Ama işte tv de izliyolar ve başlarına olaylar geliyo sonra upuzun saçlı korkunç kız kuyuda vs vs
Hem de ne korkunçççç:18::18::18:
Ben çok izlerim korku-gerilim filmi..
Bak şimdi merak da ederim :26: Ne olabilir ki...
Artık bu filmi,ikimiz de merak ediyoruz şekercim
The Cabin in the Woods (Dehşet Kapanı) olabilir mi ?
Death note gibi bişeymiş ya oYeter yeter korku filmlerini senin için çekiorlar artık Dön romantik komedilere azcık kocanda eğlensin
No Tell Motel
Konusu:
Megan (Chalie Howes) ve 4 arkadaşı geceyi terk edilmiş bir motelde geçirmek zorunda kalır Ancak burası asla kalınacak bir mekan değildir Megan ve arkadaşları kısa sürede motelde yalnız olmadıklarını anlar Küçük Angela’nın hayaletinin dehşet saçtığı bu mekandan canlı kurtulmanın tek yolu hayaletli motelin karanlık geçmişindeki sırları açığa çıkarmaktır.
:18::18::18:
aradigim film degil ama fragmanina baktim cok korkunc :18::18: ve güzel filme benziyor ,bugün izlicem
tskler Megcim
İzledik bu gece..
Klasik korku filmlerindendi..
Çok beğenmedim ben şekercim ya..
bende izliyim yarin yorumumu yapicam canimfragmani heyecanli korkunc geldi bana :18:
Ben şu an vizyonda olan "Mama" yı izlemek istiyorum. Değişik bir konusu var...
kızlar hiç eskisi gibi güzel filmler yok ya artık hep ya bilim kurgu var yada 3 harfliler le ilgili Ruhlar Bölgesinde'yi tavsiye ederim ama güzeldi
ruhlar bölgesindeyi izledim tavsiyen icin tskler
bende korku filmi hastasiyim ama daha cok korku filmi yapilsin istiyorum
fragmani izledim bende merakla bekliyorum o filmi
Meg dedigin filmin almanca dublajini bulamadim canim :26: korku filmlerini almanca dublajli izliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?