- 18 Temmuz 2016
- 4.745
- 13.168
- 208
Demek ki ben göremiyorum. Bana kıyamadığını düşünürüm hep.
Hani genelde kızlar erkeklerin memleketine gider ya ondan belki kabul etmeye çalıştım sevince insan fedakarlık etmeli diye düşündüm.Adam ya geleceksin yada bitecek demis. Nerede seni düsünme kismi?
çok sevseydin bir sene önce evlenmiş olurdun.Bu kadar sevemem belki de birini pişman olurum.
Hani genelde kızlar erkeklerin memleketine gider ya ondan belki kabul etmeye çalıştım sevince insan fedakarlık etmeli diye düşündüm.
maalesef ortada sevgi yok.Hani genelde kızlar erkeklerin memleketine gider ya ondan belki kabul etmeye çalıştım sevince insan fedakarlık etmeli diye düşündüm.
Aynı şey senin içinde geçerli...kendi istemediğin bir şeyin içine seni çekmek istiyor. Bencillik bu. Bir de aileni dinlemeni tavsiye ederim.Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Canım hangi kültüre mensup bu arkadaş bilmiyorum ama dogulu yada güney doguluysa onların pipileri varya çok kıymetlidir onlar öyle yetistirilir kadının bı kıymeti olmaz kadın o ne olcak kadın işte erkekler çok önemli bir organa sahiptir onun için bu paşa edalari konu sahibi akıllı davranirsa kendi kıymetini kendi bilirse ne âlâ yoksa sonu benim gibi olur birde atalarimizin bi lafı var davul bile dengi dengine eğer dengini bulamazsa o ilişki parcalanmaya mahkumdurBunu söylemesi bile hakaret gibi değil mi?
Deseki işimi kurdum orada,başka yerde düzen kurmak zor olur,bu anlaşılır,kendimi başka yerde,dışlanmış hissediyorum demek,ben dışlanacağıma sen dışlan demek.Artı bulunmaz hint kumaşı edaları,beni seviyorsan bunlara sen katlan imaları.Kendi sevgisi nerede o zaman.Gerçi hakkını yemeyelim,ikiyüzlülük etmeden açıkça söylemiş,yarın,bile bile geldin dese de haksız olmayacak...
Kompleksliyse zor. Seni de içine çeker.Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Farklı bir yerde yaşamak istemiyor.
Canım hangi kültüre mensup bu arkadaş bilmiyorum ama dogulu yada güney doguluysa onların pipileri varya çok kıymetlidir onlar öyle yetistirilir kadının bı kıymeti olmaz kadın o ne olcak kadın işte erkekler çok önemli bir organa sahiptir onun için bu paşa edalari konu sahibi akıllı davranirsa kendi kıymetini kendi bilirse ne âlâ yoksa sonu benim gibi olur birde atalarimizin bi lafı var davul bile dengi dengine eğer dengini bulamazsa o ilişki parcalanmaya mahkumdur
+1Farklı kültürler deyince.. evlilikte ne yazık ki sıkıntıya sebep oluyo bu tarz temel farklılıklar.. ailenizi dinleyin inanın pişman olmazsınız. Onlar ne dese haklı çıkıyolar çünkü..
Sırf bu düşünce bile bitirme sebebi.Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
Bu demektir ki aile kültürleri ile modern yasam dediğimiz alışılagelmiş toplum kültürümüz epeeey bi baska. BambaskaKendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?