bunu babama bile söylesem tuhaf karşılar. kime dersem böyle baba mı olur der. ki aslında babam dışarıda çok sevgi dolu, güleryüz bir insandır ama bize evde soğuk ve umursamaz işte. yazınca belki tam anlatamıyorum, çelişkili duruyor ama öyle. teşekkür ederim umarım hayırlı olurDirekt benim babam boyle demeyin( aileniz hakkinda sikayetlenmeyin, ileride basiniza kakabilir) bir arkadasimin babasi boyleymis. Kiz bu sebepten erkeklerden sogumus, evlenmek ietemiyormus. Sen ne dusunuyorsun, bir baba olarak boyle yapmak reva mi diye nabiz yoklayabilirsiniz.
Hakkinizda hayirlisi
Peki siz babanıza karşı nasılsınız? Bir koşsanı kucağına otursanız sarılsanız, babam diye doya doya öpseniz belki de o da size karşı böyle olacak. Alışması biraz sürecek ama o da size karşı öyle olacak.bunu babama bile söylesem tuhaf karşılar. kime dersem böyle baba mı olur der. ki aslında babam dışarıda çok sevgi dolu, güleryüz bir insandır ama bize evde soğuk ve umursamaz işte. yazınca belki tam anlatamıyorum, çelişkili duruyor ama öyle. teşekkür ederim umarım hayırlı olur
ben hiç alışık değilim ki öyle şeylere, tuhaf geliyor bana, özellikle anne babama karşı. senelerdir öyle sevgi dolu bir anımız olmadı, düşüncesi bile tuhaf.Peki siz babanıza karşı nasılsınız? Bir koşsanı kucağına otursanız sarılsanız, babam diye doya doya öpseniz belki de o da size karşı böyle olacak. Alışması biraz sürecek ama o da size karşı öyle olacak.
Baban yaşıyorken bu dediklerimi yap lütfen.
İşte bu yüzden. Olmalı, gerçekten tuhaf gelmemeli. Kaç yıllık babana sarılmıyorsan, onu sevdiğini söylemiyorsan eşine nasıl sarılacaksın?ben hiç alışık değilim ki öyle şeylere, tuhaf geliyor bana, özellikle anne babama karşı. senelerdir öyle sevgi dolu bir anımız olmadı, düşüncesi bile tuhaf.
biraz annesiyle yakınlık kurmayı düşünüyorum aslında. evde nasıldır ne yapar, yardım eder mi yoksa kadın hizmetçidir kafasında biri midir diye ev halini görmem iyi olur sanırımLütfen iyi tanıyın,analiz edin sonradan pişman olmayın