- Konu Sahibi LilYumiyum
-
İzleyin canımİyi seyirler şimdiden Bir ara da izlemediysen Fermat's Room u izle bence
Türkçesi kapan mı canım o filmin:26: Öyleyse izledim de orijinal ismini bilmiyordum
Fermatın odası aslında ama kapan olarakta geçiyor olabilir.Emin değilim
Sanırım o canım zaten bizim filmlerin ismini çevirmemiz de tuhaf:26:
Evet çok alakasız çevriliyor
O yüzden ben sonra aradığım filmi bulamıyorum
Çok normal. Ayrıca da yabancı dil anlayışını da zorlaştırıyorlar
Kesinlikle öyle.. O yüzden yabancı film izleyeceksen alt yazı izleyeceksin Türkçe çeviri de o duyguyu alamıyorum çünkü alakasız çeviriyorlar.. Alt yazıda en azından daha düzgün oluyor olmasa bile duyuyorsun anlıyorsun kendin
aynen bende buna katılıyorum, altyazısız film izlemiyorum ben dublaj sevmiyorum. Karakterleri öldürüyor gibi geliyor bana dublajKesinlikle öyle.. O yüzden yabancı film izleyeceksen alt yazı izleyeceksin Türkçe çeviri de o duyguyu alamıyorum çünkü alakasız çeviriyorlar.. Alt yazıda en azından daha düzgün oluyor olmasa bile duyuyorsun anlıyorsun kendin
Bu konuda çok haklısın. Adam üstte küfür ediyor. Çeviri de kahretsin! yazıyor
aynen bende buna katılıyorum, altyazısız film izlemiyorum ben dublaj sevmiyorum. Karakterleri öldürüyor gibi geliyor bana dublaj
aynen ya
Bu arada rose red konağı tavsiye edilmiş. İçinde korku namına hiçbişey yok açıkcası ben beğenmedim. Birde film 4 saat nasıl izlediysemBunu da söyleyeyim dedim:)
Bu konuda çok haklısın. Adam üstte küfür ediyor. Çeviri de kahretsin! yazıyor
aynen bende buna katılıyorum, altyazısız film izlemiyorum ben dublaj sevmiyorum. Karakterleri öldürüyor gibi geliyor bana dublaj
aynen ya
Bu arada rose red konağı tavsiye edilmiş. İçinde korku namına hiçbişey yok açıkcası ben beğenmedim. Birde film 4 saat nasıl izlediysemBunu da söyleyeyim dedim:)
Dikkat ediyoruz biz öyle şeylere küfüre hiç gelemiyoruz hiç
Film küfürden geçilmiyor ama altta kahretsin yazdığı için sineye çekiyoruz
Red rose konağını sen mi tavsiye ettin orayı kaçırdım mı ben:26:
İzlemişsindir belki ama en son cerene sinister'ı önerdim ama germemiş hiç onu belki seni gererBen izlemedim canım ama beni de her film sarmıyor öyle konusunun ilgimi çekmesi lazım
bende şaşırdım kendime nasıl izledim diyeDikkat ediyoruz biz öyle şeylere küfüre hiç gelemiyoruz hiç
4 saat mi 4 saat film mi izlenir canım ya
İzlemişsindir belki ama en son cerene sinister'ı önerdim ama germemiş hiç onu belki seni gerer
Hmm anladım canım o haldeHayır canım ben izlemedim onu
İzlemişsindir belki ama en son cerene sinister'ı önerdim ama germemiş hiç onu belki seni gerer
bende şaşırdım kendime nasıl izledim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?