Hemen ciddiye dökmeyin. Aileniz farkli kultur oldugu icin mi istemiyor yani baska sebepler var mi? Siz de sanki emin degilsiniz. Bence zamana ihtiyaciniz var. Sevgiliniz ailenizle tanisti mi?Bayanlar biz de sevgilimle farklı şekilde büyütülmüş farklı kültürlere ait insanlarız. Ciddiye dökmek istiyoruz benim ailem beni desteklemiyor ve ben bu kararın altında eziliyorum. Hayatımın kararı bu kesinlikle ne dersiniz? Seviyoruz , ikimizde çalışıyoruz. Ayrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor. Sevgilim de net bir cevap bekliyor. Ne dersiniz?
Bunu söylemesi bile hakaret gibi değil mi?Peki sen dışlanmış hissetmicekmisin onun ailesi yanında güle oynaya mutlularken sen bikenarda yabanci insanlara adepte olmaya caliscaksin o kardeslerine annesine babasina sarilirken özledim görmeye gidiyorum dediginde sizin iciniz parcalancak hep yanlız kimsesiz hissediceksiniz bunları göze alın kararinizi verirken olurmu
Sebep çok ararsanız. Tanıştı ama ailem tanıştığına pek memnun olmadı.Hemen ciddiye dökmeyin. Aileniz farkli kultur oldugu icin mi istemiyor yani baska sebepler var mi? Siz de sanki emin degilsiniz. Bence zamana ihtiyaciniz var. Sevgiliniz ailenizle tanisti mi?
Evet en başta anlaşalım sorun çıkmasın diyor.Bunu söylemesi bile hakaret gibi değil mi?
Deseki işimi kurdum orada,başka yerde düzen kurmak zor olur,bu anlaşılır,kendimi başka yerde,dışlanmış hissediyorum demek,ben dışlanacağıma sen dışlan demek.Artı bulunmaz hint kumaşı edaları,beni seviyorsan bunlara sen katlan imaları.Kendi sevgisi nerede o zaman.Gerçi hakkını yemeyelim,ikiyüzlülük etmeden açıkça söylemiş,yarın,bile bile geldin dese de haksız olmayacak...
Ben seni çok seviyorum,gerisi teferruat,ortak bir yol bulalım,senin de fikrin ve rahatın önemli benim için demiyor yani.Varsan varsın bu işte,yoksa bana zaman kaybettirme,kimbilir kimleri kaçırıyorum şu anda der gibiEvet en başta anlaşalım sorun çıkmasın diyor.
Ve ben hala seviyorum.Ben seni çok seviyorum,gerisi teferruat,ortak bir yol bulalım,senin de fikrin ve rahatın önemli benim için demiyor yani.Varsan varsın bu işte,yoksa bana zaman kaybettirme,kimbilir kimleri kaçırıyorum şu anda der gibi.
Öyle olsa daha çabuk kabul ederler İnan ki.Kültür farklılığı!çinli veya ABD’li biriyle evlenmiyosan sorun olmaz diye düşünüyorum.tabii eşinin tutumu da çok önemli.çok anne kuzusuysa ailesiyle aynı şehirde yaşamak zor.değilse hiç sıkıntı YÖK bence
Sevgini gözönüne al,düşün canım,eş kişisi evlendikten sonra düşünceliliği ve seni önemsemesiyle bu sevgini 4e de katlayabilir,bencilliğiyle 4 e de bölebilir ki 4te biri de sana kalsa amenna dersin.Ve ben hala seviyorum.
Kesinlikle gitme canım ailem banada çok dedi dinlemedim şimdi köpek gibi pişmanım hele çocuk olunca iyice arttı pişmanlığım en ufak bir iyi günde kötü günde ailenle olamıyınca yarım kalıyor Her şey. Keşke bu kafamla o karar verdiğim günlerine geri dönsem. Ben yandım sen yanma aşk her şey değilmişBayanlar biz de sevgilimle farklı şekilde büyütülmüş farklı kültürlere ait insanlarız. Ciddiye dökmek istiyoruz benim ailem beni desteklemiyor ve ben bu kararın altında eziliyorum. Hayatımın kararı bu kesinlikle ne dersiniz? Seviyoruz , ikimizde çalışıyoruz. Ayrı evde yaşayacağız evlenince fakat onun memleketinde. Ailem yalnız başına yapamazsın diyor. Sevgilim de net bir cevap bekliyor. Ne dersiniz?
Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
siz o kadar söylediginiz icin nefret ediyor olmasin oOYol yakınken vazgeç canım günlerce aylarca ağla gerekirse ama ailenin onaylamadığı birinle evlenme.Kimsenin ailesi kötülüğünü istemez.
Benim kardesim o kadar soylememize rağmen farklı kültürden biriyle evlendi ve 5 ay evli kalabildi dayanamadı inan nefret ediyor şuan gözüme perde inmiş kör olmuşum resmen diyor.
ee sizde kendi kültürünüzde yaşamak istersiniz.
Peki siz dışlanmış hissetmeyecek misiniz ?
Çok bencilce. bana göre sadece kendisini ve ailesini düşünmüş erkek arkadaşınız.
Ben olsam asla kabul etmezdim. Büyük sözü dinleyin.
Eğer gerçekten sizi seviyorsa yanınızda olur. oraya buraya çekmeye uğraşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?