- Konu Sahibi ShellShock
-
Merhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağımSabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim.
hahahhahaamannn osurmayan insanmı var yaaa sağlık belirtisi bikere:) bebeğimiz gaz sancısından kıvrandığında gazı çıkardığında eşim ağlamıştı sevinçten
bu arada bende patronumun yanındsa osurdum ve sadece 2 miz vardık odada adama bildiğin dosyayı verirken hapşurmıyım adamın yüüzne tükürmim diye hapşurumu tuttum ki başka yerden kaçtı gayet rahat bişekildede odadan çıkmıştım sonrasındada 10 kişiye bunu anlatıp kendimi reklam edip gülmüşlüğümüz var
ayyyy ne kötü olmuşş pırtcı gelin demişlerdir o akşamAyy sizdeki de kötü mu beni ilk istemeye geldiler bende kahve götürdüm onlara ikram etmek icin birden bi boslukta kaldim imam esim muhtar babam kayin pederim evleneceğim insan hepsi bana bakti keske her yarilsa da icine girsem dedigim o an oldu üstelik siz hamilesiniz benim kinin yaninda sizn hiç
yüzüme vurmazda benden çıkan sese inanamıştır adamgaz çıkarmak insani ve doğal bir ihtiyaçtır. bunda utanılacak bir şey yok. duymuşsa duymuştur gelip yüzüne vuracak hali de yok. yaparsa da onun ayıbı olur. bu kadar takmayın.
tamamen insani bir olay utanmaniza gerek yok bu kadar.üstelik hamilesiniz..
bazen istem dışı olabiliyor.
ayaklarınızı üşütmeyin özellikle:)
tek derdiniz bu olur insallh saglikla kucaginiza almanizi dilerim
Duymamistir bileöyle de işte insan utanıyor
duymuştur duymuşturDuymamistir bile
yani tabiki rahatladım ama bu gerginlik daha zormuş vallahiPırt yapınca rahatladın mı sen ona bak
Koku yokta ses yüksektiKoku yoksa sıkıntı yok
Ay çok güldümAllah da seni güldürsün inşallah :)
Hamile aklı böyle çalışıyor demekki kurup duruyorsun napacaksın bacım hamilesin içind e tutup patlicakmisin bırak isteyen istediğini desin özellikle insan içind e yapmıyorsun yaöyle de işte ya akşam evine gidince anlatırsa. ayy sonra karısı çocukları sizin pırtçı napıyo falan diye dalga geçerlerse.. valla ben öyle bir ses duysam acımam tüm herkesi arar x var bizim ofiste bi pırt yaptı inanamazsınız diye... Allah işte dalga geçeceğim şeyleri ilk benim başıma veriyor ki dalga geçmeyim diye
ben hep böyle paranoya düşünürüm bence hamilelik değilHamile aklı böyle çalışıyor demekki kurup duruyorsun napacaksın bacım hamilesin içind e tutup patlicakmisin bırak isteyen istediğini desin özellikle insan içind e yapmıyorsun ya
Eee sorun bunun neresinde bu kadar çok düşünme erken yaşlanırsınben hep böyle paranoya düşünürüm bence hamilelik değilyani bilerek yapmadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?