- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bugün sabah staja giderken kampüste köpek saldirdi.kuduz ve tetanos aşısı yaptılar
Cimerden.sikayet ettim sizce bu yeterli mi
Okulu şikayet ettimBugün sabah staja giderken kampüste köpek saldirdi.kuduz ve tetanos aşısı yaptılar
oldu olucak köpeği hapse de attırınBugün sabah staja giderken kampüste köpek saldirdi.kuduz ve tetanos aşısı yaptılar
Ya gerçekten ben sorumlu kişileri şikayet ettim köpeği şikayet edecek kadar manyak değilim herhaldeSiz, asıl şikayetçi olmanız gereken kişileri unutuyorsunuz.
Kişilerin ne gibi bir sorumluluğu var ki? Bizim komşumuza köpekler saldırmıştı ve öyle ufak tefek ısırıklar da değildi maalesef, durumu bildirdiğimizde aşılı hayvanlar için gelip toplama ya da farklı bir uygulamanın olmadığını belirtmişti belediye. Hayvanları bu saldırgan hale getirenler de biz insanlarız, bence biraz da bunu düşünmek lazımYa gerçekten ben sorumlu kişileri şikayet ettim köpeği şikayet edecek kadar manyak değilim herhalde
oldu olucak köpeği hapse de attırınyetmez bu
Kampüsteki öğrencilerin güvenliğini sağlamak okul yönetiminin sorumluluğu değil mi? Öğrenmek için soruyorumOkulu neden sikayet ettiniz? Zehirlesinler mi hayvanlari okul müdürleri? Hayvanlari insanlara saldiracak duruma getirenleri, bir kap mama konuldugunda bile alip cope atanlari, hic biyerde barinmalarina izin vermeyenleri sikayet edin.
Bence de yetmez. Dönüp diğer yanağını da ısırttırmalıydı.
Yorumuma beğenmedim yapmışsınız ama inanın köpek düşmanlığı değil yaptığım iki taraflı düşünmek lazım haberlerde görüyoruz çocuk köpek tarafından saldırıya uğramış hastanede bir sürü travma yaşamış bunlardan bahsediyorum köpekleri oldurun zarar verin demiyorum ki ben karınca yuvası görsem yolumu değişirim basmayayim zarar vermeyeyim diye ama sorumlu kim ise önlem alınmalı konu sahibi daha büyük yara alabilirdiGeldi yine hayvan dusmanlari, bi bitseniz de kurtulsak.
Yeterli değil desek ne yapacaksin ki ?Bugün sabah staja giderken kampüste köpek saldirdi.kuduz ve tetanos aşısı yaptılar
Ben göremedim Mavi. Kim mesela öldürülsün toplatılsın vs diyen hayvan düşmanıGeldi yine hayvan dusmanlari, bi bitseniz de kurtulsak.
simdiye kadar yetkililer bu hayvanlari toplayip iskence edip oldurmekten baska ne yapmis. Hala anlamadiniz mi oldurmek disinda bir cozumu yok bu isin (onlara gore)Yorumuma beğenmedim yapmışsınız ama inanın köpek düşmanlığı değil yaptığım iki taraflı düşünmek lazım haberlerde görüyoruz çocuk köpek tarafından saldırıya uğramış hastanede bir sürü travma yaşamış bunlardan bahsediyorum köpekleri oldurun zarar verin demiyorum ki ben karınca yuvası görsem yolumu değişirim basmayayim zarar vermeyeyim diye ama sorumlu kim ise önlem alınmalı konu sahibi daha büyük yara alabilirdi
Sizi benim iş yerim üzerindeki köpekler üzerinde uzmanlaşmaya davet edeyim madem. Bir çocuğun 2 parmağını koparmışlardı. Sürü içinde kaldığı için maalesef kimse de kurtaramadı. Çaresiz köpeklerin bırakmasını bekledik. Evet hayvanlar zulüm görmesin, her canlının yaşam hakkı var ama lütfen bu tarz olaylar altında "mama taşıyın, oyun oynayın" diye yorum yapıp insanları hem hayvan düşmanı hemde suçlu durumuna düşürmeye çalışmayınbir hoşt dese kaçardı aslında köpekler konusunda uzman oldum mesela benim iş yerimin yolu üzerinde en az 10 tane köpek var ilk işe başlarken hepsi birden koşmuştu üstüme bağırdım çanta savurdum falan olayı öyle atlatmıştım yani ve ertesi gün mama aldım şimdi beni ısırmaya çalışan köpekler işe kadar uğurluyorlar beni ofisimin kapısına kadar yani bir sonraki oradan geçişinde mama filan alsın yanına bak bakalım o saldıran köpek nasıl minnoş bir güzel hayvana dönüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?