Korku ve gerilim film önerileri..

:) 2 si 3 ü mü bilmiyorum Ellenin hikayesini anlatan film daha var o kısaydı ama izlemedim stephen kıng başka romanının filme dönüşmüş halini de gördüm, o da yüzyılın fırtınasıydı sanırım. 4:30 saat falandı süresi izlemedim :)

kızlar filmleri indiriyor musunuz ? kiralıyor musunuz?

ben izleyecek insan bulamıyorum yanımda ya

tek izleyince de eşim beni yalnız bıraktın diyor bir sitemler

Anam 😁ciddi misin bence cok korkunç belki de astral seyahate yakin olaylar basima geldiği için o kadar korkmuşumdur :18:

Ne gibi olaylar

kızlar filmleri indiriyor musunuz ? kiralıyor musunuz?

ben izleyecek insan bulamıyorum yanımda ya

tek izleyince de eşim beni yalnız bıraktın diyor bir sitemler

Ben online izliyorum.. bir ara kiralıyordum ama vazgeçtim boş yere para nette var aynıları sınırsız net zaten Yada dvdye çektiriyordum net yoksa

Asıl sen beni yalnız bırakıyorsun gel beraber izleyelim de

Astral seyahatte uykudayken baska yerlere gidip gorme durumları gerceklesiyo ya. Aslinda bedenin uyku halinde ama sen baska bi yerdesin baska bi ortamdasin. Bide lucid dreaming denen bi olay var. Lucid dreaming de de ruyalarina istedigin gibi yon veriyosun. Cok kere basima geldi. Mesela ruyamda tehlike altinda oldugumu gordugum zamanlarda kendi kendime bu ruya bunun farkindayim derim ve uyandiririm kendimi. Veya hoslanmadigim birini gordugumde o burdan gitsin derim kendi kendime o kişi gider falan. Ruyalarimi istedigim şekilde yonlendiriyorum yani

Hahah ne güzel şeymiş canım ben sevdim sen böyle anlatınca Sadece gezme olayını sevmedim

E biz aynıyız Ben de şeytan çarpmasından etkilenmiştim :26: Tavsiyelere açığım benim aklıma gelmiyor ki

Bi ara özet geçersin
Yetimhaneyi ben beğenmedim hiç, ne gerdi ne de korkuttu. Sadece sonuna sinir oldum o kadar
Açık mezar var ona bak istersen ben beğenmiştim
Antisosyal diye bi film buldum bende onu izlesem mi ki :26:

Bana açık mezarın sonunu anlat canım O kurtarmaya gelen askerler neden hepsini öldürmeye çalıştı ? Kadın öldü mü ? Dilsiz kadınla o adam mı kaldı sadece ? Hepsi doktormuydu yani

Bana açık mezarın sonunu anlat canım O kurtarmaya gelen askerler neden hepsini öldürmeye çalıştı ? Kadın öldü mü ? Dilsiz kadınla o adam mı kaldı sadece ? Hepsi doktormuydu yani

yakaladım seni işte neden diğer konuya da gelmiyorsun

Kadın ölmedi canım tekrardan ayılacak ama mektubu görmeyebilir. Şimdilik dilsiz kadınla adam kaldı. Hepsi doktordu hastalığa çare bulmaya çalışıyorlardı. Sanrım askerlerde yapılan deneyler duyulmasın diye hepsini öldürmeye çalıştı 2. si gelir muhtemelen..

Tamam canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…