Kopyala yapıştır elti

Elti takıntımı oldu sizde acaba? Ay alsın ne olur sanki. Diktirsin,giysin. hiç umrum olmaz. sizinde olmasın. Hiç böyle bir sıkıntım olmadı .Hatta 4 eltiyiz. Hiç biriyle böyle bir sorun yaşamadım. Aynısından almış ,giymiş kimene. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın.

Bence yalan haber duyurup gereksiz masraf yaptırın eltinize. Abuk subuk şeyler aldırın. Sonra da ne gereği var ki bunun, saçmalık diye dalga geçin.

Tamamen ilişiğini kesmek için kocanla hemfikir olmanız gerek
Yada kardeşler gorussun dışarda iki elti gorusmeyimn

Bende eltimi sevmem ama biz kocalar hatrina görüşüyoruz

Her yaptiginizi yapacacaginizi alacaginizi soylemeyin siz de.

Siz herseyi soylemezseniz nerden bilecek.

Haa sizde gordukten sonra aynisini alir yaparsa..aaa sen de mi aldin aynisindan?..deyiverin.
Bu kadar.
Cok da takmayin.
Mesafeli olun

Benimde bir arkadasim var (ayni zamanda uzaktan akraba)ayni boyle. Ben ondan once evlenmiştim 2 gune bir evime gelirdi meger herseyimi fotograflayip aynilarini aliyormus sonra oda evlendi iste gecenlerde sofra hazırlamış bir foto paylaştı baktim sok oldum kendim mi paylaştım noluyor diye bir an bi duraksadim bebegimin ultrason fotoğrafını bile ben odadan ciktigimda gizlice cekerken yakaladim bakip aynisini dogurcak heralde ustelik birde bana sorar daha bulamadigi seyi nerden aldigimi gecenlerde yine sordu biseyi nerden aldigimi bende ben onu sana vereyim bosuna dolanma aynisini bulmak icin ben sikilmistim zaten dedim

Ben olsam hiç umursamam. Aksine bana özendiği için mutlu olurum. Demek ki beni model alıyor kendine.

Ya bu copy paste İnsanlar gerçekten anormal bana göre. İlk başta insan dşyo ki aa ne güzel beni model olarak görüyor vs vs anam bu kopya işi devam ettikçe, aynı gün aynı yerde sizinle aynı şekilde giyinmeye kadar varınca mesela, insanın psikolojisi bozuluyor. Sizi anlıyorum

acikcasi engelerdim yani resimleri görmesini engelerdim.
Ve hic birseyimi anlatmazdim...

Aynı modelden bizde de var,görüşmeyin gitsin.

Kiziniz nasil simdi kalp hastasi yazmissiniz merak ettim nesi var hamileyken nasil ogrendiniz bilgi verebilir misiniz?

Eltinize gelince klasik elti sorunsali, 3 eltiden biri mutlaka boyle bende yasadim en guzeli gormezlikten gelip az gorusmek

Kiziniz nasil simdi kalp hastasi yazmissiniz merak ettim nesi var hamileyken nasil ogrendiniz bilgi verebilir misiniz?

Eltinize gelince klasik elti sorunsali, 3 eltiden biri mutlaka boyle bende yasadim en guzeli gormezlikten gelip az gorusmek
Kalp hastası olan oglumdu dogumdan sonra ameliyat ettirdik ama kaybettik daha sonra kısa bir süre sonra tekrar hamile kaldım kızım dünyaya geldi çok şükür bir sağlık sorunumuz yok . Oglumda ayrıntılı ultrasonda belli olmuştu herşey

Kesinlikleeee çok sinir bozucu oluyorlar

Basiniz sagolsun Allah kiziniza saglikli uzun omurler versin, benim de oglum kalp rahatsizligi ile dunyaya geldi simdi kizima hamileyim ve korkuyorum ayni seyleri yasamaktan...

Basiniz sagolsun Allah kiziniza saglikli uzun omurler versin, benim de oglum kalp rahatsizligi ile dunyaya geldi simdi kizima hamileyim ve korkuyorum ayni seyleri yasamaktan...
Olmaz inşallah bir daha iyi düşünün iyi olsun fetol eko çektirdiniz mi oglunuzun durumu nasıl suan

Olmaz inşallah bir daha iyi düşünün iyi olsun fetol eko çektirdiniz mi oglunuzun durumu nasıl suan
oglum su an iyi cok sukur kontrollere goturuyoruz kalbinde 6tane delik, my, ty ve py var hafif duzeylerde. Fetal eko icin subat sonuna gun verdiler 2-3 hafta sonra da ayrintiliya girecegim insallah bir problem cikmaz icim icimi yiyor

oglum su an iyi cok sukur kontrollere goturuyoruz kalbinde 6tane delik, my, ty ve py var hafif duzeylerde. Fetal eko icin subat sonuna gun verdiler 2-3 hafta sonra da ayrintiliya girecegim insallah bir problem cikmaz icim icimi yiyor
Allah acil şifalar versin oglunuzza size bagıslasın evlatlarınızı İnşallahh benimde içim içimi yerdi fetal ekoda hepsi belli olur inş bir sorun yoktur.. bu arada genetik bir rahatszlık mı ailede baska kimsede var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…