hdi yaa... uzuldum gercektenn durumuna cnku suan cıkmazda gıbıyız canım yaa off ne yapmam lazım sevıyormuyum sonra neler yasarım bı dunya dusunce beynımı kemırıyorr yasım 24 daha bıktm bu hayattann....
evet cnm gercekten cok kotu cokk...yıpranıyorum zatenn sınırlı bırı oldum cıktım işlerime de yansıyor bu durum ister istemezzz..göz göre göre hayatımı mahfediyorum ama buna bir dur diyemiyorum insan sigaranın kötü olduğunu bilirde yine içer bırakamaz ya benımde o durum sankı offf
canım konularıma bakarsan anlarsın sorunlarımı hangi birini anlatayım ki şimdi..hiç geçimimiz yok..
sizin problemleriniz nedir peki bide kaç yıllık evlisin?
evet canım tamamen bitiremedim bitirebilsem zaten böyle gel gitler yaşamayacağım..ama benim yaşadıklarımı başkası yaşasa acaba hala evli kalırmıydı onuda düşünmüyor değilim sorun bende gerçekten de..
evet canım haklısın..artık bu devirde kimseye güven yok....ama yeri geliyor insanın derdini anlatabileceği sevincini paylaşabileceği birini arıyor..biz bayanlar ilgi bekliyoruz yanı ben bekliyorum mesela eşimden ama nerdeeeee...biz ilgisiz olsak kıyamet kopar ama..ne desem ne soylesem boş biliyorum değişen bişey olmucak..
değimesi gereken varsa o da benim...
canım sorun sende degıl bence karsındakı ınsan memnunıyetsız
sen ılgı gostermek zorundasın yoksa baska kadına gıder
sen susmak zorundasın yoksa evden sogur
ee hep senmı suscan karsındakınınde fedakarlık etmesı lazım bazı seylerden