chernobyl diaries? :)
yok sen "the evil dead" filmini ariyosuun!
ayy rabişim bilemedim kii bebnim bildiğim bir tane varr oyun vardı buluyor 5 arkadaştı onlarda galibaa kartlı bir oyun o kartlarda ne yazarsa yani onblara hangi kart geldiyse o şekilde ölüyorlar o kartlarda ipucu gibi birşeyler var oyunda yenilirsen o kartlarda yazan başına geliyor. Çok enteresan bir hikayesi ve sonu vardı. Ama araştırırız bakalım..
ben izledim o filmi rabişim
The Cabin in the Woods’
ismini bulursan cok sevinirim canim uzun zamandir ariyorum cünkü
yok julim o film degil dedigin filmi izledimsagol canim
o zaman bu cnm
The Evil Dead
tamam eşime derim ben konusunu eşim kesin bulur belki çok önce izlemişizdir de hatırlamıyorumdur benn
1408 ve Ruhlar Bölgesi filmlerini izlemeni öneririm. Guillermo Del Toro'nun adının geçtiği korku filmlerini ben gayet başarılı bulurum, mesela Yetimhane en iyi korku filmlerindendir keza Karanlıktan Korkma'da çok kötü değildi.
The evil dead hayatımda ilk izlediğim korku filmiydi muhtemelen 5-6 yaşlarındaydım salon vcd sine takmıştık abimle ve filmin ortasına doğru salon kapısının ordan izlediğimizi hatırlıyorum hahahçok iyi film di ya daha sonraları da bikaç defa izlemiştim onu hatırladım, izlemediysen kesin izle senin sorduğun filme gelirsem hayır hiç hatırlayamadım öyle bi film ama çok merak ettim hangi film olduğunu bende bakıcam ..
'Ring'
Büyük olasılıkla bunu diyorsun
ring,de degil onuda izledimcok korkuncdu :18:
evil deadin yeni versionu cikiyor 2013 de
fragmani
[video=youtube;XjvX0g3rPJU]https://www.youtube.com/watch?v=XjvX0g3rPJU[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?