Kopyala Yapıştır

kaynanadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
683
971
103
Merhaba arkadaşlar
benim eltim sürekli benim yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyor eşimle nişanladığımdan beri. mesela ben evlendikten sonra benim koltuk takımının renginden koltuk aldı. benim yatak odamın aynısını aldı. Ben hangi renk elbise alsam bir sonraki gün aynı renkte elbise almaya çalışıyor. geçenlerde telefonum bozulduğu için telefon aldım. bugün oda kendi telefonuna kap almış. ben normalde pantolon tunik giyerim ve eşimin ailesi sürekli beni uyarırdı giyme diye. ben karışılmasına izin vermez ve giyerdim. kaynanam eltime tunik ve pantolon almış. dün pantolonla kalktı namaz kaldı. sürekli aynı şeyleri yapmaya çalışan insanla mücadele edip onun seviyesine düşmek istemiyorum.
ne yapmam gerekiyor ona karşı?

Bende sinir olurum ikiz gibi davrananlardn.
Kucukken kiz kardesim cok yapardi bu.
Sevmiyorum iste.
Bende taktik gelistirmistim.
Bi magazadaysak kiz kardesime " aa bu x renk guzelmis bunu alicam ben" derdim.
Kosa kosa anneme giderdi benim begendigim urunu aldirmak icin. Annemde alirdi ona. Ben tabi aslinda hicte x rengini degil Y rengini begenmistim ama kardesime bilerek ' x rengi guzelmis ' demistim.
Magazandan y rengiyle cikardim, kardesim degistirme hakkini bilmedigi icin ve 1 tane hakki oldugu icin x rengiyle kalakalirdi.
Yoksa tipatip ayni renkten alicakti yine.
Ikiz ikz dolasicaktik.

Çok itici ya bizim ailedede var böyle elti:) söyle sende ne yaparsam aynısını yapıosun senin yüzünden ne kendimde ne evimde değişiklik yapamıyorum sevmiyorum ben ikiz gibi olmayı biraz kendi zevkinle hareket et de . ( pantolonla namaz kılması seni hiç ilgilendrmz bu arada )

geçen çanta bakıyorduk hayatta kullanmayacağı tarz birşeydi bende bundan istiyorum demişti :))
nefret ediyorum ikiz gibi olmaktan

kaynanam bende gördüğü çay süzgecini bile beğenip arayıp tarayıp aynısını eltime aldı :)))

canim benimki direk kendisine aliyor, bazen de bana trip atiyor neden bana da almadin diye aklina ne gelirse... tabak, bardak, yorgan, carsaf, kiyafet, ayakkabi, telefon...vs vs vs.
kategori cok genis

İlk baslarda bende senin gibi cok takiyordum ama yavas yavas sallamamaya calisiyorum. Ne yaparsa yapsin diyorum

Kendine boş yere dert edersin kayafa takıp..
Ben olsam tatlı tatlı yüzlerine vururdum yaptıklarımı beğenmeyip daha sonra aynısını yapanlara
Pis pis gülerdim tabiri caizze

Takılacak değil gülünecek birşey

normalde lafimi kimseden esirgemeyen susup kaldigima yaniyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…