- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.075
- 798
- 36
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
ya rengini niye sölemiyosun mavi pembe renk sölesen.. X ve Y ne ya matematik sembolu gibi..Bende sinir olurum ikiz gibi davrananlardn.
Kucukken kiz kardesim cok yapardi bu.
Sevmiyorum iste.
Bende taktik gelistirmistim.
Bi magazadaysak kiz kardesime " aa bu x renk guzelmis bunu alicam ben" derdim.
Kosa kosa anneme giderdi benim begendigim urunu aldirmak icin. Annemde alirdi ona. Ben tabi aslinda hicte x rengini degil Y rengini begenmistim ama kardesime bilerek ' x rengi guzelmis ' demistim.
Magazandan y rengiyle cikardim, kardesim degistirme hakkini bilmedigi icin ve 1 tane hakki oldugu icin x rengiyle kalakalirdi.
Yoksa tipatip ayni renkten alicakti yine.
Ikiz ikz dolasicaktik.
benim kaynanam benden daha güzellik peşinde.. anlayamiyorum valla. gül kurusu koltuk takımı aldilar dün.. bende almam aynisindan..Sizin gene eltinizmis oyle davranan...
Benim kv ne yaparsam aynisini yapiyor, o ne olacak?
benim kaynanam benden daha güzellik peşinde.. anlayamiyorum valla. gül kurusu koltuk takımı aldilar dün.. bende almam aynisindan..evde ne varsa aynisini yapmaya çalışyor. yatak odami ayni degil ama ayni düzenlendi.
ee haftada bi gün evimde temizlik yapan görümcemden kaynakli.
o görüyo o danişiyo herşeye. evimden daha iyisini yapmaya çalışıyor.
konu sahibeye gelirsek boşver ya sen sen ol gerisi affedersin yani salla gitsinn
kendin gibi olmak daha iyi gördüğünden daha iyisini yapmak da iyidir;
boşver yapsin kocan arkandaysa kaynanaya boşverdemekki bu dert bir bende yokmus :)
kocam cok sukur arkamda onu doldurusa getirmeye cok calissalarda o herseyin farkindaboşver yapsin kocan arkandaysa kaynanaya boşver
farkindaysa ne güzel işte:) kulaklari tıklasin gitsin..kocam cok sukur arkamda onu doldurusa getirmeye cok calissalarda o herseyin farkinda
icli disli degilimki zaten. ama illaki bu insanlari goruyorumiçli dışlı olmasanız problem çözülür aslında.
Ablamın eltisi de öyle ablam saat alır ertesi gün gider saat alır. Ablam saçını sarı yapar 1 hafta sonra o da yapar. Acayip sinir bozucu ama ablam çareyi sallamamakta buldu :) Kıskanıyor belli ki sen de kıskandır inadına :)Merhaba arkadaşlar
benim eltim sürekli benim yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyor eşimle nişanladığımdan beri. mesela ben evlendikten sonra benim koltuk takımının renginden koltuk aldı. benim yatak odamın aynısını aldı. Ben hangi renk elbise alsam bir sonraki gün aynı renkte elbise almaya çalışıyor. geçenlerde telefonum bozulduğu için telefon aldım. bugün oda kendi telefonuna kap almış. ben normalde pantolon tunik giyerim ve eşimin ailesi sürekli beni uyarırdı giyme diye. ben karışılmasına izin vermez ve giyerdim. kaynanam eltime tunik ve pantolon almış. dün pantolonla kalktı namaz kaldı. sürekli aynı şeyleri yapmaya çalışan insanla mücadele edip onun seviyesine düşmek istemiyorum.
ne yapmam gerekiyor ona karşı?
yakinmi oturuyosun senfarkindaysa ne güzel işte:) kulaklari tıklasin gitsin..
söz vardir..
kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşir...
uğraşma ne yaparsa yapsin.. biraz kaynana kudursun..:)
ben takmadiğimda uğraşiyodu benimle. sora anladi vazgeçti uğraşmaktan(ama hala uğraşiyo)
ne itici insanlar ya :)Ablamın eltisi de öyle ablam saat alır ertesi gün gider saat alır. Ablam saçını sarı yapar 1 hafta sonra o da yapar. Acayip sinir bozucu ama ablam çareyi sallamamakta buldu :) Kıskanıyor belli ki sen de kıskandır inadına :)
altlı üstlü:)yakinmi oturuyosun sen
siz telefon aldınız o da telefonuna kap aldı. .. sizin salon remginizin aynısını aldı. ... abartiyo olmayasinizMerhaba arkadaşlar
benim eltim sürekli benim yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyor eşimle nişanladığımdan beri. mesela ben evlendikten sonra benim koltuk takımının renginden koltuk aldı. benim yatak odamın aynısını aldı. Ben hangi renk elbise alsam bir sonraki gün aynı renkte elbise almaya çalışıyor. geçenlerde telefonum bozulduğu için telefon aldım. bugün oda kendi telefonuna kap almış. ben normalde pantolon tunik giyerim ve eşimin ailesi sürekli beni uyarırdı giyme diye. ben karışılmasına izin vermez ve giyerdim. kaynanam eltime tunik ve pantolon almış. dün pantolonla kalktı namaz kaldı. sürekli aynı şeyleri yapmaya çalışan insanla mücadele edip onun seviyesine düşmek istemiyorum.
ya rengini niye sölemiyosun mavi pembe renk sölesen.. X ve Y ne ya matematik sembolu gibi..
renklerin XYZ si mi var acaba??
bu konuyu sen mi açmıştın bilmiyorum ama bu konu bi kerede daha açılmıştı sankiMerhaba arkadaşlar
hee buna takıldım rengin ismi X diye söleyen sensin:)Bunami takildiniz?
Siz olayi cok farkli algilamissiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?