korku..

Evet bu kadar insan sevişiyor ama onlar artık alışmıştır ilki çok sıkıntılıymış diye duydum kasılıp yapamamak bile geliyo aklıma

Demek istediğim insanlar artık evlenmeden bile sevişiyor. Çıkarken, sözlüyken, nişanlıyken. Nasıl yapıyorlar?

Kan aldırma ya da lazerle kıyaslamayın, onlarda zevk yok sadece acı var. Sevişmede acı yok, zevk var. Farklı kulvarlar...

Aynen öyle.
Yani ne bileyim dokunurken, öperken heyecanlanmadığım, istemediğim, o ten uyumunun olmadığı bir adamla ömür geçmez yani.
İsteklilik sevgililikte çok belli olmayabilir evlilik hayatıyla kıyaslayınca ama uyum konusu önemli.

suyu püskürttüm :)))

orta yaşa doğru o istekleri normal düzeye inebiliyor kaygılanma
Hahaha koptum yorumlarınıza annemde öyle diyor biz bir iki defa görmeyle evlendik sen sürekli görüşüyosun ona rağmen korkuyosun diye,sizin eşinizdemi akrepti

Hahaha koptum yorumlarınıza annemde öyle diyor biz bir iki defa görmeyle evlendik sen sürekli görüşüyosun ona rağmen korkuyosun diye,sizin eşinizdemi akrepti

eskiden öyleymiş,anneannem dedeni bir gördüm ödüm koptu o ne gıız dedim diyor haha :)

biz şanslı bir nesiliz :)

Ya şöyle söyliyim öperken falan o uyum var ama ilişkiyle aynı şeyler değildir sonuçta

Valla bunu bende hep dusunuyordum sormaya cekiniyordum ağda yaptırıyorum mesela acaba onun kadar aciyor mu diye

gerçekten saçmalıyorlar
teyzemde bize yıllarca göz bebekleriniz yerinden çıkacak öyle bir acı derdi ,aklımız çıkardı korkudan
ama ne acı nede birşey
keyf tarafından bakarsan hiç bir acı duymazsın .

ters rahim diye bir şey var, (bende olabilir belki kim bilir),

o zaman ilişki sırasında can yanma olabiliyor diyorlar.

mesela alışması da bir kaç yıl alabiliyormuş.

ha ha diyenlerin yalancısıyım.

Valla bunu bende hep dusunuyordum sormaya cekiniyordum ağda yaptırıyorum mesela acaba onun kadar aciyor mu diye
Ben ağda yaptırmadım hiç başka yöntemle alıyodum lazere gidiyorum 3 seans oldu acaba onun gibi bişeymi diye merak ettim sende bendensin canım hiç alakası yokmuş onlarla

Ayyy ilk defa duydum peki bunu nasıl öğrenebilirmişiz

ultrasonda anlaşılıyor da, bunun için doktora gidilmez ya.
dediğim gibi kişinin durumuna göre acı olabilir elbette, ama dayanılmayacak bir acı olmaz, o zaman bazı sıkıntılar olduğu düşünülebilir.

yine de istersen bir jinekolojik muayeden geç, bence evlilikten önce gerekli bir kontrol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…