- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Rose red konağını şimdi izlesem tabii ki korkmam.İlk çıktığı zamanda etkilendiğim bir film olmuştu.Aklımda tek kalansa şu an sadece adı ve 4 saatlik bir film olmasıBunun 2'si 3'ü de mi varmış yaa...
Anam ��Ciddimisinben birincisinde kahkahalarla gülmüştüm
Anam 😁ciddi misin bence cok korkunç belki de astral seyahate yakin olaylar basima geldiği için o kadar korkmuşumdur :18:
kızlar filmleri indiriyor musunuz ? kiralıyor musunuz?
ben izleyecek insan bulamıyorum yanımda ya
tek izleyince de eşim beni yalnız bıraktın diyorbir sitemler
Astral seyahatte uykudayken baska yerlere gidip gorme durumları gerceklesiyo ya. Aslinda bedenin uyku halinde ama sen baska bi yerdesin baska bi ortamdasin. Bide lucid dreaming denen bi olay var. Lucid dreaming de de ruyalarina istedigin gibi yon veriyosun. Cok kere basima geldi. Mesela ruyamda tehlike altinda oldugumu gordugum zamanlarda kendi kendime bu ruya bunun farkindayim derim ve uyandiririm kendimi. Veya hoslanmadigim birini gordugumde o burdan gitsin derim kendi kendime o kişi gider falan. Ruyalarimi istedigim şekilde yonlendiriyorum yaniNe gibi olaylar
Ben online izliyorum.. bir ara kiralıyordum ama vazgeçtim boş yere para nette var aynıları sınırsız net zatenYada dvdye çektiriyordum net yoksa
Asıl sen beni yalnız bırakıyorsun gel beraber izleyelim de
Astral seyahatte uykudayken baska yerlere gidip gorme durumları gerceklesiyo ya. Aslinda bedenin uyku halinde ama sen baska bi yerdesin baska bi ortamdasin. Bide lucid dreaming denen bi olay var. Lucid dreaming de de ruyalarina istedigin gibi yon veriyosun. Cok kere basima geldi. Mesela ruyamda tehlike altinda oldugumu gordugum zamanlarda kendi kendime bu ruya bunun farkindayim derim ve uyandiririm kendimi. Veya hoslanmadigim birini gordugumde o burdan gitsin derim kendi kendime o kişi gider falan. Ruyalarimi istedigim şekilde yonlendiriyorum yani
Gezme olayini bende sevmiyorum allahtan basima gelmedi gelmez de umarim 😊Hahah ne güzel şeymiş canım ben sevdim sen böyle anlatıncaSadece gezme olayını sevmedim
Burası tam benim yerim yaa...
Benim izleyeceğim film gerçekçi olacak.Zombiymiş,vampirmiş,yaratıkmış,pek sevmem ama tabii izlediklerim arasında güzel olanlarda var.Hakkını yemeyelim...
Ama izlediğim filmlerin isimlerini artık ya unutuyorum,ya karıştırıyorum,ancak tekrar izleyince aklıma geliyor ben bunu izlemiştim diye :)
Zamanında beni en etkileyen film "Şeytan Çarpması" olmuştu.Mutlaka izlemişsinizdir tabii ama başımızdan bazı olaylar geçip,birde üstüne yurtta izlediğimizden dolayı
Sonra Rose red Konağı.O nasıl bir filmdi arkadaş,aralıksız 4 saat izledim yerimden kalkmadan...
Türk yapımı filmleri sırf biraz gerçekçilik payı vardır diye merak ediyorum.Musallat iyiydi ama Semumu gülerek izledim...
Korkmasamda izleyip beğendiklerim arasında Tepenin Gözleri,Cinnet,vampirli filmlerden 30 Gün Gece.Ve ismini yine KK'da öğrendiğim,şehirler arası yolculuk sırasında izlediğim bir film Lejyon...
Karadedeler Olayı çok övülmüştü fakat çok sıkıldım izlerken.Bende kamera çekiminden yapılan filmleri sevmiyorum.
Cinli Şeytanlı filmler olacak,germeyecek,direkt korkutacak filmler arıyorum :) Tabii benimle film izleyecek birini bulmam lazım önce.Eşim çok korkuyor,ne izliyor ne izletiyor...
En son kardeşimle Kötü Ruh filmine gitmiştim,salonun ses sistemi harikaydı,her yer kolon.Sırf onların sesi gerdi beni
Bi ara özet geçersin
Yetimhaneyi ben beğenmedim hiç, ne gerdi ne de korkuttu. Sadece sonuna sinir oldum o kadar
Açık mezar var ona bak istersen ben beğenmiştim
Antisosyal diye bi film buldum bende onu izlesem mi ki :26:
Bana açık mezarın sonunu anlat canımO kurtarmaya gelen askerler neden hepsini öldürmeye çalıştı ? Kadın öldü mü ? Dilsiz kadınla o adam mı kaldı sadece ? Hepsi doktormuydu yani
yakaladım seni işteneden diğer konuya da gelmiyorsun
Daha dün oradaydım canım benArtık sözlendim ya kaçtım o topikten
akşamları da ben pek giremiyorum o yüzden denk gelemiyoruz galiba
Bana açık mezarın sonunu anlat canımO kurtarmaya gelen askerler neden hepsini öldürmeye çalıştı ? Kadın öldü mü ? Dilsiz kadınla o adam mı kaldı sadece ? Hepsi doktormuydu yani
Kadın ölmedi canım tekrardan ayılacak ama mektubu görmeyebilir. Şimdilik dilsiz kadınla adam kaldı. Hepsi doktordu hastalığa çare bulmaya çalışıyorlardı. Sanrım askerlerde yapılan deneyler duyulmasın diye hepsini öldürmeye çalıştı2. si gelir muhtemelen..
Daha dün oradaydım canım benArtık sözlendim ya kaçtım o topikten
mama filmi..
selam canım 28 hafta sonra ya baktın mı favori filmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?