Korku ve gerilim film önerileri..

Çok normal. Ayrıca da yabancı dil anlayışını da zorlaştırıyorlar

Kesinlikle öyle.. O yüzden yabancı film izleyeceksen alt yazı izleyeceksin Türkçe çeviri de o duyguyu alamıyorum çünkü alakasız çeviriyorlar.. Alt yazıda en azından daha düzgün oluyor olmasa bile duyuyorsun anlıyorsun kendin

Burası tam benim yerim yaa...

Benim izleyeceğim film gerçekçi olacak.Zombiymiş,vampirmiş,yaratıkmış,pek sevmem ama tabii izlediklerim arasında güzel olanlarda var.Hakkını yemeyelim...
Ama izlediğim filmlerin isimlerini artık ya unutuyorum,ya karıştırıyorum,ancak tekrar izleyince aklıma geliyor ben bunu izlemiştim diye :)

Zamanında beni en etkileyen film "Şeytan Çarpması" olmuştu.Mutlaka izlemişsinizdir tabii ama başımızdan bazı olaylar geçip,birde üstüne yurtta izlediğimizden dolayı

Sonra Rose red Konağı.O nasıl bir filmdi arkadaş,aralıksız 4 saat izledim yerimden kalkmadan...

Türk yapımı filmleri sırf biraz gerçekçilik payı vardır diye merak ediyorum.Musallat iyiydi ama Semumu gülerek izledim...

Korkmasamda izleyip beğendiklerim arasında Tepenin Gözleri,Cinnet,vampirli filmlerden 30 Gün Gece.Ve ismini yine KK'da öğrendiğim,şehirler arası yolculuk sırasında izlediğim bir film Lejyon...

Karadedeler Olayı çok övülmüştü fakat çok sıkıldım izlerken.Bende kamera çekiminden yapılan filmleri sevmiyorum.

Cinli Şeytanlı filmler olacak,germeyecek,direkt korkutacak filmler arıyorum :) Tabii benimle film izleyecek birini bulmam lazım önce.Eşim çok korkuyor,ne izliyor ne izletiyor...

En son kardeşimle Kötü Ruh filmine gitmiştim,salonun ses sistemi harikaydı,her yer kolon.Sırf onların sesi gerdi beni

Bu konuda çok haklısın. Adam üstte küfür ediyor. Çeviri de kahretsin! yazıyor

aynen bende buna katılıyorum, altyazısız film izlemiyorum ben dublaj sevmiyorum. Karakterleri öldürüyor gibi geliyor bana dublaj
aynen ya
Bu arada rose red konağı tavsiye edilmiş. İçinde korku namına hiçbişey yok açıkcası ben beğenmedim. Birde film 4 saat nasıl izlediysem Bunu da söyleyeyim dedim:)

Son düzenleme:

Ben izlemedim canım ama beni de her film sarmıyor öyle konusunun ilgimi çekmesi lazım

Dikkat ediyoruz biz öyle şeylere küfüre hiç gelemiyoruz hiç

4 saat mi 4 saat film mi izlenir canım ya

Ben izlemedim canım ama beni de her film sarmıyor öyle konusunun ilgimi çekmesi lazım
İzlemişsindir belki ama en son cerene sinister'ı önerdim ama germemiş hiç onu belki seni gerer
Dikkat ediyoruz biz öyle şeylere küfüre hiç gelemiyoruz hiç

4 saat mi 4 saat film mi izlenir canım ya
bende şaşırdım kendime nasıl izledim diye

Rose red konağını şimdi izlesem tabii ki korkmam.İlk çıktığı zamanda etkilendiğim bir film olmuştu.Aklımda tek kalansa şu an sadece adı ve 4 saatlik bir film olması Bunun 2'si 3'ü de mi varmış yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…