bence en kısa sürede yaşadığınız süreçten memnun olmadığınızı artık bir netlik istediğinizi bu işin böyle yürümeyeceğini söyleyin ozaman ne oldu bu kadına diye bir çok yaşar nasıl olsa cepte fikri sarsılır baktınız değişmiyor boşanın hayat elin oğlunun kahrı çekmek için çok kısa ...
ya ben sunu anladım canım o hayatımda uzun sureden berı var erkende evlendığim için ben onsuz yaşayamam gibime geliyor kişiliğim onun üzerine kuruldu sankı anlamıyorum kı ya..işim var yaşım genç inanın hoşta bir bayanım ama o olmayınca sanki ben solup gitcem gibime geliyor..
Evliliğinde mutsuz olanları duydukça çok üzülüyorum..Biz de bazı sorunlar yaşadık ama aşabildik çok şükür...
Siz de konuşarak belli sorunların üstesinden gelemez misiniz..?
Eşinin ne karakterde olduğunu bilmiyorum ama ona '' evlilik hayatında '' neler istediğini söylesen ona göre davranmaz mı..? Yani seni mutlu edebilme gibi bir çaba yok mu içinde ..?
Bu durumda çocuk düşünmemek çok doğru bir karar....
ozaman şöyle yap canım bu akşam eve geldiğinde bugün bir avukatla görüştüm ayrılmak istiyorum bence anlaşarak boşanalım ikimizde yıprranmayalım ikimizin beklentileri uyuşmuyor sende bende mutsuzuz artık huzur ve mutluluk istiyorum dersin. (Ama sana zarar vermez değil mi sinirlenip sonra vicdan azabı çekmeyeyim ) baktın yine git diyor boşan hem çocuğunda yokmuş sonrası daha zor olur şekerim.
Yazdiklarindan ben de fark ettim sekerim, adam da bu durumun farkinda ve gidemeyecgini bildigi icin seni somuruyor. Nasilsa onsuz yapamazsin diye caninin istedigi gibi davraniyor.
Peki suna ne dersin : ben biraz kafami toplamak istiyorum diyip, biraz yalniz kal, kendinle bas basa kal, kafani topla. Birazcik silkinip tek basina kalirsan kendi kisiligini hatirlarsin bence.
Bir gercek var ki oda , mutsuz oldugun.
Bunun icin birsey yapna gerek, 5 senedir bosa kürek harciyorsun.
Ozaman ya aile terapisine gidersin esinle, yada bosanma karari verirsin.
Kafandaki diger sorularin cvp ini ancak kendin vere bilirsin, özlermisin severmisin vs... senin bilion, ayrica yasayip göreceksin.
Su bir gercekki, kimse askindan ölmedi ki sizde ask da yok, kimsede kocasiz kalmaz heleki bu devirde.
Önce sen kendin icin birsey yap, kendin mutlu huzurlu ol gerisi zaaten zaman la gelir.
Ben böyle durumlarda bosanmakdan yanayim, allah hepimize bir kez yasama sansi verdi, onu da elin oglunla mutsuz olarak geciremem, cok net.
sen özlemiyosun aklına o geldiğinde özledim sanıyosun
biraz geri dur geç kalma bişey yapmak için hayat akıyo valla
haaa kendinden emin ol ve sevip sevmediğine karar ver
bu arada yaşın kaç?
en güzel zamanlarını muallakta ve mutsuz geçiryorsun bence biran evvel harekete geç çalışıosun kendi ayklarının üzerinde duruosun, ayrıca öyle bir ilgi gösteren gelirki şimdiki kocanı sorduklarında o kim be diye şaşırırsın adı bile aklına gelmez bir laf vardır deveyi diken insanı ... sevelir diye bukadar verici olma cinsel haytınıza bir kota koy bana karşı bukadar ilgisizken seninle sevişmek ve bana dokunmanı istemiyorum falan de salak değilse eğer zaten bişekilde toparlanır yok toparlanmıyor önüne bak unut beş yılı öldüğünü varsay.
ah be canım gurur mu kaldı kı herşeyi gördüm onda...
sen de esınden ayrıldın demek suan mutlusun dımı :)
Çok huzurluyum. Arada tatsız şeyler olsa da.
Benim avantajım çocuklarım. İki küçücük yavrum.
aa ne güzel canım allah bağışlasın..bende anne olmayı cok istedim ama o istemedi.baba olmaya hazır değilim dedi durdu bana..gerçi şimdi iyi ki olmamış diyorum çünkü olsa bile çocuğunu sevmeyen babası olucaktı...
tatlım hepiniz cok doğru soyluyorsunuz butun ıs bende bıtıyor bılıyorum ama neden kendime laf anlatamıyorum bılmıyorum...nefret etmek istiyorum ondan bi an geliyor tmm diyorum artık oluru yok ama affedip duruyorum onu malsef..cınsel hayatımıza gelınce o ıstedıkce oluyo canım benım ıstediğimin bı onemı yok kı o yuzden o sekilde ceza veremem ona..
Ben 41 yaşındayım ve iyi ki olmuş.
Kimin sevdiği umurumda değil. Ben onları çok seviyorum. Onlar da beni.
Her akşam işten döndüğümde kapının önünde bekleyip kucağıma atlıyorlar ya.
Hiçbirşey düşünmüyorum.
Siz de düşünmeyin bence. Sizi mutsuz eden, huzursuz eden ne varsa çıkarın hayatınızdan
o istediğinde onunla sevişme diorum zaten tatlım bi düşünsün ne oluo diye ozamanda bukadar değersizken seninle birlikte olmak içimden gelmio dersin
NE GUZELL ne mutlu size..canım artık ben bu evliliğimden cocuk sahibi olamam bu bir gerçek ama yarın öbürgün ayrılırsam bi zaman snra başka biriyle evlenirsem ozaman nasip olur belki .. şuan cocuk düşünemiyorum malesef...
ayrılsamda uzun süre evlenmem zaten...içimi karartıyorlar bundan ayrılcan bakalım daha iyisi mi gelcek diyorlar
tatlım sen bılıosun ıste tum olanı bıtenı doğru dıyorsun hayatımı boşa gecırıyorum evett...cocuk istiyordum ama o ozlemimi de burnumdan getırdı saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?