Köpek disleri

You belong to me

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
182
55
13
32
Selam herkese. Kizim köpek dislerini cikariyor bu zamana kadar azilar dahil hic böyle bir sey yasamadik ama 38 ates ve inildemeyle uyuyor. Calpol verdim ama düsmedi acaba disten degil mi doktorumuza yazdim ama cevap vermedi. Evham mi yapiyorum acile gitmeli miyim

Köpek dişleri zor çıkıyor malesef. 38 yüksek değil ama nereden ölçüyorsunuz ateşi ? 38.5 olmadıkça vermemek lazım tabi ağrı olursa o başka. Diş jeli denediniz mi?

Koltuk alti 38 cikiyor kulak 37.8. Agrisi var agzi cok sulaniyor. Tetagil yapiyordum normalde ama dokundurmadi bugün
bu ateş değil ki kulaktan 38.5 üzeri ateş oluyor . Nurse harveys diş jeli deneyin bir de benim kızım onu seviyordu baya. Buzdolabında tutup sürün iyi geliyor. Sürekli calpol vermek doğru olmaz.

Köpek dişleri bizi de mahvetti.O kadar zor ki calpol işe yaramamıştı.Dolven vermiştim d kızımda daha iyi gelmişti.Kaç aylık kızınız doktora danışın dolven veya başka bi ateş düşürücü sorun isterseniz

Ya anlamadim calpol falan veren bir anne degilimdir normalde. Bugün atesi düsmüyor baska bir derdi mi var diye bakiyorum yok yavrumun agzi perisan. Calpol da ise yaramiyor ates sürwkli dalgalaniyor. Neredeyse 17 aylik bebegim. Atesi kac oluyordu bebeginizin hatirliyor musunuz

Aynisini demis doktorumuz.. calpolla rahatladi en azindan inlemiyor ama atesi var ya
çok endişelendirmesin sizi. serin tutmaya calisin. ılık duş vs aldırın biz öyle yaptık. ama bizde doktor kan ve idrar tahlili de baktı. çok kücük bir enfeksiyon görüldü kanda. ılık duş, dolven (bizim bebeğin calpola alerjisi olduğu için dolven kullanıyoruz) 2 günde düzeldi ates durumu da huysuzluğu da

Diş ateş yapmaz diyorlar ama kimi cocuğa yapıyor cok yüksek olmuyor tabi 38.5 falan bu da cocuğu rahatsız ediyor. Bize doktorumuz solunum yollarını etkiliyor demişti mesela oğlumda kızımda her diş patlama evresinde muhakkak hastalanırdı ve diş patlamış olurdu. Öksürük,hırıltı hafif ateş hep yaşadık. Siz de ateşi takip edin zaten 3 gün sonunda geçmezse doktor görmek istiyor tabi sürekli 39 üstü falan olmadıkça.

Emin olamiyorum atesi 38i geciyor cunku dis degil gibi sanirim hayirlisiyla bu geceyi atlatsak yarin doktor bizden de tahlil alacakmis ama iste insan cok korkuyor

Ya 38.5 38.9 falan oluyor dis etini yarmis sag alt köpek disi sol alttaki de kabarmis baya sanirim o yoruyor. Atesi var ve uyuyor ne yapsam bilrmedim doktor uyandirma dedi ama korkuyorum da bir yandan

Ya 38.5 38.9 falan oluyor dis etini yarmis sag alt köpek disi sol alttaki de kabarmis baya sanirim o yoruyor. Atesi var ve uyuyor ne yapsam bilrmedim doktor uyandirma dedi ama korkuyorum da bir yandan
uyandırmayın ince giydirip yatırın. Diş yoruyor evet ve böyle yapabiliyor uyandırmayın zaten acısı varsa tüm gün çekiyor dinlensin.

Son düzenleme:
Pani

uyandırmayın ince giydirip yatırın. Diş yoruyor evet ve böyle yapabiliyor uyandırmayın zaten acısı varsa tüm gün çekiyor dinlensin.
Oda 22 derece zibinla yatiyor.. 17 ay oldu hâlâ ayni kaygi seviyesinde devam ediyorum ya. Bazen serin kanli annelere cok imreniyorum.. tesekkür ederim desteginiz icin

Oda 22 derece zibinla yatiyor.. 17 ay oldu hâlâ ayni kaygi seviyesinde devam ediyorum ya. Bazen serin kanli annelere cok imreniyorum.. tesekkür ederim desteginiz icin
Sakin olun eğer hastaysa bile hastalık hep olcak böyle büyüyorlar. Bizimkilerin arası 1 bucuk yaş ikisi aynı anda hasta oluyorlar en son ben oluyorum kış geliyor ve buna hazırım yapcak hiçbir şey yok

Sakin olun eğer hastaysa bile hastalık hep olcak böyle büyüyorlar. Bizimkilerin arası 1 bucuk yaş ikisi aynı anda hasta oluyorlar en son ben oluyorum kış geliyor ve buna hazırım yapcak hiçbir şey yok
Öyle tabi aslinda farkinda ama olay aninda durumun şokunda bir annelik yürütüyorum :) Hay allahim gülüyorum aglanacak halime. Allah sifasiz dert vermesin yavrularimiza.. saglikla büyütün çok tesekkür ederim gece gece bana vakit ayirip rahatlattiginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…