- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.883
- 598
Ben de oyle,ispatlayamam sadece kendi dusuncemdirHer cümleye tamam.️ Ben de algıladığımca düşüncelerimi yazdım.
(Not:Evli, çocuksuz)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle,ispatlayamam sadece kendi dusuncemdirHer cümleye tamam.️ Ben de algıladığımca düşüncelerimi yazdım.
(Not:Evli, çocuksuz)
Konuyla ilgisi yok ama 29 yaşındayım doktorum 35i bulmaz senin menapoza girmen dedi.Ben olaya şöyle bakmanızi rica edicem.Reddedilen siz degilsiniz,sizi hic tanimayan bi erkegin 40 yaş kadinlarina toptan bakış açısı bu.Okulda yasi ileri erkek ögretmen arkadaslardan cok duydum.35 i gecmesin aman sonra cocugum olmaz diye.Siz tanınmiyorsunuz ,taniyıp ,konusup,kişisel olarak reddedilmis gibi neden hissettiniz ki.40 yasindaki adamlar minimum 35 arıyor ,o da 30 demeye ar ettiginden,ya cocugu olmazsa da bahanesi.Ben farkli konusanina rastlamadım.Hic takılmayın önünüze bakın.Menopoza varana kadar size yetiştiren arkadasa da biraz mesafelenin.Ayrıca 40 yasinda menopoz nedir ya ,cahilin önde gideniymiş
Okur okumaz aynı şeyi düşündüm.Size acik yureklilikle soyluyorum ilk işiniz o arkadasinizi hayatinizdan cikarmak.ne hadsiz biriymis dusman olsa anca boyle yapar.diyelim adam gercekten boyle soyledi arkadasinizin illa soylemesi mi lazimdi.aklina yatmadi vazgecti deseydi bence bilincli caniniz acidi diye yapmis.eskiden olsa aa yok oyle biri degil derdim bende ama hayatta cok dost kazigi yedim.bu arkadasiniz cok kotu niyetli biri
Aşırı samimi arkadaşım olsa dahi söylemem böyle terbiyesizlik olmaz yani ..sizi kıskanıyor modunuzu düşürüyor olabilir mi ..yuhhh yani bunu bir insan nasıl söyleyebilir pat diye yüzüne ..bu kadarda empati yoksunu olunur mu ...ayrıca önce adama söylenir 40 yaşında diye ama kadına sormadan resim gösterilmez tabiki ..kadin okey derse resimler gösterilir ki .. kalbi kirilmasin , diğer özellikleri sebebiyle red yasanacaksa ... bende aracı oldum arkadaslarima mesela tipini beğenmedi erkek , ben arkadaşıma nasıl söyleyeceğim diye strese girdim sonra yalan söyledim Allah affetsin . Kadının kalbi kırılmayacak şekilde yalan tabiki ..ne deseydim seni çirkin bulmuş mu deseydim mesela ? Arkadaşınız size öyle yapmış , kötülük bu benceÇok samimi arkadaşım ondan söylemiş olabilir.
Senin durumun farklıdır Merve, erken menopoza genetik yatkınlık, hormonal sorunlar vb bazı kadınların 20'li yaşlarda bile menopoza girmesine sebep oluyor ama yanılmıyorsam Türkiye'deki kadınların menopoza girme yaş ortalaması 50-54 arası.Konuyla ilgisi yok ama 29 yaşındayım doktorum 35i bulmaz senin menapoza girmen dedi.![]()
Benim durumum zaten çok erken. Alıntıladığım mesajda 40 çok erken bulunduğundan yazdım. Yani olabilir manasında.Senin durumun farklıdır Merve, erken menopoza genetik yatkınlık, hormonal sorunlar vb bazı kadınların 20'li yaşlarda bile menopoza girmesine sebep oluyor ama yanılmıyorsam Türkiye'deki kadınların menopoza girme yaş ortalaması 50-54 arası.
ladymera'ya yapılan büyük bir ayıp, adam kendisinin çocuğu olacağının garantisini verebiliyor mu ki kadının menopoza girip girmediğini soruyor, hastayım bazı erkeklerin bu gereksiz özgüvenli hallerine.
Türkiye ortalaması düşünülerek erken denmiştir, ki zaten doktorlarda bildiğim kadarıyla 45-46 yaşından önce girilen menopoza erken diyor tedaviye başlıyor, hatta kimi doktor çocukları olsa da erken menopoza giren kadınlara hamilelik öneriyor.Benim durumum zaten çok erken. Alıntıladığım mesajda 40 çok erken bulunduğundan yazdım. Yani olabilir manasında.
Her şey dört dörtlükken dahi defalarca tüp tedavisi başarısız sonuçlanan arkadaşalarmız var.Bi de bu düşünüldüğünde ekstra ekstra ayıp. Kadın kuluçka makinası mı?
![]()
Erkekler bu konuda malesef düz mantık. Yaşına bakarak doğurganlık hesaplıyorlar. Burda adam hatalıyken aracının adamın söylediğini aynen konu sahibine söylemesi çok daha büyük ayıp benceSenin durumun farklıdır Merve, erken menopoza genetik yatkınlık, hormonal sorunlar vb bazı kadınların 20'li yaşlarda bile menopoza girmesine sebep oluyor ama yanılmıyorsam Türkiye'deki kadınların menopoza girme yaş ortalaması 50-54 arası.
ladymera'ya yapılan büyük bir ayıp, adam kendisinin çocuğu olacağının garantisini verebiliyor mu ki kadının menopoza girip girmediğini soruyor, hastayım bazı erkeklerin bu gereksiz özgüvenli hallerine.
Siz nasıl ki evlenmek istiyorsanız karşıdaki insan da çocuk istiyor olabilir ve yaştan dolayı ihtimali düşük görmüş olabilir. Bence bunda sizi aşağılayacak bir şey yok. Keşke arkadaşınız daha naif şekilde anlatsaydı durumu.
biraz ilerlemiş ve çocuk olma ihtimalinin düştüğü yaşlarda karşıdaki insanların da çocuk önceliğinin olmaması gerekiyor. Çünkü gerçekçi olalım yaşımız ilerledikçe ihtimal düşüyor. Evlenirsiniz belki sıkıntısız şekilde siz de istiyorsanız hemen olur çocuğunuz
Ancak dediğim gibi kendinizi aşağılanmış hissetmenize gerek yok. Aracılarla tanışan birinin mantığına uyan bir ilişki istemesi çok normal
Evet ne yazık ki büyük kısmı öyle, kadına gelince yaşı, doğurganlığı düşünüp kendileri söz konusu olunca asla laf söyletmiyorlar çünkü onlar muhteşem kusursuz canlılarErkekler bu konuda malesef düz mantık. Yaşına bakarak doğurganlık hesaplıyorlar. Burda adam hatalıyken aracının adamın söylediğini aynen konu sahibine söylemesi çok daha büyük ayıp bence
Hakkınızda hayırlısı olsun ki bence olmuş umarım yakın zamanda güzel bir evlilik yaparsınız.Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?