Korkularım var !!!

canım geçenlerde konuştum senden cok sey ıstemıyorum kocam olarak ılgı sevgı ıkı tatlı soz beklıyorum mutlu değilim dedim...mutsuzsan git dedi..
biliyo tabi gene döneceğimi rahat adam

Evliliğinde mutsuz olanları duydukça çok üzülüyorum..Biz de bazı sorunlar yaşadık ama aşabildik çok şükür...
Siz de konuşarak belli sorunların üstesinden gelemez misiniz..?
Eşinin ne karakterde olduğunu bilmiyorum ama ona '' evlilik hayatında '' neler istediğini söylesen ona göre davranmaz mı..? Yani seni mutlu edebilme gibi bir çaba yok mu içinde ..?
Bu durumda çocuk düşünmemek çok doğru bir karar....

ozaman şöyle yap canım bu akşam eve geldiğinde bugün bir avukatla görüştüm ayrılmak istiyorum bence anlaşarak boşanalım ikimizde yıprranmayalım ikimizin beklentileri uyuşmuyor sende bende mutsuzuz artık huzur ve mutluluk istiyorum dersin. (Ama sana zarar vermez değil mi sinirlenip sonra vicdan azabı çekmeyeyim ) baktın yine git diyor boşan hem çocuğunda yokmuş sonrası daha zor olur şekerim.

Yazdiklarindan ben de fark ettim sekerim, adam da bu durumun farkinda ve gidemeyecgini bildigi icin seni somuruyor. Nasilsa onsuz yapamazsin diye caninin istedigi gibi davraniyor.

Peki suna ne dersin : ben biraz kafami toplamak istiyorum diyip, biraz yalniz kal, kendinle bas basa kal, kafani topla. Birazcik silkinip tek basina kalirsan kendi kisiligini hatirlarsin bence.

Bir gercek var ki oda , mutsuz oldugun.

Bunun icin birsey yapna gerek, 5 senedir bosa kürek harciyorsun.
Ozaman ya aile terapisine gidersin esinle, yada bosanma karari verirsin.

Kafandaki diger sorularin cvp ini ancak kendin vere bilirsin, özlermisin severmisin vs... senin bilion, ayrica yasayip göreceksin.

Su bir gercekki, kimse askindan ölmedi ki sizde ask da yok, kimsede kocasiz kalmaz heleki bu devirde.

Önce sen kendin icin birsey yap, kendin mutlu huzurlu ol gerisi zaaten zaman la gelir.

Ben böyle durumlarda bosanmakdan yanayim, allah hepimize bir kez yasama sansi verdi, onu da elin oglunla mutsuz olarak geciremem, cok net.

sen özlemiyosun aklına o geldiğinde özledim sanıyosun
biraz geri dur geç kalma bişey yapmak için hayat akıyo valla
haaa kendinden emin ol ve sevip sevmediğine karar ver
bu arada yaşın kaç?

CANIM bız sakin sakin de konusamıyoruz hemen sınırlenıyor kı..gunduz bıle mesela hıc konusmayız hep msjla yazısıyoruz bırbırımızle sankı sevgılıyız..demem o ki artık düzeleceğini düşünmüyorum bunu anlamak 5 yılımı aldı ama ne zaman karar verıp ayrılcam bılmıyorum..

canım oyle bişey dersem defol git der kızar bana belkide el kaldırır zamanında şiddet gördüm ondan çünkü..en son temmuzda ailemin evine gelmiştim anlaşarak boşanalım demişti benden ne ev ne araba nede takılarını ısteme bı b..k vermem demıstı..sonra ben 1 hafta annemlerde kaldım gene dondum..cocuk oyuncağına dondu bızım iş.....

canım yanlız kaldığımda aklıma hep o gelıyo işte..of off ne yapcam bılmıyorum..

canım terapiste gitmiyor ona gore bısey yok butun sorun bende ben buyutuyorum ben gecımsızım bılmem ne...ya ınsan hıc mı demez karısına ıkı tatlı soz..
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsn..

sen özlemiyosun aklına o geldiğinde özledim sanıyosun
biraz geri dur geç kalma bişey yapmak için hayat akıyo valla
haaa kendinden emin ol ve sevip sevmediğine karar ver
bu arada yaşın kaç?

evet hayat akıyo cnm koskaca yıllarım onunla gectı kımseyı dınlemedım ılla evlencem dedım evledım basım göğe erdi sanki..gördüm büyük sözü dinlememenin ne kadar acı olduğunu...

bir arpa boyu kadar yol katedilmesiyse o kadar ailenizin yanına gittiğinizde eşinizde ufacık bir gelime olmadıysa daha neyin savaşı ki bu

bir erkeğe onsuz yapamayacağını yaşayamayacağını hissettirmeyeceksin bir kere hissedelerse sömürüyorlar bizleri

Bu korkularla yüzleşmeden bilemezsin.
Varsayımların seni olduğun yerde çiviliyor ve gün geçtikçe daha da umutsuzlaşıyorsun.
Bence bunlardan korkma en delice sevilen aşık bile zaman yenik düşüyor.
Bir gün özlersin iki gün özlersin sonra zaman basarsın yarana ve unutursun.
Sana saygısı güveni olmayan el oğlu bir eşin yanında mutsuz yaşamaktansa kanından canından ailenin yanında mutsuz yaşamayı yeğlemelisin bence..

Boşan demek kolay ama senin evliliğinin gider yolu kalmamış yazdıklarına göre tavsiyem o yüzdendir.
ALLAH bir çıkar yol nasip etsin sana inşaALLAH.

(amin)

en güzel zamanlarını muallakta ve mutsuz geçiryorsun bence biran evvel harekete geç çalışıosun kendi ayklarının üzerinde duruosun, ayrıca öyle bir ilgi gösteren gelirki şimdiki kocanı sorduklarında o kim be diye şaşırırsın adı bile aklına gelmez bir laf vardır deveyi diken insanı ... sevelir diye bukadar verici olma cinsel haytınıza bir kota koy bana karşı bukadar ilgisizken seninle sevişmek ve bana dokunmanı istemiyorum falan de salak değilse eğer zaten bişekilde toparlanır yok toparlanmıyor önüne bak unut beş yılı öldüğünü varsay.

Okuduklarıma çok üzüldüm, eski konularını bilmiyorum ama bir adamın eşine o zaman gir demesi çok ağır. Ama bunu deme sebebi ne acaba? Hep kendi tarafımızdan bakmayalım, acaba o ne hissediyor? Seni seviyor mu sevmiyor mu? Önce bundan emin olmaya çalış bence. Sevdiği halde git diyebiliyorsa çok kırılmış, çok kızmıştır. Ama sevmediği için git diyorsa, gitmek en doğrusu, kalmak sadece acı verir.

tatlım hepiniz cok doğru soyluyorsunuz butun ıs bende bıtıyor bılıyorum ama neden kendime laf anlatamıyorum bılmıyorum...nefret etmek istiyorum ondan bi an geliyor tmm diyorum artık oluru yok ama affedip duruyorum onu malsef..cınsel hayatımıza gelınce o ıstedıkce oluyo canım benım ıstediğimin bı onemı yok kı o yuzden o sekilde ceza veremem ona..

Çok huzurluyum. Arada tatsız şeyler olsa da.
Benim avantajım çocuklarım. İki küçücük yavrum.

aa ne güzel canım allah bağışlasın..bende anne olmayı cok istedim ama o istemedi.baba olmaya hazır değilim dedi durdu bana..gerçi şimdi iyi ki olmamış diyorum çünkü olsa bile çocuğunu sevmeyen babası olucaktı...

Ben 41 yaşındayım ve iyi ki olmuş.
Kimin sevdiği umurumda değil. Ben onları çok seviyorum. Onlar da beni.
Her akşam işten döndüğümde kapının önünde bekleyip kucağıma atlıyorlar ya.
Hiçbirşey düşünmüyorum.
Siz de düşünmeyin bence. Sizi mutsuz eden, huzursuz eden ne varsa çıkarın hayatınızdan

o istediğinde onunla sevişme diorum zaten tatlım bi düşünsün ne oluo diye ozamanda bukadar değersizken seninle birlikte olmak içimden gelmio dersin

NE GUZELL ne mutlu size..canım artık ben bu evliliğimden cocuk sahibi olamam bu bir gerçek ama yarın öbürgün ayrılırsam bi zaman snra başka biriyle evlenirsem ozaman nasip olur belki .. şuan cocuk düşünemiyorum malesef...
ayrılsamda uzun süre evlenmem zaten...içimi karartıyorlar bundan ayrılcan bakalım daha iyisi mi gelcek diyorlar

o istediğinde onunla sevişme diorum zaten tatlım bi düşünsün ne oluo diye ozamanda bukadar değersizken seninle birlikte olmak içimden gelmio dersin

vll canım ozman da gıder aldatır benı belkide ..sonra suc bende olur sen ılgısız bıraktın der....
aman kızım ya gercekten sıkıldım..sabahta atıştık bıraz smdı gene ozur dıledı bende hemen yumuşatım...
K E N D İ M E kızıyorum..

Daha iyisi de gelebilir daha kötüsü de.
Onu düşünerek mi yıpratacaksınız kendinizi.
Daha kötüsü gelecek diye istemediğiniz bir evliliği mi sürdüreceksiniz.
Yalnız ben şunu anlıyorum siz aslında bu evliliği tamamen bitiremediniz.
Korkularınızın yanında sevginizi de tüketmemişsiniz henüz.
Eğer ayrılık kararı alırsanız geriye dönmeyi asla istemeyeceğiniz e kendiniz inandığınızda alın.
Ya da en iyisi ben bir süre düşünmek istiyorum deyip izin isteyin. Birkaç gün değil, yeterince uzun bir süre ailenizin yanına gidip değerlendirin herşeyi bence.

tatlım sen bılıosun ıste tum olanı bıtenı doğru dıyorsun hayatımı boşa gecırıyorum evett...cocuk istiyordum ama o ozlemimi de burnumdan getırdı saolsun

cogu erkek boyle ıste , ne ıstedgını bılmeyen memnunıyetsız karsısındakı ınsanı suruncemede bırakınca ellerıne ne gecıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…