- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi LilYumiyum
-
Evet. Ben böyle sevdiğim filmleri anlatırken yaşarım resmenkayınvalideme cekmiş bu huyum
Tam benlik bir konu olmuş her hafta hafta sonlarına denk getirerek rahat evde bir korku filmi açar izlerim korku filmlerinden bir listem var ama işyerindeyim şuan yanımda yok eve gidince yazacağım beğendiğim filmleri dediğiniz gibi izledikçe bitiyor insan film bulamıyor artık herşeyde etkilemiyor kolay kolay
Tam benlik bir konu olmuş her hafta hafta sonlarına denk getirerek rahat evde bir korku filmi açar izlerim korku filmlerinden bir listem var ama işyerindeyim şuan yanımda yok eve gidince yazacağım beğendiğim filmleri dediğiniz gibi izledikçe bitiyor insan film bulamıyor artık herşeyde etkilemiyor kolay kolay
Gelin kaynana toprağına çeker derler zaten beni de ona benzetiyorlar aman canıma minnet ben severim kayınvalidemi
Bilim kurgu olarak 28 gün sonra ve 28 ay sonra diye iki film var bir biri ardına. öfke hastalığı diye birşey bu maymunlardan insanlara geçiyor. baya oldu onu izleyeeli idare derlik bir performansı vardı. 10 üzerinden 7 veya 8 diyebilirz. Birde maymunlar cehennemi tv dede çıktı sanırsam ama beğenmiştim ben. ordaki maymunuda baya sevmiştim yaniSen neler izledim dizi dısında film önerilerin var mı banada
inan bana merakla bekliyor olacağız ama cin olmasın içinde lütfen
Bende öyle bazı hareketleri sinir bozucu olsada iyidir yani
rec 1 ve 2 yi önerebilirim zombili olan :) evet maymunlar cehennemini biliyorum izlemeye başladım ama sonunu getirmedim
Kız maymun onun sonun akıllanıyor baya
rec1 i izledim ama 2.sini izlemedim. Zombi günlükleri diye bir film var hiç izledin mi onu ?
Olsun olsun cin peri ruh farketmez bana
Evlilik nasıl bir şey evli bulmuşken sorayım arkadaşlarım evleneyiim diye kandırıyor beni
rec 3 de var ama onu beğenmedim
yok izlemedim güzel mi o da
O zaman hoş geldin aramızaaaKorku filmi sevenleri bende seviyorum çabuk ısınıyorum Akşama bekliyorum mutlaka önerilerini
O zaman hoş geldin aramızaaaKorku filmi sevenleri bende seviyorum çabuk ısınıyorum Akşama bekliyorum mutlaka önerilerini
Hemen hemen bütün korku ve gerilim filmlerini izlemişimdir.. Çok severim fakat artık o kadar alışılmış yapılıyor ki nerede ne olacak tahmin ediyorum ve hiç etkilenmiyorum.. Son zamanlarda bir kaç film hoşuma gitti.
Sizden de film önerisi istiyorum izlerken korkacağım uzun süre etkisinden çıkamayacağım bir film.. A birde Sevgilimle izleyeceğim çok açık sahneler olmazsa memnun olurumŞimdiden Teşekkürler
Hoşbulduk tatlım bende ısınıyorum azıcık bir yerden benziyoruz sonuçta birbirimizeEki Görüntüle 1137519 Yazmaya çalışacağım canım kesin söz vermiyeyim yarın kuzenimin düğünü var hazırlık var akşam biraz yetiştirirsem gireceğim ama muhakkak aboneliklerime ekliyorum şimdi konuyu
...
Cinsiz korku filmimi olurmuştamam canım aksiyonlu gerilimli olacak o zaman anlaştık Eki Görüntüle 1137518
bende izlemedim yorumlarına baktım kimi iyi diyor kimi kötü bilemedim :26: belki sen izlemişindir diye düşündüydüm
bakiyim bende yorumlara dedim iyi yorum görmedim hiç fragmanda hoşuma gitmedi
Kizlar cinsiz filim izliyosaniz korku degil ama etkisinden cikamazsiniz inception kesi likle izlemenizi tavsiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?