- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
öyle de işte insan ilk an kendini kötü hissediyor yerin dibindeyim hala çıkamadım en az 1 hafta da çıkamam gibiGerçek manada utanmasi gereken insanlar bile bu kadar utanmıyor
Sikmasaniz mı kendinizi bu kadar
Ayrıca çok sekersiniz
Kadınlarda pırt, erkeklerde zart zurt.. onlar önce kendi içlerindeki canavarı evcilleştirsinYengeniz hamileliğin verdiği tüm yetkileri sonuna kadar kullanıyor desenize
Ne bileyim ya adamla öğlen aynı masada yiyeceğiz demez mi bunun içindeki canavarı bir ben bilirim diyevalla utancımdam odamdan wc ye bile çıkamıyorum sırf aaa yarım bıraktığı işi tamamlamaya gidiyor der diye
bencede öyle hem wc benim odamın karşısında yani bizde az duymadık wc sesleriniKadınlarda pırt, erkeklerde zart zurt.. onlar önce kendi içlerindeki canavarı evcilleştirsin
evet evet evet bebeğim yaptıZortcu shelltamamen bebegin suçu erkekler kendilerine baksin ya
Kenara sıkıştırın;bencede öyle hem wc benim odamın karşısında yani bizde az duymadık wc seslerini
iyi fikirmiş vallaKenara sıkıştırın;
Hey dostum eğer sen beni anlatırsan bende seni anlatırım diyin
Ahahhaaa çok güldüm çok şeker şeyler anlatmışsınızOlur öyle şeyler, insanlık hali işte sıkmayın canınızı konu sahibi
Benim de bir arkadaşım bir başka arkadaşıma kahve içmeye gidiyor, gittiğinde perde asıyormuş mutfakta, bizimki de dibinde laklak yapıyormuş, tam o sırada perde asan kızcağız gaz kaçırmış bayağı bırrt diye
İkisi de gülmemiş hiç bir şey olmamış gibi devam etmişler sohbete
Merhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağımSabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim.
evet bencede benden çıkan sesten herkes utanmıştırDuymuş olsa bile bence o da utanacağından dile getirmez :)
Ayyyonların durumuda çok vahimmiş gerçektenben olsam gülerdim diyeceğim ama benimde elti bozuntum var o da yanımda datdatdaradat diye bir ses çıkarmıştı ben bile utandığım için bende ses çıkarmamaıştım ama sonra kaynanama gülerek anlatmıştım demek kii lahi adalet yerini buldu
sizde anlatında en azından acımı hafifletingülme komşuna gelir başına deme , başıma geldi ona gülüyorum zaten ,
bak gene utandım
Ayyy
sabah sabah ne güldüm yaa Allah'ta seni güldürsün
sizde anlatında en azından acımı hafifletin
Belkide bak pirtladi şimdide kendini odaya kapadı görünmemek için diyodukendimi odalara kapattım inşallah çabuk unutur
Bende yapmıştım geçenlerde ,duydular mı acaba dedim utandım sonradan da aman be hamileyim ben dedimMerhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağımSabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim.
sizinki gerçekten kötüymüşbüyük bir odanın içinde 3 bayan arkadaş bir de stajer genç bir çocuk vardı bilgisayara dogru eğilmiştim arkadan zartttt diye bir çıktı bu sesbendenmı çıktı diye etrafa bakamadım bile , off allahım çok büyük bir utançtı saatlerce yerimden kalkamamıştım , altıma işiyecektim nerdeyse ,
allahtan iş arkadasım hemen yan masamda yoktu o olsaydı benim için utanç 1000 katı falandı ,
hani diyorsun yaa aksam evinde karısına falan anlatırmı pırtçı kadın falan diye kesin anlatır gülerlerdi , birde ailece görüşüyoruz yani o dereceee
ay yazdıkça utanıyorum
öyle dersem adam duymasa da öğrenir hahahaBelkide bak pirtladi şimdide kendini odaya kapadı görünmemek için diyodu
En iyisi olayı yaşamamis saymak hiç bişey yokmuş gibi davranmak. Yada gidip direk valla billa ben yapmadım bebek yaptı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?