Korkularım var !!!

alya88

Gönlümün imtihan edilmesinden ALLAH 'A SIĞINIRIM
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
1.812
84
118
slm kızlar..bazı arkadaşlar sorunlu bir evliliğim olduğunu bilirler...malesef ki kötü bir evliliğim var ve hiç mutlu değilim.
bosanmayı düşünsem de korkularım var..ya eşimi özlersem yada ailemin yanına döndüğüm de hayatım kısıtlanırsa yada insanlar bana ne gözle bakarlar arkamdan ne konuşurlar ömür boyu yanlız kalırmıyım? gibi düşünceler beynimi kemirip duruyor...
bir kaç kez ailemin evine gittim ama her defasında eşimi affettim döndüm..şuan istediği gibi davranıyor bana..aramızda güven ve saygı yok..onu seviyormuyum bunu gerçekten bilmiyorumm....

ailenin yapısını bilmiyorum ama evlendikten sonra aile yanına dönmek bekarlıktaki gibi olmuyor el gibi oluyorsun.eşinin nasıl biri olduğunuda bilmiyorum bu konuya göre yorum yapıyorum evliliğiniz beklentilerinizi karşılamamış.her evlilikte laylaylom olmuyor sorumluluklar ağır geliyor kimi zaman.saygı olmadan evllik yürütmek daha zor siz bunuda kaybetmişsiniz.evliliği eğlenceli bir hale getirmekte monoton bir hale getirmekte sizin elinizde.çalışsanız belki biraz daha bu buhran dan kurtulursunuz en azından oyalanıcak bir işiniz sürekli evliliğinize sonmu versem devam mı etsem diye düşünmezsin buna vaktiniz olmaz.çünkü eşini sevip sevmediğinide bilmiyorsun

canım çalışıyorum ben ki işim var yanı bı yandan da ıkıncıye unıv.okuyorum açıköğretim yani hep düşündüğüm için değil bunlar benim sıkıntılarım ertelesemde bişeylerle uğraşsam da hayatımın gerçeği bu.......

eski konularınıza baktım da biraz sizin evliliğiniz evlilikten çıkmış baya bir yanlız 5 yıldır birliktesiniz ve yıllardır boşanmak var aklınızın ucunda biryerlerde ama sizi bir arada tutan birşeylerde var demekki, yoksa kimse kimseye bu kadar uzun süre katlanmaz yani sorunlarınız son zamanlara dayalı değil yıllardır var gibi. kararını bir an önce verip hayatını düzene koyman gerekli

yani sen geri geldikçe eşinde almış tabi ipleri eline...
çok iyi düşünüp doğru bi karar vermen ve ne olursa olsun kararından döbnmemen lazım...
tabiki pişmanlıkların özlemin olacak hatta çok kötü bile geçebilir zaman senin için ama bu işin doğası bu....
zamanla yaşayıp atlatacaksın....
ya bi süre mutsuz olup normal yaşamına döneceksin...
yada hep mutsuz olacaksın...
allah yardım etsin...

yanlız profil resmine bayıldım.neyseki çocuğun yok ama anlamadığım ya özlersem diyosun .seviyosun aslında sen gibi geldi bana bazı şeyler sende bitmemiş yoksa bu kadar zamanı bir arada geçirmezdin.seni bu sıkıntıya düşüren kafandaki ikilem bişeye karar verdiğinde herşeyi göze alıp hareket etmelisin.pişman olucağın birşey yapmamak adına.bu şekilde devam etmekte seni üzmekten başka bi işe yaramaz.ya devam ya tamam demelisin

evet evlilikten cıktı ev arkadası gıbıyız canı ıstediğinde karı koca oluyoruz işte canım..ya neden kestirip atamadığımı bende bilemiyorum işte sevgimi alışkanlık mı nedir bu

evet tatlım suan kendınden cok emın benı hayatta bırakamaz havalarında bende cok bunaldım artık aılesı bı yandan arkadaşları bı yandan ılgısız tavrlar bı yandan..tmm dıyorum bu sefer bıttı..hoooooh benı yıne kandırıyo ıkı tatlı soz ılgı alaka alya yıne affedıyor...ben ılgıye sevgıye açım kızlarr....

saol cnm tesekkürler..netten buldum koydum oyle :) ozlersem dıyorum cnku aılemın evıne geldığımde evımı esyalarımı ve esımı ozluyorumm..ama bunca sey ceken ben kafasız ben neden ozluyorum neden kalbıme soz gecıremıyorum bılmıyorum...

ne istediğini anladığın an ilk adımı atarsın..

şu an ne istediğini bilmiyorsun...

öylemi olur böyle mi olurla hayat şekillenmez, yaşayarak anlayabilirsin...

Bunu yapabilmen, yani boşanma kararı alabilmen için bıçağın kemiğe dayanması gerek.

Henüz o aşamada değilsin.

ne istediğini anladığın an ilk adımı atarsın..

şu an ne istediğini bilmiyorsun...

öylemi olur böyle mi olurla hayat şekillenmez, yaşayarak anlayabilirsin...

evet haklısın şuan cok kararsızım kararsız olduğum gibi korkularımda var boşandıktan sonra nasıl bir hayat bekliyor beni bilmiyorum...

Bunu yapabilmen, yani boşanma kararı alabilmen için bıçağın kemiğe dayanması gerek.

Henüz o aşamada değilsin.

canım bıçağın kemiğe dayandığı zamanlarda oldu ama saf ben eşime kandım değişir sandım ama değişmedi...kaç yılım geçti böyle....

Her geri dönüşünüzde biraz daha ipleri eline vermiş olarak dönüyorsunuz.Saygı her seferinde daha da azalıyor.
Siz özgürlüğünüzün kısıtlanmasından korkuyorsunuz ailenizin yanına döndüğünüzde bence.
O nedenle özleyeceksiniz eşinizi.
Sorunlarınızı çözemiyorsanız o evde durmak size ne katacak.
Götürdüklerini de bir hesap edin

Alya msj kutun dolu cnm sana msj yazamıyorum dunden berı

Hayatını bosa gecırıyorsun esının duzelmesını bekleyerek tabıkı karar senın ama cocugun olsun ıstıyorsun bu adam cocuk olunca sana ne kdr ılgı gosterır sevgı gosterır bunu sorgulaman lazım

ebrucum cok haklısın aynen oyle oldu suan ona ne guvenıyorum nede aramızda saygı var..annemle konustum bugun sabahtan her kararında arkandayız bılıyorsun dedı ama bu sefer gelırsem kararının arkasında ol dedı...

Alya msj kutun dolu cnm sana msj yazamıyorum dunden berı

tmm cnm sılıyorum...

Evet. Değil o evden çıkmak için, zikretmek için bile kararın netliği olmalı.
O hatayı yaptım.
Ve şimdi tek söylediğim keşke tekrar tekrar denemeseydim.
Bir nokta var ki oraya gelindiğinde, yani herşey tükendiğinde eskisi gibi olmuyor.
Gururunuzun kırılması da cabası

Hayatını bosa gecırıyorsun esının duzelmesını bekleyerek tabıkı karar senın ama cocugun olsun ıstıyorsun bu adam cocuk olunca sana ne kdr ılgı gosterır sevgı gosterır bunu sorgulaman lazım

tatlım sen bılıosun ıste tum olanı bıtenı doğru dıyorsun hayatımı boşa gecırıyorum evett...cocuk istiyordum ama o ozlemimi de burnumdan getırdı saolsun

Sekerim, bosanmaktan , sonra yalniz kalmaktan normal olarak korkuyorsun.
Lakin soyle bir sey de var, 5 yilini zaten bence ziyan etmissin, kocandan adam olmaz. Bence bu adami tez zamanda s..tir et, hayati kacirma. Ne kadar erken bosanirsan senin icin o kadar iyi, onune bakar yeni bir hayat kurarsin.
Hic korkma, bu kendini bir halt sanan adamsiz hayat senin icin cok daha guzel olur bence.

ah be canım gurur mu kaldı kı herşeyi gördüm onda...
sen de esınden ayrıldın demek suan mutlusun dımı :)

bence en kısa sürede yaşadığınız süreçten memnun olmadığınızı artık bir netlik istediğinizi bu işin böyle yürümeyeceğini söyleyin ozaman ne oldu bu kadına diye bir çok yaşar nasıl olsa cepte fikri sarsılır baktınız değişmiyor boşanın hayat elin oğlunun kahrı çekmek için çok kısa ...

ya ben sunu anladım canım o hayatımda uzun sureden berı var erkende evlendığim için ben onsuz yaşayamam gibime geliyor kişiliğim onun üzerine kuruldu sankı anlamıyorum kı ya..işim var yaşım genç inanın hoşta bir bayanım ama o olmayınca sanki ben solup gitcem gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…