerin arası 1 bucuk yaş ikisi aynı anda hasta oluyorlar en son ben oluyorum kış geliyor ve buna hazırım yapcak hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?