- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Değil mi ama, deneme sürüşü yapmak lazımBakalım yol tutuşu iyi mi, çok yakıyor mu, hızlanması nasıl falan
İşlerine gelmez ki.
Evlenince idrar deliği ile vajinayı ayıramayan çiftler üretmek daha pratik onlar için.
tövbe tövbeOrdan bebe cikti benim
suncacik seyden ne olacqk
benim de rahmim tersmiş. ultrasonda bakıp söylemişti dr. ama hiçbir sıkıntı yaratmıyor.Ayyy ilk defa duydum peki bunu nasıl öğrenebilirmişiz
göksel bile diyor acıyor diye :)
Acıyor, acıyor, acıyor
Her yolu denedim, bitmiyor
Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor
Sakın gelme istemem
Çok korkuyorum senden
Bu muammalı halden
Çek çıkar elini kalbimden
Aynen öyle.Hahaha istemsizce güldüm
Toplumda vajinusmus diye öldürülen ve aldatılan kadınların çoğunun suç ortakları kendi ebeveynleridir bu yüzden.
Bu değil de benim ciddi anlamda tedirgin olduğum şey adamın elimde kalması
çok dogru dediniz vallahiAynen öyle.
Kadınları 20-25 sene korkutuyorlar, sonra bir gecede her şeyin düzelmesini, kadının rahatça sevişmesini bekliyorlar, haliyle bu olmayınca da "sen ne biçim kadınsın".
Beni cok korkuttular ozellikle kayınvalidem neler neler söyledi korkudan 2 ay yapamadım eşim çok anlayişlıydı Allah razı olsun neyse gel zaman git zaman kendimi cok kötü hissediyordum eşimle goz göze gelmiyordum korkudan bir gun dedim ya olacak ya olacak nereye kadar diye yaptık ve ben olup bittiğini bile anlamadım 2 ay boşuna kuruntu ve korkuyla gećti ama öyle böyle degil cok zor gecti ben yasadim tavsiyem kesinlikle rahat olun nasıl olduğunu bile anlamayacaksıniz :)
o ne ya abartılırda bu kadarmı abartılır pesssNeler neler yazmışlar kan fışkırmış duvara falan psikolojim bozuldu
göksel bile diyor acıyor diye :)
Acıyor, acıyor, acıyor
Her yolu denedim, bitmiyor
Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor
Sakın gelme istemem
Çok korkuyorum senden
Bu muammalı halden
Çek çıkar elini kalbimden
normal şartlarda acıma asla olmaz.Bu konu belki daha önceden de açılmıştır ama birde ben açıp yorumlarınızı merak ediyorum,6 aylık nişanlıyım nikah tarihi henüz almadık eylül ekim gibi düşünüyoruz ama ben ilk geceden çok korkuyorum çok acıyo ağrıyo gibi yorumlar görüyorum korkuyorum,lazere gidiyorum o bölgeden ve çok acıyo ama dayanıyorum ondan daha fazla bir acımı oluyo arkadaşlar yoksa ikisi apayrı kıyaslanamaz bişeymi,fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?