Kopyala yapıştır elti

Aman yarabbimmmm gözümden kan geldi

Bir de şu var bizim evin ufak bir balkonu vardı alt katta onun dairesinde o balkon yoktu odaya dahil edilmişti yıllarca bizim balkonu diline doladı en son odasını böldü balkon yaptırdı
Mutfak dolabı yaptırdık hemen arkasından yaptırdı şaka gibi ama baya gerçek yani bunlar eltilikte kaçıncı level bilmiyorum bu

Tövbe estağfurullah ya ne insanlar var ya amaçları ne acaba bunlarınn bole yapınca bir yerleri arşı alaya mı çıkıor ki

Bu durumda en güzeli en çirkin şeyi oveceksin sonra o alacak aaaa bunu mu aldın bende hiç beğenmiyorum diceksin

Bizim kapi komşu da ogleydi, bizde ne gorse aynisini alirdi. En son evi satip taşincagimizi dedik ay cok uzuldum, insaAllah satamazsiniz, biz sizsiz napcaz dedi. 1 ay sonra onlar satip gitti ))) Bizden once davrandilar))) Biz satamadik ama onlar satti gitti, aslinda cok iyi oldu, kurtulduk onlardan)))
Siz de takmayin ogle insanlari, gulun gecin ...

Taklitler asıllarını yüceltir bosver

:) komsu bole yapıosa elti neler yapmaz saol canım gülüp geçicem artık

Taklit edilmeniz bence güzel ya. Beni taklit eden bir elim olsaydı çok hoşuma giderdi. Canım ya bak kendi aklı yok Demekki.

Bu kadar önemsemediğiniz biri için o kadar vakit harcayıp konu açmışsınız ve daha tüm yorumlar okuyup yorum yazacaksınız felan ..

Sizi taklit ediyor veya etmıyor somut olarak bi zararı yok içten içe psikolojik olarak sinir oluyorsanız o zaman bi laf arasında onun sizi taklit ettiğini ima edecek birşeyler soyleyın olsun bitsin en azından içinizde ki ateş sönsün burada atıp tutmak daha haz verici ise tabi onu bilemeyeceğim

Ya hayır tabiki olaylar yasanırken tabikide çok sinir oldum bu duruma ama sınrasında baska pencerelerden bakınca gülüyorum artık

İlişkiyi tamamen kesmen çok zor yani tamamen kesemezsin nasıl olsa bi düğünde bi akrabaların toplanma yerinde karşı karşıya geleceksiniz...Bu taklit kıskançlık olayı da baya komik Demek ki seni beğeniyor sana imreniyor ki kıskançlığından kendi de yapıyor.Ama unutma ki "taklitler aslını yüceltir"

Haklısınız takmamaya çalısıyorum artıkk naparsa yapsın modundayım

Niye sok geciriyorsunuz ki?

Biri benim yaptiklarimi yapsa "begenmis ki ornek almis" diye mutlu olurum. Kuzenimin esi ben nereye gitsem haftasina ordan fotograf koyar. Bazen kendim soylerim. Surasi da cok guzel biz gidemiyoruz siz gidin gidebilirsiniz diye.

Olay ole olmuyor işte çekememezlik baska senin durumun baska

Ekonomik durumlar ve yaşlar birbirine yakin olunca boyle seyler daha sık oluyor sanırım.
Ben yinede çok takılmazdım. Benim bir akraba vardı öyle sık sıkta gorusmeyiz. Eşi tektaş almış. Gorustugumuzde hemen elimdeki yuzugu istedi kendininkiyle yanyana koydu. Bakti kendi taşı bit kadar. Hemen gitmis satmis yuzugu büyüğünü almak icin para denklestirmeye ugrasiyormis

demekki senin hayatina cok imreniyor... kendinle gurur duy. napion kopyacigim deli divane et sakayla karisik birak o kudursun. yada ben olsam yalandan o konulardan misal verip insanlarin kadar beyinsiz özgüvensiz oldugunun altini cizerdim.

Ay valla gicik oluom bu tarz seylere.. o ne almis o ne yapmis.. yaw banane milletten..mumkunse gorusme bile..

:)) yok benden 10 yas buyuk kendileri

demekki senin hayatina cok imreniyor... kendinle gurur duy. napion kopyacigim deli divane et sakayla karisik birak o kudursun. yada ben olsam yalandan o konulardan misal verip insanlarin kadar beyinsiz özgüvensiz oldugunun altini cizerdim.
Bunu yapıyım dogru diorsunn örnek vererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…