Korktuğum Başıma Geldi :(

bu yoruma çok güldüm :)))) Yarım bıraktıgı işi tamamlıyor çok tatlısınızz:)

saglıkla bebeğinizi kucagınıza almanız dileğiyle

Ayy allah iyiliğini versin taktığı şeye bak kız erkek milleti 7/24 borozan gibi öttürüp duruyo tamam genellemek doğru değil ama yapıyolar yani rahat rahat sen minnacık pıtıpıtı diye kaçırmışsın olabilir insanız biz bu kadar dert etme el utanılacak neleeeerrr yapıyo okuyoruz duyuyoruz boş verr duymamıştır bile sakin ol

evet valla yapıyor wc de ben duyuyorum wc odamın karşısında benimki pek pıtıpıtı değilde pötöpötö gibiydi inşallah bir iki güne unutacağım inşallahhh

Ay ben bankada çalışıyorum yanimda da adam oturuyor dusun hamilelik bu cnm onlar anlayisli olsunlar
sizin işiniz daha zormuş ben olsam bayağı bir kasılırdım sanırım
zaten hamilelikten sonra bir gaz problemi çıkmaya başladı bende.. otobüste evde işte zor tutuyorum vallahi. ananemde kızım tutma kimsenin olmadığı yerlerde azıcık çıkar diyor.. ah bir bilse zaten çıkacak pırt durmuyor totoda

Ayyy çok hoşsunuz valla çok güldürdünüz beni çayımı koltuğa döktüm yorumları okurken olduyla öldüye çare Yok demişler benm içinde çok hassas konu bende çok utanırdım ama canınız sagolsun belki duymamıştır bile duysada yüzsüzlüğe verin çıkın artık o odadan

amannn osurmayan insanmı var yaaa sağlık belirtisi bikere:) bebeğimiz gaz sancısından kıvrandığında gazı çıkardığında eşim ağlamıştı sevinçten
bu arada bende patronumun yanındsa osurdum ve sadece 2 miz vardık odada adama bildiğin dosyayı verirken hapşurmıyım adamın yüüzne tükürmim diye hapşurumu tuttum ki başka yerden kaçtı gayet rahat bişekildede odadan çıkmıştım sonrasındada 10 kişiye bunu anlatıp kendimi reklam edip gülmüşlüğümüz var

ahhh birde yaşarken bana sorun inşallah bir ay sonra falan okurken bende gülerim bugün buna hazır değilim yarın yapabilirim ancak

Ayy sizdeki de kötü mu beni ilk istemeye geldiler bende kahve götürdüm onlara ikram etmek icin birden bi boslukta kaldim imam esim muhtar babam kayin pederim evleneceğim insan hepsi bana bakti keske her yarilsa da icine girsem dedigim o an oldu üstelik siz hamilesiniz benim kinin yaninda sizn hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…