Korkunç bir evlilik sonrası sığındığım liman ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi xci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Örnek olarak iş adamı ali ağaoğlu hazal mesudiyeli ve duygu su ikiside genç ikisinde röportajda babasıyla bağlarının zayıf olduğunu söyledi.
Tabi ki tercih senin ama yara bandın olmasın

Adamın seni ve duygularını istismar etmesine musade etme
Doluya tutulmak üzeresin. Kaç

Reactions: xci
Bı kendine gel konu sahibi yeni boşanmış olabilirsin hemen bı yelken aramak yerine ayaklarının üzerinde durmayı denesen berbat bı evlilik geçirdim diyosun bı ara versen ki sen yelkene değil bildiğin emekliye ayrılmış balıkçı teknesine gidiyorsun

Babam yasindaki bi adamdan es olarak nasil bi hayat surebilirdim once bunu dusunurdum sonra piskologa gider hayatimi mahfetmeden onemimi alirdm

Büyük konuşmak istemiyorum , nezaman boşandınız onuda bilmiyorum . Madem bukadar korkunçtu evliliğiniz , hemen birisi olması şartmı? Hadi oldu bari mantıklı düşünün. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli . Bende boşandım ama gidip sığınacak birini aramıyorum . Olursa olur tabi ama eski aptal ben yok artık . Hayırlısı olsun

Aşk mı var sahiden aranızda, aşk evliliği mi olacak 50 yaşındaki amcayla?
Hayır mantık yok da o yüzden soruyorum.

Baba sorunlarınız mı var?

Arkadaşım kendinden 20 yaş büyük biri ile evlendi kendi 20 eşi 40 yaşındaydı.10 yıl oldu hayatı zehir oldu her anlamda hala da devam ediyor . Tekrar boşanmak istemiyorsanız iki kez düşünün derim

Yapma lutfen cok abarti olmus bu. Anladigim kadariyla liman ariyorsun kendine psikolojin berbat ama bu kadari abarti yanlis hatta o adam acisindan bakinca mide bulandirici dusunsene o 23 yasinda iken sen daha yeni dogmussun. O universiteyi bile bitirmis belki o donemde evlendi baba oldu sen daha kundakta.. resmen sapkınlık gibi. Allahim daglara taslara..

alan memnun satan memnunsa cokta seyapmamak lazim. herkesin özgür iradesi:) Allah evlatlarimiza akil fikir versin amiiinn

benım bir tanıdıgım hanım 30 eşi 51 yaşında 2.çocugunu doğurdu maşallah çokta mutlulular.Şimdi ki gençler serseri ve geçimsiz ileri yaşlılar daha sakin anlayışlı ve sevgiye açık oluyorlar inanın.sadece kalbinizi dinleyin.o söylediğim kişiye de çok tepkiler geldi ama o kimseyi dinlemedi şimdi çok mutlu.

Varlıklı ama ben hiç bir talepte bulunmadım o önerdi borçlu olmamak için istemedim
sen talepte bulunup istememissindir okey ama sonucta parasini kabul ediyosun anlasildi.

burda aldigin tepkiler gayet dogal. yakin cevremden biri boyle bir iliskiye baslamaya kalksa bende buyuk tepki gosterirdim. ama hayatin gerceklerinden biride bu. durumun asiri kotu ise ve sana maddi acidan ciddi yardimi ve yarari varsa, bircok kadin icin bu o iliskiye baslamak icin yeterli sebeb. senin icinde olabilir. Allah hayirlisini versin hakkinda.

Sana karşı iyi kibar olacak tabi.. bulmuş 50sinde gencecik kızı sübyancı

Hayatının en güzel yaşındasın, zamanını bu kadar yaşlı bir adamla neden harcıyorsun?
10 yıl sonra kendine çok kızacaksın..

Kimsenin seni koruyup kollamasına ihtiyaç duyma! Güzel bir işe gir ayaklarının üstünde dur.. sana o zaman hiç kimse bir şey yapamaz.
Yaşıtların arasında eminim ki çok kaliteli insanlarda çıkacak karşına..
Bir kere kötü bir evlilik geçirmişsin.. bence bu olay evliliğinden daha korkunç.
Artık yoğurdu üfleyerek yemen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…