korku..

Acının fazla olması kadının hazır olmadan ilişkiye girilmesindendir.
İlk gecenin gerginliğinden vajina fazla ıslak olmayabilir.
Kayganlaştırıcı krem kullanmanı tavsiye ediyorum. (Vazalin bile olabilir.)
İğne bakması gibi bir acı hissediliyor.
Erkeğin ilişki sırasında oluşturacağı baskı bacak ağrısına neden olabilir.

Kafanı acıya takıp o özel anı mahvetme derim, gerçekten güzel bir an ilkler her zaman başkadır :) kendini gerersen kasıklarını kasarsan sadece zorlanma oluyor biraz, eğer yeterince kayganlaşmamışsa birazda yanma hissedebilirsin onun harici bişey yok

Gerçektende aynen böyle :)

Parmağınızı kestiniz. Acıdı, kanadı, birazcık yandı ve hoopp geçti.

Günlerce süren dayanılmaz bir acı veya ağrı değil.
En fazla 5 dk sürer, kişiden kisiye değişir. Belki 30 saniye sürecek.

Niye bu kadar büyütülüyor, insanlar niye yalandan yere anormal bir acı gibi anlatıyorlar anlamış değilim.

Toplumun saçma bilinçaltı kaoslarindan biri

Korkulacak bir sey yok canınızı sıkmayın.

He erkek odundur, ayıdır, acelecidir, fazla güç kullanır karşı tarafta tahrişlere yol acar ya da kanamaya ya da kasilmaya o zaman zor olur.

Ama siz sevdiğiniz insana güvenip onun kollarına bırakınca bunlar olmuyor.

Niye bu kadar büyütülüyor, insanlar niye yalandan yere anormal bir acı gibi anlatıyorlar anlamış değilim.
Çünkü ne kadar fazla korkutulursa kızlar o kadar kaçacak cinsellikten. Evlenince zaten mecburen yapacaklar, böyle ağrılarla acılarla kanamalarla evlilik öncesi birliktelikten korkutuyorlar.

Çünkü ne kadar fazla korkutulursa kızlar o kadar kaçacak cinsellikten. Evlenince zaten mecburen yapacaklar, böyle ağrılarla acılarla kanamalarla evlilik öncesi birliktelikten korkutuyorlar.

Yasaklar çiğnenmek içindir diye bir söz vardı izlediğim bir filmde. Baskılar ise gizlice yapılmaya yol açıyor.

Toplumda analiz ettiğim en büyük rol. Üzerinde baskı oluşturulan birey, baskı her ne için ise onu gizli veya degil bir şekilde yapıyor.
Sigara, alkol, cinsellik.

Geriye kalan ailelerin cahilliği oluyor.
En tahmin etmediğim kişiler bile bekâretine veda etmiş durumda.

Bu baskı değil, korkutma taktiği.
"Yapma, etme, yapamazsın" dediklerinde evet dediğiniz gibi bir yerden patlak veriyor, ama bu şekilde "ay çok acıyor, çok kanıyor, çok ağrılı, duvara kan fışkırmış" diye aktarıldığında kızlar bu sefer korktuğu için kendiliğinden yapmıyor. O da noluyor, evlenince bile ilişkiye girmekten korkmaya varıyor.

Halbuki aile için doğru olan evlilikten sonra cinsellik ise bunu yasaklarla, baskılarla veya korkutarak değil nedenleriyle, düşünceleriyle güzelce çocuğa aktarma yolu tercih edilse hiç sorun olmayacak.

acıyor dusuncesını kafandan at bu bır...
ıkıncısı acı esıgı kısıden kısıye degısır...
üçüncüsü psıkolojık olarak rahat olursan esınde sana nazık davranırsa ne olup bıttıgını bıle anlamadan hersey oluverır...
dördüncüsüde genıtalde lazerın acısına katlanıyorsan o acı tek atımlık lazer acısından fazlası degıl bunu soyleyebılırım..

ıslaklık da oldu rahattım da korkmadım da ama kanadı benim adetin ilk günü kadar geldi ve bir kaç gün sürdü ama abartılacak bir acı değil. yani hiç acımıyor bi damla kanamıyor diyorlar benim için tam tersi oldu demekki kişinin yapısıyla alakalı.

Aslında toplumu bilinçlendirme yoluna gidilse güzel olacak.
Örneğin psikologlar, sosyologlar ve kişisel gelisimciler bir araya gelip bu tür konular için her ilde seminerler verseler belki bir adim ilerleriz.

Ama kimse bilinclenmek istemiyor.
Kendi yavrularının canına kıyıyorlar bir bakıma.

İşlerine gelmez ki.
Evlenince idrar deliği ile vajinayı ayıramayan çiftler üretmek daha pratik onlar için.

Rahim içi bir sıkıntınız, vajinal bir rahatsızlığınız mantar yara vs. yoksa öyle ağrı acı falan olmaz. siz o günün büyüsüne odaklanın bence

arkadaşım korkunun ecele faydası var mı.. acısa bile 1 acır 2 acır biyerden sonra alışacak.. bi ömür bu iş olacak elbet acımadığı gün gelecek ve çok da uzak değil..
çok da şaapmamak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…