Korku ve gerilim film önerileri..

bak bi kaç tane daha söyleyeyim herkes ölecek konusu değişik ve güzel geldi bana son ayin çok etkilenmiştim ve boş oda oda biraz eski ama gerilimli

The womb https://www.youtube.com/watch?v=N8Oujip3nJQ

Bu bilim kurgu-gerilim, ama kafayı yedirtebilir. Kadın ölen sevgilisinin dnasını kopyalattırıp doguruyor, öyle bir ruh hastası. Sonra büyüyünce tekrar birlikte olacaklarını düsünüyor, işler istedigi gibi gitmiyor ama...Devamına bakarsınız isterseniz.

Ben o yüksek tansiyonu anlamamıştım ya:26: Kız adam mı oluyordu neydi :26:

Hepsini izledim Mezarına tüküreceğim 2 çıkıyor onu bekliyorum

High tansion ile I spit on grave'i izleyemedim ben . çok açık sahne var gibi geldi bana yorumlara bakınca öylemiydi canım? :26:

bak bi kaç tane daha söyleyeyim herkes ölecek konusu değişik ve güzel geldi bana son ayin çok etkilenmiştim ve boş oda oda biraz eski ama gerilimli
şu antony hopkinsin oynadığıydı demi o bende izledim onu :)

yoruma güldüm sağol ya :)

Son düzenleme:
High tansion ile I spit on grave'i izleyemedim ben . çok açık sahne var gibi geldi bana yorumlara bakınca öylemiydi canım? :26:

Yüksek tansiyonu pek hatırlamıyorum canım ama mezarına tüküreceğim de rahatsız edici sahneler çok fazla.. Kıza tecavüz sahneleri ffalan vardı rahatsız oldum ben açıkçası ama genel olarak güzel bir filmdi intikamı çok güzeldi

ay iyi iyiki izlememişim :) case 39 vardı onu izlemişsindir muhtemelen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…