Bana da arkadaşlarım 50 yaş civarı adamlar öneriyordu, çocuklu ve dul adamlardı çoğu. Buluştuklarım da oldu, bebek gibi kadınım inan, buna rağmen beni beğenmeyenler de oldu. Bir tanesini anlatayım bak, görünüşü sıradan, ama dişler sapsarı olmuş kahve bağımlısıymış, ama üst düzey yönetici entelektüel vs hadi dedim buluştuk bari bir zorlayayım kendimi, bana dedi ki “ben çocuk istemiyorum, 27 yaşında sevgilim vardı çocuk istiyor diye ayrıldık, senin yaşın var o hevesin geçmiştir diye düşündüm.” Ahahaha ben şok! Dedim ki “açıkçası hayalimdeki genetik miras seninki değil ama elbette çocuk istiyorum, sen iyisi iç kahveni kalkalım...” başka bir buluşmam yine evlere şenlikti, adam yine 48 yaş civarı, saç sakal kadayıf olmuş, bana dedi ki “vücudun diri mi” hani yüzün güzel ama memeler falan nasıl bakmak gerek! Dedim ki “geçenlerde 25 yaşında bir adam kontrol etti, gayet iyiymiş memişler sen dert etme” dedim. Böyle anlamsız sonu hüsran onlarca buluşmaya gittim. Öyle ki kuaföre verdiğim paraya acıyordum artık, her seferinde saçım yıpranıyor ve ne için böyle dangalaklar için! Sonra eşimle tanıştım, ilk görüşte aşk... az daha dayan kuzu, umudunu kaybetme, bir de çıtanı düşürme, bir tarafımızı yesinler beğenmeyenler