Korktuğum Başıma Geldi :(

gaz çıkarmak insani ve doğal bir ihtiyaçtır. bunda utanılacak bir şey yok. duymuşsa duymuştur gelip yüzüne vuracak hali de yok. yaparsa da onun ayıbı olur. bu kadar takmayın.

hahahhaha sizinki çok kötüymüş ya gerçekten patronun yanında okuyunca bir kahkaha patlattım muhasebeci manyak bu kız diyecek

ayyyy ne kötü olmuşş pırtcı gelin demişlerdir o akşam kızmayın ama halime şükrettim

tamamen insani bir olay utanmaniza gerek yok bu kadar.üstelik hamilesiniz..
bazen istem dışı olabiliyor.
ayaklarınızı üşütmeyin özellikle:)
tek derdiniz bu olur insallh saglikla kucaginiza almanizi dilerim

tamamen insani bir olay utanmaniza gerek yok bu kadar.üstelik hamilesiniz..
bazen istem dışı olabiliyor.
ayaklarınızı üşütmeyin özellikle:)
tek derdiniz bu olur insallh saglikla kucaginiza almanizi dilerim

öyle de işte utanmadan edemiyorum hala aklımda o ses
ayaklarımıda sıkı sıkı giyerim hep hamilelikten sonra çıktı gaz problemim
çok teşekkür ederimm

Hamile aklı böyle çalışıyor demekki kurup duruyorsun napacaksın bacım hamilesin içind e tutup patlicakmisin bırak isteyen istediğini desin özellikle insan içind e yapmıyorsun ya

Hamile aklı böyle çalışıyor demekki kurup duruyorsun napacaksın bacım hamilesin içind e tutup patlicakmisin bırak isteyen istediğini desin özellikle insan içind e yapmıyorsun ya
ben hep böyle paranoya düşünürüm bence hamilelik değil yani bilerek yapmadım ya

Beterin beteri var arkadasım bişey olmaz ondan ..
En fazla şirkette başka çalışan varsa aralarında osirikli Shell e çıkar adın

Üniversite zamanında yine zayıflamaya çalışıyorum her zaman ki gibi

Bagırsak çoşturucu ne varsa karıştırıp çayını yapıp içiyorum

Kızların bize toplandığı bi akşam gülerken bagırsakları nasıl çoşturduysam arda ardına sesler sonuç altıma kaçırmıştım

Bildigin tuvalete gitmeye kalmadan kendiliğinden gidi verdi

Allahtan hepsi cok yakın arkadaşımdı sabaha kadar güldük ama gülmemiz benim altıma sı.tığım gercegini değiştirmiyor

Şimdi yıllar oldu ne zaman buluşup gülüşmeye başlasak aman sen fazla gülme diyorlar

Osuruga gulenin osuruk kadar aklı yoktur diye bi laf vardır. Ama ben de hep gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…