Korktuğum başıma geldi. Yaşımdan dolayı reddedildim.

maddi manevi çocuğumda ben de rahat yaşayalım istiyorum tek çocuk yeterli bize :KK53: odasını yeniliyorum 9 yıl sonra 20 bine yaklaştı masrafım tek odaya içinde elektronik aletlerde yok daha napacağım 2. çocuğu :KK70:
Odanin otoparki var mi kuzum? bagimsizligini ilan etmistir artik 20 binlik esyalarla ya daa ben fakirim bana fazla geldi bilemedim...neyse bakalim mutlu mesut otursub

Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
Terbiyesiz adam inşallah yaşı kucukle evlenirde onunda çocuğu olmaz doktor doktor gezerler insanı böyle demek zorunda bırakıyorlar terbiyesiz.birde sizi tanıştıran arkadaşlar başka bahane bulamamışlar mi size söyleyecek başka birşey deselerdi bunu demeselerdi size acaba arakadaslarinizdq mi bı gözden geçirseniz.ay deli oldum gece gece hem adama hem arkadaşlarınıza

Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
Arayanin arkadasin oldugundan emin misin ?oncelikle onu bi hayatından cikar bence sonra da yaşa takilma ayrica cocuk şart mi bir kadın anne olmadan yasayamaz mi olmazsa da olmasin cocuk istemeyen bir adamla evlenir keyfine bakarsin ne bileyim.dunya turuna çıkarsın.

Öyle arkadaşın ben gözüne koyayım. 2. Evliliğimi 2 ay önce yaptım, 40 yaşındayım ben de. Evlenmeye de aşık olup 2 ay içinde karar verdik. Çocuk da olur Allah nasip ederse her şey olur. Sıkma canını lütfen ama o arkadaşı banla gitsin

Menopoza girmiş mi ne kadar çirkin bir soru. Ayrıca bunu size ileten arkadaşta da hata var. Sizi kırıp incitmeden uygun bir üslup ile söyleyebilirdi olmayacağını. 25-26 yaşında olup da çocuğu olmayanlar var. Kendisi haşa Allah ile anlaşmamı yapmış da ,yaşından dolayı kendisinin çocuğunun olacağını düşünüyor. Baştan rengini belli etmiş hiç üzülme abla. Herkes evlenmek zorunda değil. Nasibinizde varsa olur zaten.

Öyle arkadaşın ben gözüne koyayım. 2. Evliliğimi 2 ay önce yaptım, 40 yaşındayım ben de. Evlenmeye de aşık olup 2 ay içinde karar verdik. Çocuk da olur Allah nasip ederse her şey olur. Sıkma canını lütfen ama o arkadaşı banla gitsin
Ne güzel çok sevindim. Ben de böyle bir mucize yaşasam ya hayatımda :)

Ne güzel çok sevindim. Ben de böyle bir mucize yaşasam ya hayatımda :)
Tatlım inanmakla başlıyor, eşim hiç evlenmemiş benden 3 yaş küçük. Baştan bu adam benimle evlenmez deseydim o enerji açığa çıkardı, benden iyisini bulamaz diyeceksin ki adam da buna inansın 🤣

O "çok yakın" adlettiğiniz arkadaşınız sizin çok da yakın arkadaşınız değil aslında. Eğer öyle olsaydı size "o kişi evlilik düşünmüyormuş,önce emin olmam lazımdı,kusur bakma " diyip konuyu kapatırdı.Bence siz evlilik konusundan önce arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirin.
Evlilik ise nasip işi.Olacağı varsa sizden küçükle de olur,5 çocuğunuz da olur.En kötüsünü düşünüp kendinizi üzmek hiçbir şey kazandırmaz.Kendinizle,yaşınızla barışın ki yaşınızda da bişi yok ZAten

Bana da arkadaşlarım 50 yaş civarı adamlar öneriyordu, çocuklu ve dul adamlardı çoğu. Buluştuklarım da oldu, bebek gibi kadınım inan, buna rağmen beni beğenmeyenler de oldu. Bir tanesini anlatayım bak, görünüşü sıradan, ama dişler sapsarı olmuş kahve bağımlısıymış, ama üst düzey yönetici entelektüel vs hadi dedim buluştuk bari bir zorlayayım kendimi, bana dedi ki “ben çocuk istemiyorum, 27 yaşında sevgilim vardı çocuk istiyor diye ayrıldık, senin yaşın var o hevesin geçmiştir diye düşündüm.” Ahahaha ben şok! Dedim ki “açıkçası hayalimdeki genetik miras seninki değil ama elbette çocuk istiyorum, sen iyisi iç kahveni kalkalım...” başka bir buluşmam yine evlere şenlikti, adam yine 48 yaş civarı, saç sakal kadayıf olmuş, bana dedi ki “vücudun diri mi” hani yüzün güzel ama memeler falan nasıl bakmak gerek! Dedim ki “geçenlerde 25 yaşında bir adam kontrol etti, gayet iyiymiş memişler sen dert etme” dedim. Böyle anlamsız sonu hüsran onlarca buluşmaya gittim. Öyle ki kuaföre verdiğim paraya acıyordum artık, her seferinde saçım yıpranıyor ve ne için böyle dangalaklar için! Sonra eşimle tanıştım, ilk görüşte aşk... az daha dayan kuzu, umudunu kaybetme, bir de çıtanı düşürme, bir tarafımızı yesinler beğenmeyenler

Çok güzel yaaaa☺️
Bana da arkadaşlarım 50 yaş civarı adamlar öneriyordu, çocuklu ve dul adamlardı çoğu. Buluştuklarım da oldu, bebek gibi kadınım inan, buna rağmen beni beğenmeyenler de oldu. Bir tanesini anlatayım bak, görünüşü sıradan, ama dişler sapsarı olmuş kahve bağımlısıymış, ama üst düzey yönetici entelektüel vs hadi dedim buluştuk bari bir zorlayayım kendimi, bana dedi ki “ben çocuk istemiyorum, 27 yaşında sevgilim vardı çocuk istiyor diye ayrıldık, senin yaşın var o hevesin geçmiştir diye düşündüm.” Ahahaha ben şok! Dedim ki “açıkçası hayalimdeki genetik miras seninki değil ama elbette çocuk istiyorum, sen iyisi iç kahveni kalkalım...” başka bir buluşmam yine evlere şenlikti, adam yine 48 yaş civarı, saç sakal kadayıf olmuş, bana dedi ki “vücudun diri mi” hani yüzün güzel ama memeler falan nasıl bakmak gerek! Dedim ki “geçenlerde 25 yaşında bir adam kontrol etti, gayet iyiymiş memişler sen dert etme” dedim. Böyle anlamsız sonu hüsran onlarca buluşmaya gittim. Öyle ki kuaföre verdiğim paraya acıyordum artık, her seferinde saçım yıpranıyor ve ne için böyle dangalaklar için! Sonra eşimle tanıştım, ilk görüşte aşk... az daha dayan kuzu, umudunu kaybetme, bir de çıtanı düşürme, bir tarafımızı yesin beğenmeyenler

Bana da arkadaşlarım 50 yaş civarı adamlar öneriyordu, çocuklu ve dul adamlardı çoğu. Buluştuklarım da oldu, bebek gibi kadınım inan, buna rağmen beni beğenmeyenler de oldu. Bir tanesini anlatayım bak, görünüşü sıradan, ama dişler sapsarı olmuş kahve bağımlısıymış, ama üst düzey yönetici entelektüel vs hadi dedim buluştuk bari bir zorlayayım kendimi, bana dedi ki “ben çocuk istemiyorum, 27 yaşında sevgilim vardı çocuk istiyor diye ayrıldık, senin yaşın var o hevesin geçmiştir diye düşündüm.” Ahahaha ben şok! Dedim ki “açıkçası hayalimdeki genetik miras seninki değil ama elbette çocuk istiyorum, sen iyisi iç kahveni kalkalım...” başka bir buluşmam yine evlere şenlikti, adam yine 48 yaş civarı, saç sakal kadayıf olmuş, bana dedi ki “vücudun diri mi” hani yüzün güzel ama memeler falan nasıl bakmak gerek! Dedim ki “geçenlerde 25 yaşında bir adam kontrol etti, gayet iyiymiş memişler sen dert etme” dedim. Böyle anlamsız sonu hüsran onlarca buluşmaya gittim. Öyle ki kuaföre verdiğim paraya acıyordum artık, her seferinde saçım yıpranıyor ve ne için böyle dangalaklar için! Sonra eşimle tanıştım, ilk görüşte aşk... az daha dayan kuzu, umudunu kaybetme, bir de çıtanı düşürme, bir tarafımızı yesinler beğenmeyenler
Bana çok umut verdi sizin hikayeniz. Çok teşekkür ederim.

Bana çok umut verdi sizin hikayeniz. Çok teşekkür ederim.
Bir de ben evlenip ayrılmıştım düşün, yatağa atmak isteyen onlarcasını yazma gereği duymadım. Egom zarar görmesin diye kendimi daha çok sevmeyi öğrendim bu süreçte. Yine bir gün beni beğenmeyen bir adamla randevudan dönüyorum metroya bindim düşün adam eve bırakma nezaketi bile göstermedi, neyse metroda Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir adam gördüm, öyle aşırı yakışıklı 2 metre bir adam, ben inene kadar hep bana baktı, indikten sonra da arkamdan bakakaldı, o an anladım. Önemli olan benim beğendiğimin beni beğenmesi gerisinin canı cehenneme. Neyim ben istatistik kurumu mu, şu kadar kişi beğendi bu kadar kişi beğenmedi. Dedim kızım kendine gel. Sen de hemen kendine gel tatlım, aşık ol, sev sevil ve istiyorsan anne ol inşallah. Güzel haberlerini beklerim ❤️

Back
X