- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
bende öyle demek istiyorum ama benimki çok sesliydiBende yapmıştım geçenlerde ,duydular mı acaba dedim utandım sonradan da aman be hamileyim ben dedim
bu yoruma çok güldüm :)))) Yarım bıraktıgı işi tamamlıyorYengeniz hamileliğin verdiği tüm yetkileri sonuna kadar kullanıyor desenize
Ne bileyim ya adamla öğlen aynı masada yiyeceğiz demez mi bunun içindeki canavarı bir ben bilirim diyevalla utancımdam odamdan wc ye bile çıkamıyorum sırf aaa yarım bıraktığı işi tamamlamaya gidiyor der diye
Ayy allah iyiliğini versin taktığı şeye bak kız erkek milleti 7/24 borozan gibi öttürüp duruyo tamam genellemek doğru değil ama yapıyolar yani rahat rahat sen minnacık pıtıpıtı diye kaçırmışsın olabilir insanız biz bu kadar dert etme el utanılacak neleeeerrr yapıyo okuyoruz duyuyoruz boş verr duymamıştır bile sakin olMerhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağımSabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim.
çok tesekkür ederimmbu yoruma çok güldüm :)))) Yarım bıraktıgı işi tamamlıyorçok tatlısınızz:)
saglıkla bebeğinizi kucagınıza almanız dileğiyle
evet valla yapıyor wc de ben duyuyorum wc odamın karşısındaAyy allah iyiliğini versin taktığı şeye bak kız erkek milleti 7/24 borozan gibi öttürüp duruyo tamam genellemek doğru değil ama yapıyolar yani rahat rahat sen minnacık pıtıpıtı diye kaçırmışsın olabilir insanız biz bu kadar dert etme el utanılacak neleeeerrr yapıyo okuyoruz duyuyoruz boş verr duymamıştır bile sakin ol
sizin işiniz daha zormuş ben olsam bayağı bir kasılırdım sanırımAy ben bankada çalışıyorum yanimda da adam oturuyor dusun hamilelik bu cnm onlar anlayisli olsunlar
Ben öyle bişi duysam bende gülerdimçok tesekkür ederimmbirde muhasebeciye soralım ne kadar tatlı olduğumu
İnşallah unutmuşturBen öyle bişi duysam bende gülerdimama unutmuştur ya iyi tarafından bakalım
yavrum senin annen bir gazgirldüNe gUEl iste ileride cocuuna anlatacagin komik bir anin olmus
Kendisi hic yapmiyor sanirim. Insanlik hali.
hala odadan çıkmadın mı?İnşallah unutmuştur
yemeğe falan çıktım tabiki ama her zamankinden daha sessiz hızlı yemeye gayret ettim sonra hemen odama uçtumhala odadan çıkmadın mı?
bayan casperyemeğe falan çıktım tabiki ama her zamankinden daha sessiz hızlı yemeye gayret ettim sonra hemen odama uçtum
ahhh birde yaşarken bana sorun inşallah bir ay sonra falan okurken bende gülerimAyyy çok hoşsunuz valla çok güldürdünüz beni çayımı koltuğa döktüm yorumları okurkenolduyla öldüye çare Yok demişler benm içinde çok hassas konu bende çok utanırdım ama canınız sagolsun belki duymamıştır bile duysada yüzsüzlüğe verin çıkın artık o odadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?