Korktuğum Başıma Geldi :(

Kadınlarda pırt, erkeklerde zart zurt.. onlar önce kendi içlerindeki canavarı evcilleştirsin

Ahahhaaa çok güldüm çok şeker şeyler anlatmışsınız Olur öyle şeyler, insanlık hali işte sıkmayın canınızı konu sahibi
Benim de bir arkadaşım bir başka arkadaşıma kahve içmeye gidiyor, gittiğinde perde asıyormuş mutfakta, bizimki de dibinde laklak yapıyormuş, tam o sırada perde asan kızcağız gaz kaçırmış bayağı bırrt diye
İkisi de gülmemiş hiç bir şey olmamış gibi devam etmişler sohbete

onların durumuda çok vahimmiş gerçekten ben olsam gülerdim diyeceğim ama benimde elti bozuntum var o da yanımda datdatdaradat diye bir ses çıkarmıştı ben bile utandığım için bende ses çıkarmamaıştım ama sonra kaynanama gülerek anlatmıştım demek kii lahi adalet yerini buldu

gülme komşuna gelir başına deme , başıma geldi ona gülüyorum zaten ,
bak gene utandım

Ayyy
sabah sabah ne güldüm yaa Allah'ta seni güldürsün

sizde anlatında en azından acımı hafifletin

büyük bir odanın içinde 3 bayan arkadaş bir de stajer genç bir çocuk vardı bilgisayara dogru eğilmiştim arkadan zartttt diye bir çıktı bu sesbendenmı çıktı diye etrafa bakamadım bile , off allahım çok büyük bir utançtı saatlerce yerimden kalkamamıştım , altıma işiyecektim nerdeyse ,
allahtan iş arkadasım hemen yan masamda yoktu o olsaydı benim için utanç 1000 katı falandı ,

hani diyorsun yaa aksam evinde karısına falan anlatırmı pırtçı kadın falan diye kesin anlatır gülerlerdi , birde ailece görüşüyoruz yani o dereceee

ay yazdıkça utanıyorum

Bende yapmıştım geçenlerde ,duydular mı acaba dedim utandım sonradan da aman be hamileyim ben dedim

sizinki gerçekten kötüymüş aynı oda içinde olsaydım ben kahrımdan ne hale gelirdim inşallah çabuk unutulmuştur

Belkide bak pirtladi şimdide kendini odaya kapadı görünmemek için diyodu

En iyisi olayı yaşamamis saymak hiç bişey yokmuş gibi davranmak. Yada gidip direk valla billa ben yapmadım bebek yaptı demek
öyle dersem adam duymasa da öğrenir hahaha manyak bu der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…