Korkarım tacize uğradım.

elınde resımle gercekten cok rahatsız bır ortam oldu degıl mı dıye sorarsa adam da rahat edebılecegımız yere gıdebılırız dıyebılır

suan yapabılecegı hıcbırsey yok hatta adam tam aksıne ıftıra atıyor bana der kadın ısınden bıle olur

tepkısını o an verecek bırkacgun sonra degıl . sımdı ne soylese laf konu sahıbınde batar yanlıs yapar
Hiç katılmıyorum eger gercekten cinsel taciz varsa ortada bunun zaman aşımı olmaz kaldi ki üzerinden yillarda geçmemiş.ben rahatsiz ediciydi ornegini verirken adami kışkırtsin demek istemedim.farkindayim mesaji versin ona göre adam da kendine gelir yani.ve arkadaşımız enazindan bisey yapmış olur ve simdikinden daha iyi hisseder.
Ülkemizde kimbilir şu an itibariyle bile kac kadin tacize uğradı uğruyor .o şokla hemen şikayet edilmiyor bunu da bilin istedim.ne zaman tekrari oluyor o zaman insan hakkını savunuyor .inşallah tekrari olmadan arkadaşımız haddini bildirsin

benım su bıle basıma geldı hanı herkesın ıcınde nasıl cesaret etsın yanlıs anlamıssınız dıyenler olmus onlar ıcın yazıyorum
ankarada buz patenı pıstı var buyuk orda yarıslar yapılırdı olımpıyatlar
hah orda kursa gıdıyorum gunlerden bırgun bır grup genc gelmıs at hırsızı tıplı bır adam ben patenı gıymeye calısırken onumden gectı elını yumru gıbı yapmıs komple on tarafıma elını surttu bastırarak ve gectı

benı ızlemeye aılem akrabalarım herkes gelmıs ve yanımda herkül gıbı dayım var ! herkesın gozu onunde ve yanında yaptı adam bunu
noluyo be dıyebıldım ama nasıl dıyım kulagım ugulduyor sesım ıcıme kactı sankı bır sok oldum ne tepkı verecegımı sasırdım acaba yanlıs mı anladım dedım
ama babam gormus adamı yakasından tuttugu gıbı bır yumruk salladı suratını patlattı adamı dısarı cıkardılar benımde sinirim bozuldu cıktık ordan

yanı sapık hırsız katıl gıbı ınsanlar karakterı bozuk psıkolojısı normal olmayan ınsanların bızım gıbı utanma duygusu falan oldugunu mu sanıyorsunuz kı herkesın ıcınde ne cesaret dıyorsunuz gupegunduz sokak arasında kadınlara tecavuz edıyorlar

seylerı kopasıcalar

Hiç katılmıyorum eger gercekten cinsel taciz varsa ortada bunun zaman aşımı olmaz kaldi ki üzerinden yillarda geçmemiş.ben rahatsiz ediciydi ornegini verirken adami kışkırtsin demek istemedim.farkindayim mesaji versin ona göre adam da kendine gelir yani.ve arkadaşımız enazindan bisey yapmış olur ve simdikinden daha iyi hisseder.
Ülkemizde kimbilir şu an itibariyle bile kac kadin tacize uğradı uğruyor .o şokla hemen şikayet edilmiyor bunu da bilin istedim.ne zaman tekrari oluyor o zaman insan hakkını savunuyor .inşallah tekrari olmadan arkadaşımız haddini bildirsin
ıyı forumlar.

Çok yorum yazılmış hepsini okuyamayacağım ama amcanın büyük ihtimal prostatı var maalesef yaşlanınca o şişlik oluyor ve inmiyor çünkü wc de idrarları tam bitemiyor
Kimseye anlatamayacağım, çok üzüldüğüm aklımdan çıkmayan bir şey oldu arkadaşlar. Emin olamıyorum, olamam. İnsanların günahını almaktan da çok korkuyorum. Umarım yanlış anladığıma ikna olabileceğim bir tahmin gelir aklınıza. Bu kadar açıkça anlattığım için de rahatsız olacaksanız lütfen okumayın.

Uzun yıllardır büyük kurumsal bir firmada çalışıyorum. Yaş grubu bakımından yarımızdan az fazlası (ben dahil) otuzlarında, diğerleri 45-50 üstü. Böyle karma ama uzun yıllardır oturmuş bir ekibiz. Saygı sevgi kuralları içerinde hiç ters bir şey olmadan çalışıyoruz.

İşyerinde yılbaşı hatırası toplu fotoğraf çekinmek istedik, çok sık toplu fotoğraf çekiniriz. Böyle bişey ne duydum ne gördüm ne de sezdim...

Yazmaya bile utanıyorum. Kalabalık olduğumuz için birkaç sıra oluyoruz, beylerden biri arkama geçti, babacan bir tavırla ellerini iki kere omuzlarıma vurdu. O kargaşada önce kim olduğunu görmedim. Sonra fotoğraf çekinirken kalçama pompa gibi şişen bir şeyin değdiğini hissettim, ne olduğunu anlayamadım, refleksle kendimi öne çektim. Benim önümde de birileri olduğu için alanım sınırlıydı. Arkasından aynı şey ikinci kez tekrarladı. Allahım ne yapacağımı şaşırdım, sonra dağıldık ve arkamdakinin kim olduğunu gördüm. 60 yaş üstü en çok saydığımız, sevdiğimiz, yere göğe sığdıramadığımız, namazında niyazında bir müdürümüz. Gerçekten konduramıyorum, ihtimal veremiyorum ben yanlış anlamışımdır diyorum. Koskoca kadınım pompa gibi başka ne şişebilir ki diye soruyorum kendime cevap bulamıyorum. Sizin aklınıza gelen bişey var mı, yani yanlış anlamış olabilir miyim sizce? İlk önce paylaşılan fotoğraflara baktım aslında biraz içim rahatladı ben yanlış anlamışım bana o kadar yakın değilmiş diye. Sonradan paylaşılan fotoğraflar gelince anladım ki baştan yakın durmuş, sonradan yönümüzü değiştirmişiz, ilk atılan fotolar aslında sonradan çekilenlermiş yani.

60 yaş üstü ya, acaba istemeden mi yaptı yani onunda elinde olmayan bişey miydi yani ne diyeyim ne düşüneyim bilmiyorum aklımdan çıkmıyor üzüntüm bitmiyor.

Buraya yazmaya da karar vermem zor oldu. İş dünyasında olmayan kadınlar iş yerlerini hep böyle sanmasınlar lütfen, 15 senelik iş tecrübemde ilk kez böyle bişeyle karşılaştım ama bir daha foto çekilirken kesinlikle en arka sıraya geçerim.

Çok anlık bir şeydi. Bilerek değil de istemsiz elinde olmadan olmuş olabilir mi?
Bir kere bilerek asla asla yapamaz, o itibarını saygınlığını en ufak şekilde riske atamaz.
60 yaş üstünde kontrol etmek daha zor olabilir mi mesela?
Evet bende kotuye yormamak adina bunu boyle dusunup konuyu kapatirdim.
Cunku kadinlar tahrik olsa bile disardan dikkat cekmezken bu, erkeklerde hemen belli ediyor. Tahrik olmak demekte anlik biseydir istem disi.

İşte bu yüzden tüm erkeklerle mesafeyi koruyoruz yürürken arkamıza bakıyoruz hep endişe içinde daima tetikteyiz kadın olmak zor zanaat

Bu isin yanlışlıklası olmaz. Ve üzülmeyin türkiye de her 4 kadının 3ünün taciz geçmişi vardır. Ben de 7.sınıftayken deniz de 60 yaşında adamın biri sana yüzme öğreticem diye zorla kolumdan belimden tutuyordu zor kaçmıştım üstüne ailem de beni azarlamıştı. Herkesin böyle hikâyeleri vardır. Size sikayet edin diyeceğim ama kimi kime şikayet edeceksiniz ispatta yok en iyisi o adamdan uzak durmak toplu fotoğraflarda ya kadınların yanına geçin ya da cekilmeyin

konu nasıl içime oturmuşsa gece rüyamda gördüm ya kabus...
ben de çok etkilenirim böyle şeylerden insan konduramıyor bir de
forumda bile baksana hemen yanlış anlamışsınız demişler ama bence cidden gerçekti o yaşadığınız şey maalesef

Böyle şeyler genellikle kondurulamaz zaten. Ama bence yanlış hissetmediniz. Erkeklerin bu konuda dikkatli olmalari lazim. Kadının hissedeceği kadar dibine girmenin anlami nedir? Buna dikkat etmiyorsa bi adam zaten sıkıntı var demektir. Hiç konduramadiginiz insanlar neler yapar aklınız almaz valla. Şu an yapacak bir şey yok. Bundan sonra ona karşı çok mesafeli olmalısınız ve fiziksel olarak yzak durmaya dikkat etmelisiniz. Yoksa fırsat bulduğunda bir daha yapar.

Lütfen kendinize bir daha dokundurmayın. Omzuma ellemek nedir. O yaştaki erkeklerde bu alışkanlık cok. Bana dokunulmasından hoşlanmıyorum bir daha yapmayın diyin.
Pompa gbi şeyinde ne oldugunu anlam veremedim. Uzun boylu demişsiniz acaba ellerini öndemi birleştirdi. Bide bi hareket var gençler cok yapıyorlar 5 parmagı birleştirip hepsini birden diz kapagında açıyorlar. Oda sizin belinize böyle yapmış olabilir. Büyüyen bir his veriyor.videoda göstermek istedim ama desteklemedi

benım su bıle basıma geldı hanı herkesın ıcınde nasıl cesaret etsın yanlıs anlamıssınız dıyenler olmus onlar ıcın yazıyorum
ankarada buz patenı pıstı var buyuk orda yarıslar yapılırdı olımpıyatlar
hah orda kursa gıdıyorum gunlerden bırgun bır grup genc gelmıs at hırsızı tıplı bır adam ben patenı gıymeye calısırken onumden gectı elını yumru gıbı yapmıs komple on tarafıma elını surttu bastırarak ve gectı

benı ızlemeye aılem akrabalarım herkes gelmıs ve yanımda herkül gıbı dayım var ! herkesın gozu onunde ve yanında yaptı adam bunu
noluyo be dıyebıldım ama nasıl dıyım kulagım ugulduyor sesım ıcıme kactı sankı bır sok oldum ne tepkı verecegımı sasırdım acaba yanlıs mı anladım dedım
ama babam gormus adamı yakasından tuttugu gıbı bır yumruk salladı suratını patlattı adamı dısarı cıkardılar benımde sinirim bozuldu cıktık ordan

yanı sapık hırsız katıl gıbı ınsanlar karakterı bozuk psıkolojısı normal olmayan ınsanların bızım gıbı utanma duygusu falan oldugunu mu sanıyorsunuz kı herkesın ıcınde ne cesaret dıyorsunuz gupegunduz sokak arasında kadınlara tecavuz edıyorlar

seylerı kopasıcalar

zaten sapiklada heyecan veren de bu. herkes içinde yapabilmeleri onlara zevk veriyor. yoksa yokluktan kadinsizliktan değil.

ben bu konuya yazmıştım. toplu taşımada adamın biri aynı öyle kalabalik bahanesiyle kadının arkasına iyice dayanmıştı. inerken farkettim şeyi yana doğru büyümüş. pantolon dar olduğu için normal bir erkekte hal beklememek gerek . bence o yüzden konu sahibi balon gibi diye tarif etti.

sonra adam tuvalete falan gitmiştir bir şekilde kendini gizlemiştir. eline çeket falan alsa zaten kamufle eder kendini. kamera kaydı varsa ona bakmak lazım aslında.

İşte bu yüzden tüm erkeklerle mesafeyi koruyoruz yürürken arkamıza bakıyoruz hep endişe içinde daima tetikteyiz kadın olmak zor zanaat

annem bana küçükken öğretmişti. toplu taşımaya gidiyorduk okula. yanımda abim vardı ama yine de tembihlerdi. arkanı mutlaka bir yere yasla önüne de sırt çantani al diye. nedenini sormamistim. o dönem anlamismiydim onu da bilmiyorum ama hep onun dediği gibi yapardım.

Pompa gibi şişmek nedir allah aşkına? Pompa şişmez şişirir. Hadi o kısmı geçtik penis öyle balon gibi şişen bir organ değil ki. 30 yaş üstü olduğunuzu belirtmişsiniz, bu yaşa kadar hiç erkek organı görmediniz mi? Tacizdir, değildir bilmem, bir kadının rahatsız olduğu her durum tacizdir bence. Ama bu emin olmadığımız bir durumda herhangi bir erkeği suçlu ilan etmek anlamına gelmemeli.

Ne kadar benzer olmuş aslında yaşadığımız. Şimdi mesajını okuyunca dank ediyor, bu adam da günlük rutin konuşmaları çok temaslı. Ota b*ka sırtımızı sıvazlıyor, elini omzumuza koyuyor. Elini sıktığımızda avuçlarının içinde uzun uzun tutuyor, diğer eliyle pat pat vuruyor. Ayyy ne geri zekalıyım babacan falan sanıyordum bu güne kadar.
Nazikçe uyarın el teması sevmiyorum diyin. Israr ederse sertçe uyarın. Net olun.

Şöyle ki, namazında niyazında üstelik müdür diye tanıttığınız kişinin önünde bir bayan varsa hareketlerine, fiziksel temaslarına çok dikkat eder. 1 kere hissetseniz hadi neyse (hani elinde bişey vardır değmiştir gibi) ama 2 kere olmuş.Kadınlar hisseder. Tam emin değilseniz o kişinin hareketlerine ve size olan bakışlarına ekstra dikkat edin derim. O tip insanların aklında sapkınlık varsa saklayamaz. Tekrar tekrar hissettirir..

Pompa gibi şişmek nedir allah aşkına? Pompa şişmez şişirir. Hadi o kısmı geçtik penis öyle balon gibi şişen bir organ değil ki. 30 yaş üstü olduğunuzu belirtmişsiniz, bu yaşa kadar hiç erkek organı görmediniz mi? Tacizdir, değildir bilmem, bir kadının rahatsız olduğu her durum tacizdir bence. Ama bu emin olmadığımız bir durumda herhangi bir erkeği suçlu ilan etmek anlamına gelmemeli.

İki çocuk annesiyim.

İlk hissettiğimde daha ereksiyon olduğunu düşündüm. Ama nasıl bir psikoloji ile yetiştirildiysek istemeden yaptığını düşündüm hatta kendimi suçlu hissettim. Hiç ama hiç konduramayacağımız biri çünkü.

Sonra whatsapptan atılan resimlere baktım, "o kadar yakın değilmiş, yanlış anlamışım, imkansız" diye kendimi avuttum. Daha sonra ise başkası resimler gönderildi. Bu sonradan gelenlerin içinde ellerinin omuzlarımda olduğu resim var, ilk anda çekilenler yani, resmen dibimdeymiş, iğrenç. İşte o resimleri gördükten sonra sapık olduğunu düşünmeye başladım.

Back
X