- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Ya inanın ne kafaya takılacak,ned ekonu edilecek mevzxular.Kim kimi aramış,ne yapmış ne etmiş ne almış çok önemli değil.Kıskançsa huyunu değiştiremezsiniz.Perde için de sizi arayıp hayırlı olsun demesini gerektirecek bir durum yok.Kayınvalideye laf soutuysa yine onun prlablemi.Boşverin.Hayatta daha büyük sorunlar var.Elti dış kapının dış mandalıSelam güzel insanlar
Günaydın ,tünaydın, iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanız artık ..
Direk konuya geçmek istiyorum kızlar başlıktanda anlaşacağı üzre konu eltimm:/ kendisi bana göre aşırı kıskanç biri ,geçen gün saolsun kayınvalidem evime perde yaptırdı bu zamana kadar borçları oldugu için bişey yapamamıslardı bana biraz toparlanınca yeni tasındıgım eve perde yaptırdı neyse daha sonra eltim ögrenmiş ve kv yi arıyor hayırlı olsun diye insan beni arar dimi hayırlı olsun diye ama hanfendi imalı imalı kv yi aramış .. ve akşamına kaynım eşimi arıyor bizim hanım perde aldı diye sizinkini kaça aldılar falan soruyor ben bir şok o esnada hemen gitmiş benim ki ne benzer perde almıs bu kadarıda pes dedim yani kırk yılın başında bana bir şey yapılmıs o mu geldi gözüne ya .
Bu olaydan oncede çok buna benzer şeyler yaşandı tabi ben fotograf paylasırım misal dakkasına kaynımla eltimde hemen paylasırlar , bir keresinde ben hamileyim dogumuma ıkı ay falan var ee tabi eltide hamile eksik kalır mı hiç (!) hepbrraber bir yerdeyız benim eşimde o esprili hamile tişörtlerine bayılır nereye baktıysak kalmamıstı bulamamıstık .Bir kadında gördü eşim yenge gidip bir sorsana nerden almıs diye falan ole çok istediğimizi anladı elti ,olaydan bir kaç gün sonra kv ye gittik akşamda eltimler geldi gelmeden önce kv dedi “x o tişörtten almış kendine !! “ biz eşimle şok geçirdik eşim dedi bari haber verseydiler nerden aldıklarını benim okadar aradığımı biliyor , şimdi bu kadın demez mi bana ben dogurcam daha kocam almadı ama o daha bir aylık hemen almıslar diye , ya zaten benim hamileliğim zehirdiki banabebeğim kalp hastasıydı karnımdayken biliyordum kaybetcegımi bile bile aldırmadım ...
Böyle bir elti işte naparsam aynısını yapıyor kızım var suan Allah bagıslasın onu bile kıskanıyor ne alsam aynısından kızına alıyor yapıyor ve eşimde artık farkında bunların çok şey yasandı hepsini anlatamıyorum ve ben artık samimi değilim görüşmek dahi istemiyorum ama gün geliyor emrivaki gelmek istıyolar bize sizce nasıl davranmalıyım tamamen ilişkimi nasıl kesebilirim onlarla?
Orası oyle bende içimi dökmek fikir almak istedimm teskkür ederim takmamaya çalısıyorum artıkYa inanın ne kafaya takılacak,ned ekonu edilecek mevzxular.Kim kimi aramış,ne yapmış ne etmiş ne almış çok önemli değil.Kıskançsa huyunu değiştiremezsiniz.Perde için de sizi arayıp hayırlı olsun demesini gerektirecek bir durum yok.Kayınvalideye laf soutuysa yine onun prlablemi.Boşverin.Hayatta daha büyük sorunlar var.Elti dış kapının dış mandalı
Çok tatlısınızYa bu kadar umursamayın, cidden değmez. Zevksiz insan ne yapar gider başkalari ne alırsa ne yaparsa onu alır yapar.
Taklit ediliyorsanız size gizli bir hayranlığı var demektir eltinizin
Perdenizi kıskanıyorsa iyice gözüne sokun ben olsam " annemin kesesine bereket ne iyi kadın yaa düşünmüş almiş" derdim
Hipoplastık sol kalp sendromu vefat ettiEltiyi falan boşverin de çok geçmiş olsun. Ne tanı kondu çocuğunuza? Ve şu an durumu nasıl?
Aa başınız sağolsun çok üzüldüm.Hipoplastık sol kalp sendromu vefat etti
Ne dediğini anlayamadımçok alakasız bir konu oldugu zaman yani sana alınan yada senın aldıgın bır eşya harıcınde komşu hakıında mesela yorum yaptıgı zaman
sende bayaa kıskançsın haaa de ,
Ben kıskanılcak bir insanım demek için açmadım konuyu ayrıca nasıl ilişkimi kesbilirim diye soru sordum saolsun fikir veren arkadaslar oldu mesele onun sinsice kıskançlıgı bana açık açık begendiğini solese alsa şaşrmam ama pat die alması beni şaşırtıorYa o kıskanç diyelim ki siz de ondan eksik değilsiniz bence. bu kadar basit mevzuları buraya yazıp bakın ben kıskanılacak insanım demek de çok ayıp .gul gec .bence her insanın fitratinda kıskançlık vardır ben de güzel bişey görsem isterim bende de olsun ne var bunda tamam belki bunun kadar az değil kıskançlığı ama bunu böyle anlatmaniz da çirkin
SaolunnAa başınız sağolsun çok üzüldüm.
:)Allah bagıslasın tesekür ederimKonuyu okuyunca bır tebessüm ettım benımde şuan eltim doğum yaptı yanında olamıyorum çok uzağız çünkü.ne garip yanında olmasını isteyenler olamıyor görüşmek istemeyenlerse çözüm arıyor.. Neyse umarım aranız düzelir yada nasıl istiyorsanız öyle olur
Cidden aynıymışş yaaaaAyni benin elti fazlasi var eksigi yok esim bana yuzuk alir aynisini alir sacimi boyatirim aynı renk yapar 1 haftayi gecmez evime bisey alirim hop aksamina alir alamazsa gucu yetmezse de bi fitne sokar araya hirsini oyle cikartir esimle foto atarim akşamına esiyle foto cocugumla atarim aksamina cocuguyla valla zor boyleleriyle basta sinir oluyordum ama artik gülüyorum herkes anladi artik onun kiskancligini mesafeni koru taklitler aslini yasatir gormezden gel boylelerine yapacak baska bisey yok cunku
Şiir gibi yazmışsın iyi bir özet çıkmıs vallaAcıyorum ben böyle insanlara.Aslında ne kadar zavallı, ne kadar zor durumda.
İçinde boşyere koca bir ateş yakıyor ve ızdırabını çekiyor.
Fesatlık bir cehennem.Kendine eziyet.
Aman yarabbimmmmPerde falan bunlar ufak kopyalar, yengem koltuk takımı aldık alt kattaydı aynı renk aynı model sipariş verdi 1 hafta sonra aldı koydu evindebirde millete bende çok beğenip aldılar filan şekil yapıyordu
Ama biz çok eğleniyoduk böyle şeylerle çünkü kendi zevki yok hep birileriyle yarışıp şunda bunda gördüğü şeyleri alarak toplama bir hayat tarzı var asla kendi olamadı asla o istedikleri de olamadı.
Her bayram annem ne giyerse hepsinin aynısını çarşıda arayıp tarayıp alırdı
Artık konuşmuyoruz belki başkasına kafayı takıp onu taklit etmeye başlamıştı taşınmasak evler aynı ev gibi görüne bilirdi bu gidişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?