• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korku

Perlitik

.
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
3.860
4.814
133
Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce evlendim. Balayindayiz. Ben çok korkuyorum. Iliskiye giremiyoruz. Kitlenip kalıyorum kendimi çok kötü hissediyorum. Esim cok anlayışlı ama canim cok yanacak diye cok korkuyorum. Normalde de asla cani tatli biri değilimdir fakat yapamiyorum. 4 gün daha burdayiz eve döndüğümuzde hala böyle olursam doktora gitmeli miyiz? Benim gibi bunu yasayan arkadaşlar olmustur. Yardimlarinizi Rica ederim.

Çekebileceğiniz en büyük acı sadece bir sinek ısırığı kadardır. Bunu düşünüp rahatlayın.. Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, zihinde bitiyor her şey..

Hemen vajinismusum diye kendinize yafta yapıştırıp durduk yere kendinizi bozmayın. Olabilir böyle, yukarıda da öneride bulunulmuş. Biraz çakırkeyif olacağınız şekilde alkolle rahatlamayı deneyebilirsiniz, eşiniz ön sevişmeyi uzun tutsun en az 45 dakika, lap diye dalmasın. Tabi alkole inanç vs. gereği karşı değilseniz. Ha karşıysanız o zaman biraz sizi şımartsın eşiniz havaya soksun, ön sevişmeyi uzun tutsun.

Alkole karşı değilseniz biraz alkolle rahatlayıp deneyebilirsinşz.
Sevişmek can yakıcı, acı verici bir şey olsaydı binlerce yıldır milyarlarca kadın bunu yapmazdı bunu aklınızda tutun.
Eşinizin tutumu da önemli tabi ki.

Alkol esigim ya yüksek yada yeteri kadar icemiyorum :) denedik fakat o an itiyorum. 3 gün oldu daha ama ben cok kotu hissediyorum kendimi

İşe sevişmek için başlayın yani amaç zarı yırtmak olmasın bunu eşinize de söyleyin siz eğer sevişme esnasında kendinizi hazır hissederseniz devam edersiniz. Ancak sandığınız gibi bi acı yok. Sonuçta oradan kocaman bebek çıkıyor siz gevşerseniz hiç bi sorun kalmaz.

Çekebileceğiniz en büyük acı sadece bir sinek ısırığı kadardır. Bunu düşünüp rahatlayın.. Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, zihinde bitiyor her şey..

Denize girip soğuk diye atlayamamak gibi birsey benimki :( esim uyudu yarın inşallah kafami bosaltip deneyecem

İşe sevişmek için başlayın yani amaç zarı yırtmak olmasın bunu eşinize de söyleyin siz eğer sevişme esnasında kendinizi hazır hissederseniz devam edersiniz. Ancak sandığınız gibi bi acı yok. Sonuçta oradan kocaman bebek çıkıyor siz gevşerseniz hiç bi sorun kalmaz.

O kısımlarda sorun olmuyor ama tam birlesmeye geldiğinde sira afedersiniz itiyorum ve kuruyor o bölge psikolojik benimki. Krem varmis uyusturuyormus o bölgeyi yarin alacağız inşallah

size tavsiyem kayganlastirici jel kullanin baya kolaylasiyor ozaman.yaparsiniz dahs erken hemen umutsuz olmayin.sakin olun asla acimiyor orasi bosluk zaten kizlik zarida sinek isirigi kadar bir aci hissi okadar.bebek kafasi cikiyor oradan oyle dusun ve rahatla.kendini kastigin icin aciyor teksorun kasman.kegel egzersizi yap ve kendine zaman tani.
bir yil cektim bu derdi ve yendigimde bumuymus dedim.cok cok kolay bunu unutma..

Kayganlaştırıcı kullanın bol bol ilk andan itibaren. Bide önce birlikte duş alın, eşin sana masaj yapsın. Dokunuşlarını teninde Hisset, sakinleş... Korkma... Evlenmeden yapanların umrunda olmuyo :) evlenenler korka korka yapıyo :)

Haklısınız. İnşallah yarın eczaneden krem alacagiz :) esimi çok çok seviyorum birsey demiyor bana ama içten ice kiriyorum onu diye cok korkuyorum

size tavsiyem kayganlastirici jel kullanin baya kolaylasiyor ozaman.yaparsiniz dahs erken hemen umutsuz olmayin.sakin olun asla acimiyor orasi bosluk zaten kizlik zarida sinek isirigi kadar bir aci hissi okadar.bebek kafasi cikiyor oradan oyle dusun ve rahatla.kendini kastigin icin aciyor teksorun kasman.kegel egzersizi yap ve kendine zaman tani.
bir yil cektim bu derdi ve yendigimd
e bumuymus dedim.cok cok kolay bunu unutma..

Kegel egzersizi arastirayim cok tesekkurler. Bebisiniz de hayırlı olsun cok tesekkurler :)

Alkol esigim ya yüksek yada yeteri kadar icemiyorum :) denedik fakat o an itiyorum. 3 gün oldu daha ama ben cok kotu hissediyorum kendimi
Öncelikle Mutluluklar dilerim.
İnanın kafanızda büyüttüğünüz gibi dayanılmayacak acı değil. Sadece sizin kafa olarak rahatlamanız lazım , eşinin hassas davranacağına güveniyorsanız biraz çakır keyif olabilirseniz canınız yanmaz. Sevdiğiniz ve sevildiğiniz kişi ile evlisiniz birbirinize dokunmanın ve birlikte olmanın keyfini sürün. Şimdiye kadar duyduğunuz çok acı verecek hikayelerini de unutun. İnanın her şey zihninizde bitiyor.
Cinsel sex çok güzel sen de gelsene:KK70::KK31:

Bide pozisyon önemli sen emekler gibi öne doğru durursan dogstil diyorlar onu istesende itemezsin. Bizde yapamıyorduk, bu pozisyonları olmuştu

Bunu da arastiracagim. Afedersiniz o birseyler yapiyor ama kendimi savunmasiz hissedince hic odaklanamadigimdan kabul etmiyorum cok sacma evet ama hep su hurafe sacma sapan hikayeler bu duruma getiriyor beni ve benim gibi bir cok kisiyi

Öncelikle Mutluluklar dilerim.
İnanın kafanızda büyüttüğünüz gibi dayanılmayacak acı değil. Sadece sizin kafa olarak rahatlamanız lazım , eşinin hassas davranacağına güveniyorsanız biraz çakır keyif olabilirseniz canınız yanmaz. Sevdiğiniz ve sevildiğiniz kişi ile evlisiniz birbirinize dokunmanın ve birlikte olmanın keyfini sürün. Şimdiye kadar duyduğunuz çok acı verecek hikayelerini de unutun. İnanın her şey zihninizde bitiyor.
Cinsel sex çok güzel sen de gelsene:KK70::KK31:

Yarin ben öğlenden baslayacagim birseyler icmeye :D esim cakirkeyf oluyor bana birsey olmuyor o da sasiriyor normalde alkol kullanan biri değilim esigim sanirim baya yüksek :D

Bunu da arastiracagim. Afedersiniz o birseyler yapiyor ama kendimi savunmasiz hissedince hic odaklanamadigimdan kabul etmiyorum cok sacma evet ama hep su hurafe sacma sapan hikayeler bu duruma getiriyor beni ve benim gibi bir cok kisiyi
Cnm günah olan anüsten ilişki. Arkanda duracak ama vajinaya girecek . günah değil hamilelikte özellikle çok tercih ediyorduk koca göbekten dolayı :)

Back
X