Korkularım var !!!

Karsıdakı kocanız olsa bıle kendınızı sıkıntıya sokmayın bence gun gelıyo koca gıdıyo ınsan annesıne babasına bıle guvenmıyor bu adam bu haldeyken sen ona hıc guvenme
daha cok gencsın calısıyorsun , onune daha ıyı bırısı cıkar bence

Vallaha canım sanal alemde sorarak sana boşan yada boşanma denmez bence.

Yaşadıklarını göz önüne getir aileni yaşamını boşandıktan sonra ne yapacaıgını bence şanslısınki çocugun yok..

Hayatına bir dön bak bakalım , neler yaşadın , ve bundan sonra ne istiyorsun.

evet canım tamamen bitiremedim bitirebilsem zaten böyle gel gitler yaşamayacağım..ama benim yaşadıklarımı başkası yaşasa acaba hala evli kalırmıydı onuda düşünmüyor değilim sorun bende gerçekten de..

cogu erkek boyle ıste , ne ıstedgını bılmeyen memnunıyetsız karsısındakı ınsanı suruncemede bırakınca ellerıne ne gecıyor acaba

evet canım haklısın..artık bu devirde kimseye güven yok....ama yeri geliyor insanın derdini anlatabileceği sevincini paylaşabileceği birini arıyor..biz bayanlar ilgi bekliyoruz yanı ben bekliyorum mesela eşimden ama nerdeeeee...biz ilgisiz olsak kıyamet kopar ama..ne desem ne soylesem boş biliyorum değişen bişey olmucak..
değimesi gereken varsa o da benim...

naparsın bilmiyorum ama seçim şart ... ya bulunduğun durumu kabullenip artılarını görüp bu şekilde yaşamaya alışıcaksın ki kendine daha fazla eziyet etme , yada restini çekip gidiceksin hayatına sıfırdan başlıycaksın, sen karar vermediğin sürece hep yerinde sayarsın çünkü, kendi değerini kıymetini bilmen lazım yoksa kimse kimseyi düşünmüyor,

7 milyar insan var ve sen yalnız kalırım, yaşlanırım düşüncesindesin. Mutsuz bir beraberlik, mutlu bir ayrılıktan daha iyi olamaz. Soğuk bir yatakta uyumaktan, yanında soğuk bir insanın bulunmasından daha kötü ne olabilir ki. Ailen elbette eskisi gibi davranmaz çünkü "El ne der" kaygısı daima vardır. Ama "Allah ne der" diye düşünmez kimse.

evet canımm yaa.....millet kıymet bilcek die beklersekkk ömür geçer dimi...ben kendi kıymetimi bilmiyorum ki eşimden ne bekliyorum dimi ama..
kızlar cok haklısınız cok..annem kuzenım hepiniz aynı şeyleri söylüyorsunuz akıl bir yani....

canim senin sorunlarini biliyorum kendi konumdan.sende beni biliyorsun.sana bosan ya da bosanma hic demedim simdiye kadar.sadece yasamis oldugum tecrubelerimi paylastim.
insanlar ne der diye dusunecegine kendini dusun artik.baskalarinin hayatini yasamayi birak.seninde bir hayatin var.Saygi ve guven evliligin yapitasidir.ben evliligimde bunlar kalmadigi icin sevdigim halde bitirdim.kuru sevgi ile yurumuyor canim ben kanaat getirdim yillar sonra.herkes sevilir bir sekilde ama saygi-guven kolay kazanilmiyor ve gitti mi geri gelmiyor cnm.

canım ne diyeyim doğru söylüyorsunuz ama kestirip atmakta kolay olmuyor..
evet kötü seyler yaşandı aramızda ama ben hep affettim...şimdide ben yokmusum gıbı yaşıyor ilgi alaka gostermıyor...

evet tatlım bu korkularımın cevabı aslında sende var...yasadıklarımız az cok benzıyor senle ve ıkımızde yas olarak yakınız bırbırımıze ne hissedip ne düşündüğümüzü daha iyi anlarız..gerçi kızlarla cok cok doğru söylüyor aklın yolu bir yani bi ben şu at gözlüğümü çıkarıp cevreme bakamıyorum

Herkesin karakteri duyguları, istekleri, sabrı, beklentileri farklıdır. O yüzden siz kendiniz ne istediğinizi bulun. Onu çözün. Nereye kadar nasıl götürebilirsiniz. Sonucu ne olur az çok tanıyorsunuzdur eşinizi. Kendinizi de bir dinleyin.
Ama sağlıklı düşünebilmek için, bir süre düşünmem gerekir diye izin isteyerek gidin başka bir yerde düşünün ve öyle verin kararlarınızı.
Ama elalem ne der, yalnız yaşarsam özgürlüğüm kısıtlanır gibi sebepleri gözardı ederek. Boşanmak şartsa, ve sizin için en iyisi olacaksa, sırf hesap vermeden yaşayayım diye ertelemeyin birşeyi

canım ne diyeyim doğru söylüyorsunuz ama kestirip atmakta kolay olmuyor..
evet kötü seyler yaşandı aramızda ama ben hep affettim...şimdide ben yokmusum gıbı yaşıyor ilgi alaka gostermıyor...

Affettin ve hâlâ aynı.. Affetmeseydin daha farklı olabilirdi. Sende aynı şekilde davran..

canım daha once de dediğim gibi annemlere gitim 1 hafta kaldım ama o zamanda tam kararlı olamadım benı aramaya bı basladı hemen yumuşadım..böyle olmak istemiyorum ama onu affetmek istemiyorum çünkü o beni haketmiyorrrrr.....

Affettin ve hâlâ aynı.. Affetmeseydin daha farklı olabilirdi. Sende aynı şekilde davran..

evet cnm affettım hemde kaç kere ve o hiiiiiiiiiiiiiiiiiç değişmedi..ben işini yapmasam onunla ilgilenmesem önünden arkasından giden bi annesi var cocuğu hırszlık yapsa adam öldürse afederisinz ama onu bile umursamaz oylee herşeyine göz yuman oğluna tapan bir annesi var..ve aynı apartmanda oturuyoruz..bana kızsa yukarı gider orda uyur orda karnını doyurur evdeki hayvan çnkü afedersiniz de cok kızdım yine..

Sen bi erkekle değil bebekle evlenmişsin. Her fırsatta annesine gidiyor, annesi sarıp sarmalıyor, biraz dolduruş ve sonra mutsuzluk.. :/ yuh artık..

Sen bi erkekle değil bebekle evlenmişsin. Her fırsatta annesine gidiyor, annesi sarıp sarmalıyor, biraz dolduruş ve sonra mutsuzluk.. :/ yuh artık..

evet cnm..yas 32 adamın ama hiiiiç sorumluluk yok ya..annesi onun peşinden koşmaktan ne istersin canın ne istiyo demekten baska bişey vermemiş.borcuna da sadık değil kapıya alacaklı gelir öyle öder oysa 2.5 milyar falan maaş alıyo kira vermiyoruz kendi evimiz mesela oyle buyuk bır borcumuz da yok ama adam değil işte..

ayni duygulari bende tasiyorum suan....fevri davranmak istemiyorum...

Allah sizede sabir versin....

canim yasadiklarimiz fazlasi ile benziyor birbirine aslinda.tek farkimiz ben ''o ince cizgiyi'' gectim...sen ise hala cizginin diger tarafindasin.

ayni duygulari bende tasiyorum suan....fevri davranmak istemiyorum...

Allah sizede sabir versin....

hdi yaa... uzuldum gercektenn durumuna cnku suan cıkmazda gıbıyız canım yaa off ne yapmam lazım sevıyormuyum sonra neler yasarım bı dunya dusunce beynımı kemırıyorr yasım 24 daha bıktm bu hayattann....

canim yasadiklarimiz fazlasi ile benziyor birbirine aslinda.tek farkimiz ben ''o ince cizgiyi'' gectim...sen ise hala cizginin diger tarafindasin.

evet cnmm sen kurtuldun suan bıttı bı boslukta gıbısın cnku hersy cok taze cok yenı..ben ise kararsızlık ve düşünceler içinde kayboluyorum

hayatta ki en kötü şeylerden biridir belirsizlik...bu arada kalma durumu seni yıpratıcak bence bir an önce kafandakı düşünceleri netleştirip karar vermelisin

hayatta ki en kötü şeylerden biridir belirsizlik...bu arada kalma durumu seni yıpratıcak bence bir an önce kafandakı düşünceleri netleştirip karar vermelisin

evet cnm gercekten cok kotu cokk...yıpranıyorum zatenn sınırlı bırı oldum cıktım işlerime de yansıyor bu durum ister istemezzz..göz göre göre hayatımı mahfediyorum ama buna bir dur diyemiyorum insan sigaranın kötü olduğunu bilirde yine içer bırakamaz ya benımde o durum sankı offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…