• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kopyala Yapıştır

Bende sinir olurum ikiz gibi davrananlardn.
Kucukken kiz kardesim cok yapardi bu.
Sevmiyorum iste.
Bende taktik gelistirmistim.
Bi magazadaysak kiz kardesime " aa bu x renk guzelmis bunu alicam ben" derdim.
Kosa kosa anneme giderdi benim begendigim urunu aldirmak icin. Annemde alirdi ona. Ben tabi aslinda hicte x rengini degil Y rengini begenmistim ama kardesime bilerek ' x rengi guzelmis ' demistim.
Magazandan y rengiyle cikardim, kardesim degistirme hakkini bilmedigi icin ve 1 tane hakki oldugu icin x rengiyle kalakalirdi.
Yoksa tipatip ayni renkten alicakti yine.
Ikiz ikz dolasicaktik.
ya rengini niye sölemiyosun mavi pembe renk sölesen.. X ve Y ne ya matematik sembolu gibi..
renklerin XYZ si mi var acaba??

Sizin gene eltinizmis oyle davranan...

Benim kv ne yaparsam aynisini yapiyor, o ne olacak? :KK70:
benim kaynanam benden daha güzellik peşinde.. anlayamiyorum valla. gül kurusu koltuk takımı aldilar dün.. bende almam aynisindan.. :63: evde ne varsa aynisini yapmaya çalışyor. yatak odami ayni degil ama ayni düzenlendi.
ee haftada bi gün evimde temizlik yapan görümcemden kaynakli. :dondurma:
o görüyo o danişiyo herşeye. evimden daha iyisini yapmaya çalışıyor.
konu sahibeye gelirsek boşver ya sen sen ol gerisi affedersin yani salla gitsinn :lülülü:
kendin gibi olmak daha iyi gördüğünden daha iyisini yapmak da iyidir;:spor:

benim kaynanam benden daha güzellik peşinde.. anlayamiyorum valla. gül kurusu koltuk takımı aldilar dün.. bende almam aynisindan.. :63: evde ne varsa aynisini yapmaya çalışyor. yatak odami ayni degil ama ayni düzenlendi.
ee haftada bi gün evimde temizlik yapan görümcemden kaynakli. :dondurma:
o görüyo o danişiyo herşeye. evimden daha iyisini yapmaya çalışıyor.
konu sahibeye gelirsek boşver ya sen sen ol gerisi affedersin yani salla gitsinn :lülülü:
kendin gibi olmak daha iyi gördüğünden daha iyisini yapmak da iyidir;:spor:

demekki bu dert bir bende yokmus :)

kocam cok sukur arkamda onu doldurusa getirmeye cok calissalarda o herseyin farkinda
farkindaysa ne güzel işte:) kulaklari tıklasin gitsin..
söz vardir..
kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşir...
uğraşma ne yaparsa yapsin.. biraz kaynana kudursun..:)
ben takmadiğimda uğraşiyodu benimle. sora anladi vazgeçti uğraşmaktan:KK70:(ama hala uğraşiyo)

Merhaba arkadaşlar
benim eltim sürekli benim yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyor eşimle nişanladığımdan beri. mesela ben evlendikten sonra benim koltuk takımının renginden koltuk aldı. benim yatak odamın aynısını aldı. Ben hangi renk elbise alsam bir sonraki gün aynı renkte elbise almaya çalışıyor. geçenlerde telefonum bozulduğu için telefon aldım. bugün oda kendi telefonuna kap almış. ben normalde pantolon tunik giyerim ve eşimin ailesi sürekli beni uyarırdı giyme diye. ben karışılmasına izin vermez ve giyerdim. kaynanam eltime tunik ve pantolon almış. dün pantolonla kalktı namaz kaldı. sürekli aynı şeyleri yapmaya çalışan insanla mücadele edip onun seviyesine düşmek istemiyorum.
ne yapmam gerekiyor ona karşı?
Ablamın eltisi de öyle ablam saat alır ertesi gün gider saat alır. Ablam saçını sarı yapar 1 hafta sonra o da yapar. Acayip sinir bozucu ama ablam çareyi sallamamakta buldu :) Kıskanıyor belli ki sen de kıskandır inadına :)

farkindaysa ne güzel işte:) kulaklari tıklasin gitsin..
söz vardir..
kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşir...
uğraşma ne yaparsa yapsin.. biraz kaynana kudursun..:)
ben takmadiğimda uğraşiyodu benimle. sora anladi vazgeçti uğraşmaktan:KK70:(ama hala uğraşiyo)
yakinmi oturuyosun sen

Merhaba arkadaşlar
benim eltim sürekli benim yaptıklarımın aynısını yapmaya çalışıyor eşimle nişanladığımdan beri. mesela ben evlendikten sonra benim koltuk takımının renginden koltuk aldı. benim yatak odamın aynısını aldı. Ben hangi renk elbise alsam bir sonraki gün aynı renkte elbise almaya çalışıyor. geçenlerde telefonum bozulduğu için telefon aldım. bugün oda kendi telefonuna kap almış. ben normalde pantolon tunik giyerim ve eşimin ailesi sürekli beni uyarırdı giyme diye. ben karışılmasına izin vermez ve giyerdim. kaynanam eltime tunik ve pantolon almış. dün pantolonla kalktı namaz kaldı. sürekli aynı şeyleri yapmaya çalışan insanla mücadele edip onun seviyesine düşmek istemiyorum.
siz telefon aldınız o da telefonuna kap aldı. .. sizin salon remginizin aynısını aldı. ... abartiyo olmayasiniz :deli:

Size öyle geliyor olabilir mi? Bilemedim ailenin size tepki gösterdiği pantolon tunik Diğer geline kaynana tarafından alınıyor. Ben anlayamadım bu konuda eksik bişeyler var yada fazla bişeyler..
Eltilerimi kafaya taksam şuan hastaneliktim 7 tane var... umurlarımda değiller... ben onların umurundamıyım hiç bilmiyorum...

Merhaba arkadaşlar
bu konuyu sen mi açmıştın bilmiyorum ama bu konu bi kerede daha açılmıştı sanki

ne zararı var ki size?
tarzınızı beğeniyor, takip ediyor, ben olsam mutlu olurdum zevklerim beğeniliyor diye,
sonuçta birlikte gezmeye giderken ikiz gibi tıpatıp aynısını giymediği sürece aynı telefon, aynı koltuk, aynı tarz giysi bunlar takılacak şeyler değiller, zaten sokakta kadınların yüzde 90 ı pantolon giyiyor :olamaz:

Back
X