korku filmi ariyorum

rabia01

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
19.755
11.162
498
kizlar biriniz yardim edin bana

uzun zamandir aradim film var ama bulamiyorum yani ismini

film manasini yaziyim kisadan bildim kadariyla

5 arkadas saraya yada evemi ne gidiyorlarmis,orda bir kitap buluyorlarmis

kitapda hepsi nasil ölecek görüyorlarmis yani nasil öldüklerini

bildim bukadari birde ismini bulan olsa izlesem öyle sevincemki

yardiminizi bekliyorum simdiden tskler

ayy rabişim bilemedim kii bebnim bildiğim bir tane varr oyun vardı buluyor 5 arkadaştı onlarda galibaa kartlı bir oyun o kartlarda ne yazarsa yani onblara hangi kart geldiyse o şekilde ölüyorlar o kartlarda ipucu gibi birşeyler var oyunda yenilirsen o kartlarda yazan başına geliyor. Çok enteresan bir hikayesi ve sonu vardı. Ama araştırırız bakalım..

ben izledim o filmi rabişim

The Cabin in the Woods’

ismini bulursan cok sevinirim canim uzun zamandir ariyorum cünkü

ben izledim o filmi rabişim

The Cabin in the Woods’

yok julim o film degil dedigin filmi izledim sagol canim

tamam eşime derim ben konusunu eşim kesin bulur belki çok önce izlemişizdir de hatırlamıyorumdur benn

The evil dead hayatımda ilk izlediğim korku filmiydi muhtemelen 5-6 yaşlarındaydım salon vcd sine takmıştık abimle ve filmin ortasına doğru salon kapısının ordan izlediğimizi hatırlıyorum hahah çok iyi film di ya daha sonraları da bikaç defa izlemiştim onu hatırladım, izlemediysen kesin izle senin sorduğun filme gelirsem hayır hiç hatırlayamadım öyle bi film ama çok merak ettim hangi film olduğunu bende bakıcam ..

1408 ve Ruhlar Bölgesi filmlerini izlemeni öneririm. Guillermo Del Toro'nun adının geçtiği korku filmlerini ben gayet başarılı bulurum, mesela Yetimhane en iyi korku filmlerindendir keza Karanlıktan Korkma'da çok kötü değildi.

dediklerini izledim cok begendim birde su aradigim filmi izleseydim

evil deadin yeni versionu cikiyor 2013 de

fragmani

[video=youtube;XjvX0g3rPJU]https://www.youtube.com/watch?v=XjvX0g3rPJU[/video]

'Ring'
Büyük olasılıkla bunu diyorsun

ring,de degil onuda izledim cok korkuncdu :18:

Ama işte tv de izliyolar ve başlarına olaylar geliyo sonra upuzun saçlı korkunç kız kuyuda vs vs

Hem de ne korkunçççç:18::18::18:

Ben çok izlerim korku-gerilim filmi..
Bak şimdi merak da ederim :26: Ne olabilir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…