- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi biricik mericik
Ben arkamı dönüp elinde bir şey mı var diye önce bakardım yoksa adamın gözüne ters ters bakıp başka yere geçerdim. Tek yakalayınca da lafı sokardım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hizla 1 saniyede nasil büyüsün bu ya balon mu ki uflesin siz de iyice rvham yaptiniz.Uzak durun o kişiden dikkat edin.Durum asla net degil eli midir veya elinde bir sey mi vardi dönüp baksaydiniz ya pasif kalmissiniz o rsnafa döner bakar patlatirdim suratina ben.Simdi gunlerce düşün dur kanıt da yok ortada .Geçmiş olsun.Göbekli değil, uzun boylu.
60 yaş diye vurgulamaktaki amacım, sert değil hızla büyüyen bişeydi, sert olmaması, hızla büyüyüp küçüklmesi yaşla ilgili olabilir mi.
Bir de adamın boyuna göre ben aşağıda kalıyorum aslında, yine yaştan dolayı aşağıda olabilir mi?
Nasil hesap soracak pardon gidip o gun popoma bi sey dedi şeyiniz mi kalktı mi desin nasil sorsunadam da aaa evet kusura bakma sana denk geldi mi desin.En son ne zaman ortamindan birinin bişey i sana dokunduğunda gözlerin kocaman açılıp noluyoo bee oldun? Böyle şeyler herkesin başına gelebilecek yanlış anlamadan çok daha öte. Hesabini sorsun savunmayi o adam yapsin yapabiliyorsa..kurumsal firma diye sineye çekmek olmaz sapık heryerde sapik ve bugun ona yarın bize
Yumuşak balon gibi nasıl olsun tam tersi olur, tövbe yazmak da tuhaf oldu ama.Mesela su şişesi olsa, el olsa vs sert olur. Yumuşak balon gibi şişen bişey gibi hissettim.
Mesela su şişesi olsa, el olsa vs sert olur. Yumuşak balon gibi şişen bişey gibi hissettim.
Şişman değilmiş. Zayıf uzun boyluymuş.Gobegi olmasin o ? Yumusak, nefes aldikca sisip inen ?
Şişman değilmiş. Zayıf uzun boyluymuş.
aynen oyle, bazi kisiler bilerek veyahut da dusuncesizliklerinden kisisel alana saygi duymuyorlar, her sekilde konu sahibi rahatsiz edilmis, taciz edilmis yani. O ortamda tepki verse hakliymis, veya soyle donup bir sert sert baksa bile yetermis.
Benim bir calistigim yerde de biri vardi, hani sapik diyemeyiz ama boyle fazla girerdi icine insanin, atiyorum benim bilgisayarda bir seye bakacagiz boyle omzumun dibine kadar sokulurdu, hemen donup arayi acmasini ima edecek bakisi atardim, bir iki kez oldu bir daha da olmadi.
Göbekli biri mi? Eğer gobekliyse nefes alıp verirken size istemsizce değmiş olabilir. Yani şişiyordu dan öyle anladımÖzür dileyerek yazıyorum, sert değildi, şişiyordu.
Ya ne tatlısınız. Yanlış anladığınızı varsayıp çok düşünmeyin. Üzülürsünüz. 60 yaş üstünü altını bilmem. Siz uzak durun o adamdan.Çok anlık bir şeydi. Bilerek değil de istemsiz elinde olmadan olmuş olabilir mi?
Bir kere bilerek asla asla yapamaz, o itibarını saygınlığını en ufak şekilde riske atamaz.
60 yaş üstünde kontrol etmek daha zor olabilir mi mesela?
O adam bunu yaparken utanmiyor ama hesap sormaya sıra gelince biz utanicaz öyle mi?bakın herşeyin bir adabı vardır. Gidip resimler çekildiginde gerçekten çok rahatsız edici bir ortam oldu degil mi diyebilir örnek veriyorum. Adam zaten suçluysa zaten bocalar ve ele verir kendini.egerki adam tepki vermiyorsa anlamsızca bakiyorsa belkide yanlış bir anlama olmuş deriz ki cok ufak bir ihtimal. Ama her iki durumda da sesinin çıktığını belli etmiş olur. Üzgün bir şekilde içine atip buralarda paylasmis derdini arkadaş.bence yüzleşmek arkadaşımıza iyi gelir.herseyi halinin altina süpürmekle olmuyor.Nasil hesap soracak pardon gidip o gun popoma bi sey dedi şeyiniz mi kalktı mi desin nasil sorsunadam da aaa evet kusura bakma sana denk geldi mi desin.
elınde resımle gercekten cok rahatsız bır ortam oldu degıl mı dıye sorarsa adam da rahat edebılecegımız yere gıdebılırız dıyebılırO adam bunu yaparken utanmiyor ama hesap sormaya sıra gelince biz utanicaz öyle mi?bakın herşeyin bir adabı vardır. Gidip resimler çekildiginde gerçekten çok rahatsız edici bir ortam oldu degil mi diyebilir örnek veriyorum. Adam zaten suçluysa zaten bocalar ve ele verir kendini.egerki adam tepki vermiyorsa anlamsızca bakiyorsa belkide yanlış bir anlama olmuş deriz ki cok ufak bir ihtimal. Ama her iki durumda da sesinin çıktığını belli etmiş olur. Üzgün bir şekilde içine atip buralarda paylasmis derdini arkadaş.bence yüzleşmek arkadaşımıza iyi gelir.herseyi halinin altina süpürmekle olmuyor.