• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koranayi önemsemeyen çevre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüşmek istemiyorum anlaşılıyor mu

E hayır istemiyorum de geç zorla kapını kırıp evine mi girecekler? Bunu da diyemiyorsan biraz hasta gibiyiz şüpheleniyoruz kendimizden, evde karantinadayız de geç. İsteyene bahane bol. Cenazede herkesle öpüşüp sarılanla dipdibe oturup sonra vah tüh hemşirelere demek gereksiz duyar kasmaktan başka bir şey değil, üzgünüm.

Bir de şey diyenler çıktı şimdi: “Aslında böyle bir virüs yok. Hepsi komplo teorisi. Korkutarak insanları asosyalize etmeye çalışıyorlar. İnsanları robotlaştıracaklar” Bla bla bla..

Sanki o kadar bilim insanı keyiflerinden aylardır bir yerlerini yırtıyor ilaç, aşı bulmak için. Tövbee.
Benim bir tanıdığım 5g yi çıkartmak için insanlar tepki göstermesin diye yayılan yapay bir rahatszlık aslnda sadece grip zatürreye çeviriyor maske takmaya gerek yok evde asalak gibi oturmaya gerek yok dedi ya la 😏😏 Dedim Allahımmmm bu kafa da ne.. Bilim insanları bir araya gelse hammaddesini bulamaz 😏😏

Belki okurlar görürler bu görüşme hastalığı olan insanlar okusun diye bu konu açıldı. Bıktım ya gerçekten onceden insan canlısı ben insanlardan soğudum.
Tam tamina 5 ay oldu bir komşunun kapısını calmadim inanın bir kaybim yok vicdanım rahat. Benim kapımı. Calanlara açmadım. Ama bu son olanlar beni iyice çileden çıkardı.
Zorla geldiler resmen . Sinirleniyorum yüzümden bile anlamadılar neyin var dediler .
Size ne yazdıysam anlattım hatta kendimi karantinaya alicam bile dedim gülüp geçtiler. Abartma bak hepimiz iyiyiz bir sey olmaz dediler.

Allah im sen aklımı koru

Dünyadaki bunca bilim insanı, doktoru, genetik mühendisi bunu düşünememiş bak görüyor musun? Boşa uğraşıyorlar yav, aynen her insan bir kere geçirmeli bence bu görüşünüzü tüm dünyayla paylaşın. Siz kendinizin bağışıklık sisteminizin çok süper olduğundan ne kadar eminsiniz? Yaşınızın genç olmasına mı güveniyorsunuz ya da sarımsak, sirke mi yutuyorsunuz her gün?

Hasta olan karı kocadan birisi aynen sizin gibi "Ben bu hastalığa inanmıyom ya grip gibi" diyip sarımsak, sirke, vitamin falan yutup ilaçları kullanmayarak hastalığı atlatmaya çalışmış. Diğer eş ilaçlarını kullanmış. Grip gibi olduğunu düşünen hasta vefat etmiş maalesef.

Bu hastalığa her yakalanan ölmüyor, medyada böyle lanse edilmesini doğru bulmuyorum. Bu konuda hak veriyorum. Ancak grip gibi, zatürre gibi diye de bu hastalığı küçümseyemezsiniz. Dünyada binlerce insan ölüyor, binlerce insan entübe ve bunların da ölümü bekleniyor. Hepsinin bağışıklık sistemi zayıf değil hepsi yaşlı değil. Bu virüsün bulaş dinamiklerinden tutun belirtilerine kadar kimsenin elinde net bir veri yok. Bu hastalığı çevremde kim küçümsediyse maalesef hastalığa yakalandılar ve çok pişmanlar. Hastalık düşündüğünüz gibi hafif geçmiyor herkeste. Siz de dikkat edin, önlemlerinizi alın ve hastalığı grip gibi diyerek küçümsemeyin. Benden size tavsiye.

ya siz neyin kafasini yasiyorsunuz? Herkes cahil bi siz akillisiniz. Virüs ne biliyor musunuz? Biraz kitap okuyun. Benim okudugum, virologlarin söyledigi seyler bunlar. Herkesin korunmasi veya virüsü kapmamasi mümkün degil. Kurtulmak istiyorsak da bu hastaligi bi kez gecirmemiz gerekiyor. Siz her gene ayni gripten hastalaniyorsunuz galiba 😂😂😂😂 her virüs yeni...her hastalikta baska bi virüs mikrop oluyor, vücut bi kez gecirdikten sonra zaten kendini koruyor o virüse/mikropa karsi.

yok maske gereksiz degil, maske ile mesafe korunduktan hersey iyi
E madem bu virüsü herkes yaşayacak bağıyıklık kazanacak bu virüsten kurtulümayacağız niye maske takıyorsun evinde oturuyorsun ki ? Anlamadım 🤷‍♀️

ya siz neyin kafasini yasiyorsunuz? Herkes cahil bi siz akillisiniz. Virüs ne biliyor musunuz? Biraz kitap okuyun. Benim okudugum, virologlarin söyledigi seyler bunlar. Herkesin korunmasi veya virüsü kapmamasi mümkün degil. Kurtulmak istiyorsak da bu hastaligi bi kez gecirmemiz gerekiyor. Siz her gene ayni gripten hastalaniyorsunuz galiba 😂😂😂😂 her virüs yeni...her hastalikta baska bi virüs mikrop oluyor, vücut bi kez gecirdikten sonra zaten kendini koruyor o virüse/mikropa karsi.

Hangi virolog söylüyor atar mısınız buraya makalelerini çok merak ettim. Kurtulmak için bu hastalığı geçirmemiz gerekiyor diyen "virolog" kimmiş bir öğrenelim de tüm dünya rahat etsin ahaha.

Ayrıca bu hastalık grip değil. Griple bu hastalığı bir tutan hangi virologsa gitsin diplomasını yırtsın.

Sen yiyebilirsin, afiyet olsun
Allahın çomarı
ahahaha Allahın çomarı. Arkadaşımın antikor testinde 2 ayda 2 kere corona geçirdiği çıktı ortaya .Öyle bir kere geçirdim bitti gitti bişey yok.Şu an Aynı virusun 3.sünü geçiriyor

E madem bu virüsü herkes yaşayacak bağıyıklık kazanacak bu virüsten kurtulümayacağız niye maske takıyorsun evinde oturuyorsun ki ? Anlamadım 🤷‍♀️
kurallar bu sekilde canim, sen maskesiz gezebiliyormusun? Bi yere girip alisveris yapabiliyormusun? Ev is alisveris disinda evden cikmiyorum, esim de öyle.

Allahın çomarı

ahahaha Allahın çomarı. Arkadaşımın antikor testinde 2 ayda 2 kere corona geçirdiği çıktı ortaya .Öyle bir kere geçirdim bitti gitti bişey yok.Şu an Aynı virusun 3.sünü geçiriyor

comar mi? 😂 kimin comar oldugu belli, sen cok akillisin canim

Hangi virolog söylüyor atar mısınız buraya makalelerini çok merak ettim. Kurtulmak için bu hastalığı geçirmemiz gerekiyor diyen "virolog" kimmiş bir öğrenelim de tüm dünya rahat etsin ahaha.

alman virolog, droste adinda ve fen doktoru mailab, youtubeta videolari var bu virüs olayini anlatan, ac ve dinle/izle, ama almanca dilinde

Bu kadar yazmışsınızda herkesle görüşüyorsunuz. Bahsettiğiniz her şeyin bir diğer parçası da sizsiniz. Hür bir birey değil de bir köle gibi size gelen herkese boyun eğdim diyorsunuz. Yani bu kadar dramatize ederek size gezmeye gelenleri yermemizi beklerken siz neden masumsunuz anlamadım ? Misafir kabul etmiyorum diyemiyorsanız bence hemşiredir entübedir çok da dramatize edip kendinize yüklenmeyin.
Evet iste ama herkes bir olamıyor malesef... Konu sahıbı gıbı olanlara cok kızıyordum ama cevreden gordukce artık kızamıyorumda.. Mesela benim annemın titizlik takıntısını var yıllardır ilac kullanır. Kadıncagız korona cıktıktan sonra dahada kotu oldu elleri ayakları yara bere ıcınde. Psikolojikmende etkilendi tabı ki.. Ama gelin gorunkı babam mısafır gelecek desın sesını cıkarmaz cıkarmak tartısma huzursuzluk yaratmak ıstemez. Arayıp misafirliğe gelelim desınler yok diyemez ayıp olur diye. Ha doğrumu tabıkı hayır...Gecen gun bı akrabamız var o cağırmıs misafirliğe, gitmeyeceksin dedım ee nediyeyim ayıp olur dıyor. Ayıbı felan yok korona var gelemiyoruz bıttı. bırde sen kronik hastaliga sahipsin ne bu cesaret dıye kızdım gıtmemıs.dusunun bukadar titiz ve hastalıktan bukadar korktuğu halde hala ayıbı dusunuyor. Bende sızın gıbı dusunuyorum ama herkes aynı olamıyor malesef... Ben bagırım kızarım ölüm riski var salgın arttı cocuklar var der o evı yıkar yınede ne ayıp dinlerim ne kavga ne huzursuzluk hıc kimseyi kabul etmem. Bu konularda ayıp öldü zaten enkazından kendim ıcın konusayım. Hıc kımse umrumda bile degıl artık o kadar kotukı psıloljım colukcocugma odaklıyım suan sadece.. Malesef zaman bunu gerektiriyor.

kurallar bu sekilde canim, sen maskesiz gezebiliyormusun? Bi yere girip alisveris yapabiliyormusun? Ev is alisveris disinda evden cikmiyorum, esim de öyle.
Kurallara kimse uymuyor gördüğümüz üzere.. Sende atlatacağına inanıyorsan uyma da boş beleş sallamak ne demek anlayalım.. hadi yeme bizi.. basbaya korkuyorsun ama burada farklı yorum yapıyorsun.. ayrıca ben marttan beri evimden dışarı çıkmadım. Şuan annemdeyim onunda nedeni kaynvalidem karantinada bebeğime ve bana birşey olmasın diye beni gönderdiler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X