Aman yarabbimmmmgözümden kan geldi
Bir de şu var bizim evin ufak bir balkonu vardı alt katta onun dairesinde o balkon yoktu odaya dahil edilmişti yıllarca bizim balkonu diline doladı en son odasını böldü balkon yaptırdı
Mutfak dolabı yaptırdık hemen arkasından yaptırdı şaka gibi ama baya gerçek yani bunlar eltilikte kaçıncı level bilmiyorum bu
:) komsu bole yapıosa elti neler yapmaz saol canım gülüp geçicem artıkBizim kapi komşu da ogleydi, bizde ne gorse aynisini alirdi. En son evi satip taşincagimizi dedik ay cok uzuldum, insaAllah satamazsiniz, biz sizsiz napcaz dedi. 1 ay sonra onlar satip gitti ))) Bizden once davrandilar))) Biz satamadik ama onlar satti gitti, aslinda cok iyi oldu, kurtulduk onlardan)))
Siz de takmayin ogle insanlari, gulun gecin ...
Taklitler asıllarını yüceltir bosver
Alır mı dersinnBu durumda en güzeli en çirkin şeyi oveceksin sonra o alacak aaaa bunu mu aldın bende hiç beğenmiyorum diceksin
Taklit edilmeniz bence güzel ya. Beni taklit eden bir elim olsaydı çok hoşuma giderdi. Canım ya bak kendi aklı yok Demekki.Selam güzel insanlar
Günaydın ,tünaydın, iyi akşamlar günün hangi saatinde okuyorsanız artık ..
Direk konuya geçmek istiyorum kızlar başlıktanda anlaşacağı üzre konu eltimm:/ kendisi bana göre aşırı kıskanç biri ,geçen gün saolsun kayınvalidem evime perde yaptırdı bu zamana kadar borçları oldugu için bişey yapamamıslardı bana biraz toparlanınca yeni tasındıgım eve perde yaptırdı neyse daha sonra eltim ögrenmiş ve kv yi arıyor hayırlı olsun diye insan beni arar dimi hayırlı olsun diye ama hanfendi imalı imalı kv yi aramış .. ve akşamına kaynım eşimi arıyor bizim hanım perde aldı diye sizinkini kaça aldılar falan soruyor ben bir şok o esnada hemen gitmiş benim ki ne benzer perde almıs bu kadarıda pes dedim yani kırk yılın başında bana bir şey yapılmıs o mu geldi gözüne ya .
Bu olaydan oncede çok buna benzer şeyler yaşandı tabi ben fotograf paylasırım misal dakkasına kaynımla eltimde hemen paylasırlar , bir keresinde ben hamileyim dogumuma ıkı ay falan var ee tabi eltide hamile eksik kalır mı hiç (!) hepbrraber bir yerdeyız benim eşimde o esprili hamile tişörtlerine bayılır nereye baktıysak kalmamıstı bulamamıstık .Bir kadında gördü eşim yenge gidip bir sorsana nerden almıs diye falan ole çok istediğimizi anladı elti ,olaydan bir kaç gün sonra kv ye gittik akşamda eltimler geldi gelmeden önce kv dedi “x o tişörtten almış kendine !! “ biz eşimle şok geçirdik eşim dedi bari haber verseydiler nerden aldıklarını benim okadar aradığımı biliyor , şimdi bu kadın demez mi bana ben dogurcam daha kocam almadı ama o daha bir aylık hemen almıslar diye , ya zaten benim hamileliğim zehirdiki banabebeğim kalp hastasıydı karnımdayken biliyordum kaybetcegımi bile bile aldırmadım ...
Böyle bir elti işte naparsam aynısını yapıyor kızım var suan Allah bagıslasın onu bile kıskanıyor ne alsam aynısından kızına alıyor yapıyor ve eşimde artık farkında bunların çok şey yasandı hepsini anlatamıyorum ve ben artık samimi değilim görüşmek dahi istemiyorum ama gün geliyor emrivaki gelmek istıyolar bize sizce nasıl davranmalıyım tamamen ilişkimi nasıl kesebilirim onlarla?
Selam güzel insanlar
Direk konuya geçmek istiyorum kızlar başlıktanda anlaşacağı üzre konu eltimm:/ kendisi bana göre aşırı kıskanç biri ,geçen gün saolsun kayınvalidem evime perde yaptırdı bu zamana kadar borçları oldugu için bişey yapamamıslardı bana biraz toparlanınca yeni tasındıgım eve perde yaptırdı neyse daha sonra eltim ögrenmiş ve kv yi arıyor hayırlı olsun diye insan beni arar dimi hayırlı olsun diye ama hanfendi imalı imalı kv yi aramış .. ve akşamına kaynım eşimi arıyor bizim hanım perde aldı diye sizinkini kaça aldılar falan soruyor ben bir şok o esnada hemen gitmiş benim ki ne benzer perde almıs bu kadarıda pes dedim yani kırk yılın başında bana bir şey yapılmıs o mu geldi gözüne ya .
Bu olaydan oncede çok buna benzer şeyler yaşandı tabi ben fotograf paylasırım misal dakkasına kaynımla eltimde hemen paylasırlar , bir keresinde ben hamileyim dogumuma ıkı ay falan var ee tabi eltide hamile eksik kalır mı hiç (!) hepbrraber bir yerdeyız benim eşimde o esprili hamile tişörtlerine bayılır nereye baktıysak kalmamıstı bulamamıstık .Bir kadında gördü eşim yenge gidip bir sorsana nerden almıs diye falan ole çok istediğimizi anladı elti ,olaydan bir kaç gün sonra kv ye gittik akşamda eltimler geldi gelmeden önce kv dedi “x o tişörtten almış kendine !! “ biz eşimle şok geçirdik eşim dedi bari haber verseydiler nerden aldıklarını benim okadar aradığımı biliyor , şimdi bu kadın demez mi bana ben dogurcam daha kocam almadı ama o daha bir aylık hemen almıslar diye , ya zaten benim hamileliğim zehirdiki banabebeğim kalp hastasıydı karnımdayken biliyordum kaybetcegımi bile bile aldırmadım ...
Böyle bir elti işte naparsam aynısını yapıyor kızım var suan Allah bagıslasın onu bile kıskanıyor ne alsam aynısından kızına alıyor yapıyor ve eşimde artık farkında bunların çok şey yasandı hepsini anlatamıyorum ve ben artık samimi değilim görüşmek dahi istemiyorum ama gün geliyor emrivaki gelmek istıyolar bize sizce nasıl davranmalıyım tamamen ilişkimi nasıl kesebilirim onlarla?
Ya hayır tabiki olaylar yasanırken tabikide çok sinir oldum bu duruma ama sınrasında baska pencerelerden bakınca gülüyorum artıkBu kadar önemsemediğiniz biri için o kadar vakit harcayıp konu açmışsınız ve daha tüm yorumlar okuyup yorum yazacaksınız felan..
Sizi taklit ediyor veya etmıyor somut olarak bi zararı yok içten içe psikolojik olarak sinir oluyorsanız o zaman bi laf arasında onun sizi taklit ettiğini ima edecek birşeyler soyleyın olsun bitsin en azından içinizde ki ateş sönsün burada atıp tutmak daha haz verici ise tabi onu bilemeyeceğim
İlişkiyi tamamen kesmen çok zor yani tamamen kesemezsin nasıl olsa bi düğünde bi akrabaların toplanma yerinde karşı karşıya geleceksiniz...Bu taklit kıskançlık olayı da baya komik Demek ki seni beğeniyor sana imreniyor ki kıskançlığından kendi de yapıyor.Ama unutma ki "taklitler aslını yüceltir"Selam güzel insanlar
Haklısınız takmamaya çalısıyorum artıkk naparsa yapsın modundayımİlişkiyi tamamen kesmen çok zor yani tamamen kesemezsin nasıl olsa bi düğünde bi akrabaların toplanma yerinde karşı karşıya geleceksiniz...Bu taklit kıskançlık olayı da baya komik Demek ki seni beğeniyor sana imreniyor ki kıskançlığından kendi de yapıyor.Ama unutma ki "taklitler aslını yüceltir"
Olay ole olmuyor işte çekememezlik baska senin durumun baskaNiye sok geciriyorsunuz ki?
Biri benim yaptiklarimi yapsa "begenmis ki ornek almis" diye mutlu olurum. Kuzenimin esi ben nereye gitsem haftasina ordan fotograf koyar. Bazen kendim soylerim. Surasi da cok guzel biz gidemiyoruz siz gidin gidebilirsiniz diye.
:)) yok benden 10 yas buyuk kendileriEkonomik durumlar ve yaşlar birbirine yakin olunca boyle seyler daha sık oluyor sanırım.
Ben yinede çok takılmazdım. Benim bir akraba vardı öyle sık sıkta gorusmeyiz. Eşi tektaş almış.Gorustugumuzde hemen elimdeki yuzugu istedi kendininkiyle yanyana koydu. Bakti kendi taşı bit kadar. Hemen gitmis satmis yuzugu büyüğünü almak icin para denklestirmeye ugrasiyormis
Bunu yapıyım dogru diorsunn örnek vererekdemekki senin hayatina cok imreniyor... kendinle gurur duy. napion kopyacigim deli divane et sakayla karisik birak o kudursun. yada ben olsam yalandan o konulardan misal verip insanlarin kadar beyinsiz özgüvensiz oldugunun altini cizerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?