korku..

sana kimse olayı anlatıp rahatlatmamış ki yazık olmıuş ilk gecene :)
yok canım olurmu anlatmadılar ben zaten bilgisiz biri degildim bu konularda ama acıdı yani yapacak birsey yok acıdıkcada kendimi kastım bende hatta bana kolay olur cok acımaz vs dediler..ama ilk gece olacak diye birsey yok nezaman olursa olsun o benim ilk gecemdi zaten:)

Sen lazerin acısına Nasıl dayanıyorsun ? Kesinlikle karşılaştırılamaz ya lazer dehşet acıyor

Hahah ne güzel bir anlatım olmuş valla

sana da kimse anlatmamış. sanki bircok kadının gepp geniş vajinası var hayy allahım yaa...kasmışsın işte..
kızlık zarı denilen şeyde sanırsın temeli kazıklarla cakılmış tugladan duvar...esnek incecik bir zar yahu..

Lazer gibi acisa hayatta yapmazdim
Seans vaktim geldi randevu alasim gelmiyor, seks oyle bisey olsa simdiye insan irki tukenmis olurdu
yazık ediyorsun tüylerine...tabii kol altı bacak tüyleri ise onu aldırda. bikini bölgesi tüylerini aldırma demeye calışıyorum.

Temiz is cikarmis

Kardes sen hangi ildesin ya ben ölecem kedisizlikten. Kedi sevmek sarılmak opmek istiyorum. Sokak kedileri kaciyo. Etrafimda da kedi besleyen yok. Ayyy delirecem.
:) sahiplen güzelim sende .. Sahiplenılmeyı bekleyen onlarca kedı var ..
Veya sevmek mı ıstıyorsun her ilde ilçede barınak var bir hafta sonu 1 paket mamanı al ve git. Hem sev hem besle nasıl fikir ?
2 kedım oldugu halde muhakkak giderim barınaklara onlarla ilgilenırım.. İstanbuldayım bu arada :))

Bişey sorucam
O ilk birleşmeyi yavaş yavaş mı yapmak iyi , yoksa bi anda olması mı

Cocuklar kucuk oldugu icin bakimi konusunda kendime guvenemiyorum. Biraz buyumelerini bekliyorum o yuzden.
Burda barinak yeni acildi. Henuz gitmek kismet olmadi. Hos hic guvenmiyorum buradaki barinaga. Emin ol sokakta sahipsiz kediler daha sagliklidir..
Ulkenin diger ucundaymissin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…