Bana da öyle geliyor!!Hiç cinsel yaklaşımınız oldu mu ? Eğer olmadıysa ilk anda soğuyacağınızı düşünüyorum.
Varlıklı ama ben hiç bir talepte bulunmadım o önerdi borçlu olmamak için istemedimadamın finansal durumu nasil? cok mu zengin, seni cok rahat ettiriyor mu?
Hayır hiç olmadı izin versem eminim isterdi ben uzak olunca yaklasmadiHiç cinsel yaklaşımınız oldu mu ? Eğer olmadıysa ilk anda soğuyacağınızı düşünüyorum.
Hayır olmadıBana da öyle geliyor!!
Babam yasindaki bi adamdan es olarak nasil bi hayat surebilirdim once bunu dusunurdum sonra piskologa gider hayatimi mahfetmeden onemimi alirdmMerhabalar
Ben 7 yil süren korkunç bir evliliği arkamda bıraktım artık ne ailem nede sevdiğim bir adam kalmadı derken karşıma biri çıktı 50 yaşında ben ise 27 (farkındayım çok büyük ama derdim biraz olsun sevilmek hepsi bu ) bana o kadar huzurlu hissettiriyor ki vazgecemiyorum herkes mutsuz olacaksın diyor bana çok özür dilerim cinsel anlamda bile birlikte olamazsın artık olmaz diyorlar
Sizden ricam bana biraz fikir vermeniz
Çevrenizdeki hikayelerden biraz örnek vermeniz öyle kimsesisim ki tek istediğim mutlu olmak bana sarılan bir adam
Merhabalar
Ben 7 yil süren korkunç bir evliliği arkamda bıraktım artık ne ailem nede sevdiğim bir adam kalmadı derken karşıma biri çıktı 50 yaşında ben ise 27 (farkındayım çok büyük ama derdim biraz olsun sevilmek hepsi bu ) bana o kadar huzurlu hissettiriyor ki vazgecemiyorum herkes mutsuz olacaksın diyor bana çok özür dilerim cinsel anlamda bile birlikte olamazsın artık olmaz diyorlar
Sizden ricam bana biraz fikir vermeniz
Çevrenizdeki hikayelerden biraz örnek vermeniz öyle kimsesisim ki tek istediğim mutlu olmak bana sarılan bir adam
alan memnun satan memnunsa cokta seyapmamak lazim. herkesin özgür iradesi:) Allah evlatlarimiza akil fikir versin amiiinnBunu ben de çok merak ettim açıkçası çünkü bu tarz yaşlı kurtlar!! , paralarıyla genç kadınları kandırmaya çalışıyor.. etrafımızda da bir sürü örneği var zaten bunun ..!! Mesela gidiyor kadına üst baş alıyo, faturasını, kirasını falan ödüyo.. Ama iyilik perisi olduğundan falan değil !!tamamen kandırmak için yapıyor bunu.. !!
sen talepte bulunup istememissindir okey ama sonucta parasini kabul ediyosun anlasildi.Varlıklı ama ben hiç bir talepte bulunmadım o önerdi borçlu olmamak için istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?