Ev olsa kesinlikle cok iyi olurdu benim icin. Tek kisilik odada kalmayi dusunuyordum ben de zaten, cunku rahat hareket edemem aksi durumda.Ok yanlis anlamisim , aslinda ev olsa cok guzel olurmus kendine ait yanliz kalabilecegin bi ortam
Yurtlar hakkindq bi fikrim yok ama tek kisilik oda oluyoraa onlari tercih et
Mumkun mertebe kendine yanliz kalabilecegin bi alan yaratabilirsen cok bunaldiginda soluklanir kafa dinlersin orda
Tek kisilik oda ideal , okulda daralirsan bunalirsan kacar gidersin odanaEv olsa kesinlikle cok iyi olurdu benim icin. Tek kisilik odada kalmayi dusunuyordum ben de zaten, cunku rahat hareket edemem aksi durumda.
Umarim asarim bu durumu. Bir de tesekkur ederim yorumlariniz icin, gercekten rahatlatici oldu benim icin :)Tek kisilik oda ideal , okulda daralirsan bunalirsan kacar gidersin odana
Zaten zamanla alisip korkunu yenecegine inaniyorum ama kalanalikta daraldiginda o odanin varligini bilmen bile iyi gelecektir sana
Ne demek azicik icini rahatlatabildiysem ne mutlu bana :)Umarim asarim bu durumu. Bir de tesekkur ederim yorumlariniz icin, gercekten rahatlatici oldu benim icin :)
Zor bir donem gecirmistim tam da universiteye basladigim seneye denk geldi. Kafa bir milyon... Canimdan can gidiyordu resmen derslere giderken. Baktim bu gidis gidis degil. Kendi gobegini kendi kesen bir tipim. Arastirdim bir uzman buldum ailemi hic karistirmadim hatta soyleme geregi bile duymamis olabilirim. Bir sure gittim bu uzmana toparlaninca biraktim seanslari. Universiteyi de bitirdim ustune bursla yurtdisina egitime projelere vs gittim. Halledersin biraz ugrasacaksin ama biraz da telkinde bulunacaksin kendine. Disaridan bir yere kadar.Gittim. Ailemin tepkisi yok durumuma. Ilgilenmiyorlar, abarttigimi dusunuyorlar. Tesekkur ederim :)
Millet istediği bölümü kazanmak için can atıyo şükür ki kazanmışsın tebrikler gerekirse destek al ama ilerde pişman olmamak için okulunu oku canım başarılarMerhaba,
3 yil once universiteye basladim, 2 hafta surdu, cok sorunlu bir tip oldugum icin birakip ailemin yanina dondum. 2 yil evde durdum oylece, daha sonra cok farkli bir bolum okumak istedigimi fark ettim sonuc olarak bu sene yeniden sinav senemdi. Tercih yaptim ve istedigim bolum geldi, buraya kadar bir sorun yok. Ama korkuyorum, gene birakirim diye cok korkuyorum. Ufaktan da bir "Nasil yapicam?" korkusu basladi zaten. Sosyal olarak her zaman problemliydim, hicbir zaman ortama adapte olamadim. Okulun baslamasina daha var ama ben kendimden emin olamiyorum bir turlu. Icimde surekli bir kaygi var, nasil yok ederim hic bilmiyorum. Bir sekilde rahatlamama yardimci olacak tavsiyeniz varsa mutlu olurum.
Merhaba,
3 yil once universiteye basladim, 2 hafta surdu, cok sorunlu bir tip oldugum icin birakip ailemin yanina dondum. 2 yil evde durdum oylece, daha sonra cok farkli bir bolum okumak istedigimi fark ettim sonuc olarak bu sene yeniden sinav senemdi. Tercih yaptim ve istedigim bolum geldi, buraya kadar bir sorun yok. Ama korkuyorum, gene birakirim diye cok korkuyorum. Ufaktan da bir "Nasil yapicam?" korkusu basladi zaten. Sosyal olarak her zaman problemliydim, hicbir zaman ortama adapte olamadim. Okulun baslamasina daha var ama ben kendimden emin olamiyorum bir turlu. Icimde surekli bir kaygi var, nasil yok ederim hic bilmiyorum. Bir sekilde rahatlamama yardimci olacak tavsiyeniz varsa mutlu olurum.
Tesekkur ederim, nefes egzersizlerini duymustum ama nasil yapilacagini bilmiyorum, yazarsaniz sevinirim.Öncelikle tebrik ederim, çalışıp hedefinize ulaşmak çok büyük bir başarı. Başarınızı küçümsemeyin, istediğiniz bölümü kazanacak gücünüz varsa devam ettirecek gücünüz de vardır. Kalabalık ortamlardan korkuyorsanız terapötik destek almanız en uygunudur ama durumunuz yoksa iyi bir hastanenin psikiyatri bölümüne başvurup ilaç desteği alın, faydasını görürsünüz. Bununla beraber de okula gitmeden önce rahatlatıcı nefes egzersizleri yapın ve kendinizi telkin edin. İsterseniz nasıl yapacağınızı özelden yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?