Kopyala yapıştır elti

Ya inanın ne kafaya takılacak,ned ekonu edilecek mevzxular.Kim kimi aramış,ne yapmış ne etmiş ne almış çok önemli değil.Kıskançsa huyunu değiştiremezsiniz.Perde için de sizi arayıp hayırlı olsun demesini gerektirecek bir durum yok.Kayınvalideye laf soutuysa yine onun prlablemi.Boşverin.Hayatta daha büyük sorunlar var.Elti dış kapının dış mandalı

Çok komik bence.
Benim yengem böyle anneme takık ben seyrederken çok eğleniyorum.
Annem de gülüp geçiyor. Anlatsam roman olur.
Gülün geçin.

Orası oyle bende içimi dökmek fikir almak istedimm teskkür ederim takmamaya çalısıyorum artık

Ya bu kadar umursamayın, cidden değmez. Zevksiz insan ne yapar gider başkalari ne alırsa ne yaparsa onu alır yapar.

Taklit ediliyorsanız size gizli bir hayranlığı var demektir eltinizin

Perdenizi kıskanıyorsa iyice gözüne sokun ben olsam " annemin kesesine bereket ne iyi kadın yaa düşünmüş almiş" derdim

Çok tatlısınız

Eltiyi falan boşverin de çok geçmiş olsun. Ne tanı kondu çocuğunuza? Ve şu an durumu nasıl?

bütün eltiler aynı ona sorsak sizde oylesınızdır en iyisi fazla muhatap olmamak...

Ben kıskanılcak bir insanım demek için açmadım konuyu ayrıca nasıl ilişkimi kesbilirim diye soru sordum saolsun fikir veren arkadaslar oldu mesele onun sinsice kıskançlıgı bana açık açık begendiğini solese alsa şaşrmam ama pat die alması beni şaşırtıor

Konuyu okuyunca bır tebessüm ettım benımde şuan eltim doğum yaptı yanında olamıyorum çok uzağız çünkü.ne garip yanında olmasını isteyenler olamıyor görüşmek istemeyenlerse çözüm arıyor.. Neyse umarım aranız düzelir yada nasıl istiyorsanız öyle olur

:)Allah bagıslasın tesekür ederim

Ayni benim elti fazlasi var eksigi yok esim bana yuzuk alir aynisini alir sacimi boyatirim aynı renk yapar 1 haftayi gecmez evime bisey alirim hop aksamina alir alamazsa gucu yetmezse de bi fitne sokar araya hirsini oyle cikartir esimle foto atarim akşamına esiyle foto cocugumla atarim aksamina cocuguyla valla zor boyleleriyle basta sinir oluyordum ama artik gülüyorum herkes anladi artik onun kiskancligini mesafeni koru taklitler aslini yasatir gormezden gel boylelerine yapacak baska bisey yok cunku

Son düzenleme:
Cidden aynıymışş yaaaa

Acıyorum ben böyle insanlara.Aslında ne kadar zavallı, ne kadar zor durumda.

İçinde boşyere koca bir ateş yakıyor ve ızdırabını çekiyor.

Fesatlık bir cehennem.Kendine eziyet.

Acıyorum ben böyle insanlara.Aslında ne kadar zavallı, ne kadar zor durumda.

İçinde boşyere koca bir ateş yakıyor ve ızdırabını çekiyor.

Fesatlık bir cehennem.Kendine eziyet.
Şiir gibi yazmışsın iyi bir özet çıkmıs valla

Perde falan bunlar ufak kopyalar, yengem koltuk takımı aldık alt kattaydı aynı renk aynı model sipariş verdi 1 hafta sonra aldı koydu evinde birde millete bende çok beğenip aldılar filan şekil yapıyordu
Ama biz çok eğleniyoduk böyle şeylerle çünkü kendi zevki yok hep birileriyle yarışıp şunda bunda gördüğü şeyleri alarak toplama bir hayat tarzı var asla kendi olamadı asla o istedikleri de olamadı.
Her bayram annem ne giyerse hepsinin aynısını çarşıda arayıp tarayıp alırdı
Artık konuşmuyoruz belki başkasına kafayı takıp onu taklit etmeye başlamıştır, taşınmasak evler aynı ev gibi görüne bilirdi bu gidişler

Aman yarabbimmmm gözümden kan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…