Korkarım tacize uğradım.

Ben arkamı dönüp elinde bir şey mı var diye önce bakardım yoksa adamın gözüne ters ters bakıp başka yere geçerdim. Tek yakalayınca da lafı sokardım.
 
Çok saçma yani pompa gibi birşeyin değmesi için afedersiniz de orasının baya tahrik olmuş olması lazım ki bir anda imkansız birşey. Ayrıca pantolonu var falan 2 kere hissettim diyorsunuz. Öyle bir durumda olsa dışarıdan bşle farkedilir adam nasıl dolaşacak o şekilde insan içinde yani hemen foto çekilince normale dönecek değil ya. Elinde belki birşey vardı yani emin olmadan suçlayamazsınız
 
Göbekli değil, uzun boylu.

60 yaş diye vurgulamaktaki amacım, sert değil hızla büyüyen bişeydi, sert olmaması, hızla büyüyüp küçüklmesi yaşla ilgili olabilir mi.

Bir de adamın boyuna göre ben aşağıda kalıyorum aslında, yine yaştan dolayı aşağıda olabilir mi?
Hizla 1 saniyede nasil büyüsün bu ya balon mu ki uflesin siz de iyice rvham yaptiniz.Uzak durun o kişiden dikkat edin.Durum asla net degil eli midir veya elinde bir sey mi vardi dönüp baksaydiniz ya pasif kalmissiniz o rsnafa döner bakar patlatirdim suratina ben.Simdi gunlerce düşün dur kanıt da yok ortada .Geçmiş olsun.
 
En son ne zaman ortamindan birinin bişey i sana dokunduğunda gözlerin kocaman açılıp noluyoo bee oldun? Böyle şeyler herkesin başına gelebilecek yanlış anlamadan çok daha öte. Hesabini sorsun savunmayi o adam yapsin yapabiliyorsa..kurumsal firma diye sineye çekmek olmaz sapık heryerde sapik ve bugun ona yarın bize
Nasil hesap soracak pardon gidip o gun popoma bi sey dedi şeyiniz mi kalktı mi desin nasil sorsunadam da aaa evet kusura bakma sana denk geldi mi desin.
 
Elinde yada cebinde su falan olmasın ? Yanlış anlamış olabıleceginiz kanısındayım. Bundan sonra hareketlerini gözlemleyin (önüne gecmeden)
 
Ben penisi olduğunu düşünüyorum vücut kan pompaladığı zaman penisteki kaslar hareket ettiği için konu sahibi oyuzden balona benzetmiş gayette erekte olmuş adam(iğrenç).
Ayrica üzerinde kesin takım elbise vardır ceketiyle filan kamufle etmiştir..
Aman dikkatli ol canim bu adama dikkat et.
 
aynen oyle, bazi kisiler bilerek veyahut da dusuncesizliklerinden kisisel alana saygi duymuyorlar, her sekilde konu sahibi rahatsiz edilmis, taciz edilmis yani. O ortamda tepki verse hakliymis, veya soyle donup bir sert sert baksa bile yetermis.

Benim bir calistigim yerde de biri vardi, hani sapik diyemeyiz ama boyle fazla girerdi icine insanin, atiyorum benim bilgisayarda bir seye bakacagiz boyle omzumun dibine kadar sokulurdu, hemen donup arayi acmasini ima edecek bakisi atardim, bir iki kez oldu bir daha da olmadi.

aynen

zaten öyle sineye çekecek biri olmadığınızı anladıkları zaman bir daha yemiyor yaklaşmaya

o yüzden sert bir bakış elle itme her an çirkefleşecekmiş gibi bir yüz ifadesi böyle pislikleri korkutmaya yetiyor.

eğer sessiz sineye çeken bi kadınsa gittikçe yüzsüzleşiyorlar malesef!
 
Çok anlık bir şeydi. Bilerek değil de istemsiz elinde olmadan olmuş olabilir mi?
Bir kere bilerek asla asla yapamaz, o itibarını saygınlığını en ufak şekilde riske atamaz.
60 yaş üstünde kontrol etmek daha zor olabilir mi mesela?
Ya ne tatlısınız. Yanlış anladığınızı varsayıp çok düşünmeyin. Üzülürsünüz. 60 yaş üstünü altını bilmem. Siz uzak durun o adamdan.
 
Şu memlekette yaşayıp tacize uğramayan kadın olmadığını düşünüyorum. Otobüs dolmuş vs.o yüzden bir gariplik olmasa bunu takmazdınız kafanıza.
Tacize uğramışsınız. Ama o an tepki verememişsiniz şimdi ne yapılır bilemedim.
 
bırebır aynı sey basıma geldı
ben tacıze ugradıgımı aynı sey aynı kısı tarafından tekrarlanınca emın oldum
ılkınde ben konduramadım elıdır elınde bırsey vardır odur dedım hatta boyle dusundugum ıcın utandım sankı yuzumden anlarmıs gıbı aynı ortama bıle gırmedım ama aynı seyı fırsat buldugu an yıne yaptı ustelık bılhassa ozellıkle en arkada durdum oda bunu bekledı en arkaya gecmemı ve yıne yaptı bukez emın oldugumda da devırırcesıne sertce carptım kendısını ezer gıbı gıttım ordan

rahatsızlık hıssettıgınız an bır adım one gıttınız sanıyesıyle yıne yanastı bılerek yaptı bunu zaten tacız etmek ıcın
 
Nasil hesap soracak pardon gidip o gun popoma bi sey dedi şeyiniz mi kalktı mi desin nasil sorsunadam da aaa evet kusura bakma sana denk geldi mi desin.
O adam bunu yaparken utanmiyor ama hesap sormaya sıra gelince biz utanicaz öyle mi?bakın herşeyin bir adabı vardır. Gidip resimler çekildiginde gerçekten çok rahatsız edici bir ortam oldu degil mi diyebilir örnek veriyorum. Adam zaten suçluysa zaten bocalar ve ele verir kendini.egerki adam tepki vermiyorsa anlamsızca bakiyorsa belkide yanlış bir anlama olmuş deriz ki cok ufak bir ihtimal. Ama her iki durumda da sesinin çıktığını belli etmiş olur. Üzgün bir şekilde içine atip buralarda paylasmis derdini arkadaş.bence yüzleşmek arkadaşımıza iyi gelir.herseyi halinin altina süpürmekle olmuyor.
 
arkadaslar elınde cebınde bırsey vardı o degmıstır dıyorsunuz da bır kadının okadar dibine gırmesı de tacız resım cekılırken veya boyle sıkısık yerlere gırerken erkekler genelde bır tarafa cekılır veya ben suraya geceyım der ya da buyrun sız soyle gecın derler hayvan gıbı toto dıbıne gırılmez zaten.

suan sıkayet falan edemezsınız bırdaha yasamazsınız ınsallah ama bız kadınlar o an boyle bırsey hıssettıgımız an kı genelde hıslerımız dogru cıkar . sertce donup yuzune bakın ters davranın sız su tarafa gecın deyın arkanızdan yanınızdan gonderın. herkes bu sesınızı duysun o kısı bu yuzunuzu gorsun. susunca bundan cesaret alıyorlar haberınız olsun. o anda sok gecırıp suusuyorsunuz kalakalıyorsunuz ya yapmayın atik olun ben yasadım gordum gercekten boyle oluyor bu durum
 
O adam bunu yaparken utanmiyor ama hesap sormaya sıra gelince biz utanicaz öyle mi?bakın herşeyin bir adabı vardır. Gidip resimler çekildiginde gerçekten çok rahatsız edici bir ortam oldu degil mi diyebilir örnek veriyorum. Adam zaten suçluysa zaten bocalar ve ele verir kendini.egerki adam tepki vermiyorsa anlamsızca bakiyorsa belkide yanlış bir anlama olmuş deriz ki cok ufak bir ihtimal. Ama her iki durumda da sesinin çıktığını belli etmiş olur. Üzgün bir şekilde içine atip buralarda paylasmis derdini arkadaş.bence yüzleşmek arkadaşımıza iyi gelir.herseyi halinin altina süpürmekle olmuyor.
elınde resımle gercekten cok rahatsız bır ortam oldu degıl mı dıye sorarsa adam da rahat edebılecegımız yere gıdebılırız dıyebılır

suan yapabılecegı hıcbırsey yok hatta adam tam aksıne ıftıra atıyor bana der kadın ısınden bıle olur

tepkısını o an verecek bırkacgun sonra degıl . sımdı ne soylese laf konu sahıbınde batar yanlıs yapar
 
Back
X