- 25 Temmuz 2025
- 46
- 125
- 8
- 26
- Konu Sahibi DepresifCivciv
-
Valla az kaçarEvden gitmesini istesem çok mu fazla kaçar
Yooo çok kaçmaz. Kocanızla cinsel hayatınıza kadar dil uzatan biri çizmeyi aşmış demektir. Ben de olsam gönderirdim artık.Evden gitmesini istesem çok mu fazla kaçar
Valla dayanamıyorum sinirden elim titriyor ya parkta öyle oturuyorum eve gitsem kendimi tutamamValla az kaçar
Cidden kalbini kıracağım eşim için susuyorum bu zamana kadar eşim bana of bile dedirtmediYooo çok kaçmaz. Kocanızla cinsel hayatınıza kadar dil uzatan biri çizmeyi aşmış demektir. Ben de olsam gönderirdim artık.
Evden gitmesini istediginde kocanla o zmn tanisacaksin. Insallah tanidigin gibidirValla dayanamıyorum sinirden elim titriyor ya parkta öyle oturuyorum eve gitsem kendimi tutamam
Gönderin gitsin mesafenızı koruyun ona da yakından ev tutulmasına aracı olmayın .Evden gitmesini istesem çok mu fazla kaçar
Eşimi bekliyorum gelsin eve gidelim düzgünce gönderelim bize yakın olursa biz kafayı yerizGönderin gitsin mesafenızı koruyun ona da yakından ev tutulmasına aracı olmayın .
Bu kadar terbiyesiz olması şaka mı ya terbiyesiz kadın yatak odası falan dinlemek çok çok aşırı
Valla o sizin kalbinizi rahat rahat kırıyor. Siz niye çekiniyorsunuz?Cidden kalbini kıracağım eşim için susuyorum bu zamana kadar eşim bana of bile dedirtmedi
Valla eşim dedi sen beni bekle ben onunla konuşacağım seni ezdirmem dedi ama içimde korku var yaAğlamayı bırakıp ağzının payını verin. Eşiniz devri dillliymiş bu özelliğini kullanın. Yaptığı yada söylediği her şeyi ona yetiştirin. Evdende derhal gönderin.
Bilmiyorum içimde korku var ben bu yaşıma kadar hep kavgadan kaostan kaçtım eşimle çok mutluyum bu yüzden aramıza soğukluk girerse ben cidden dayanamam kalbim ağrıyor sinirdenValla o sizin kalbinizi rahat rahat kırıyor. Siz niye çekiniyorsunuz?
Tutman gerekmiyor madem eşin de sende yanaValla dayanamıyorum sinirden elim titriyor ya parkta öyle oturuyorum eve gitsem kendimi tutamam
2 3 dk önce aradı dedi ki seni kimseye ezdirmem herkes haddini bilecek inşallah dediğini yapar benim eşimden başka kimsem yok bu hayattaEvden gitmesini istediginde kocanla o zmn tanisacaksin. Insallah tanidigin gibidir
Annen gitsin dediğinizde eşiniz ne diyece, o zaman saklayın bence bu paniğinizi. Sanki eşiniz hemen gönderecekmiş gibi bir eminlik var üstünüzde, az mı olur çok mu olur diye tereddüttesiniz. Ama uyarayım, beklediğiniz gibi olmayabilir eşinizin tepkisi.Bilmiyorum içimde korku var ben bu yaşıma kadar hep kavgadan kaostan kaçtım eşimle çok mutluyum bu yüzden aramıza soğukluk girerse ben cidden dayanamam kalbim ağrıyor sinirden
Yakın olmasa da artık mesafe koyun . Eşiniz görüşmek isterse kendı bilir ama siz irtibatı bitirmelisiniz büyük saygısızlık yapmış sizeEşimi bekliyorum gelsin eve gidelim düzgünce gönderelim bize yakın olursa biz kafayı yeriz
Eğer eşim gönderme taraftarı olmazsa ben eşime diyeceğim ki o zanan hemen ev bul bizden uzak olsunAnnen gitsin dediğinizde eşiniz ne diyece, o zaman saklayın bence bu paniğinizi. Sanki eşiniz hemen gönderecekmiş gibi bir eminlik var üstünüzde, az mı olur çok mu olur diye tereddüttesiniz. Ama uyarayım, beklediğiniz gibi olmayabilir eşinizin tepkisi.
Valla eşim dedi sen beni bekle ben onunla konuşacağım seni ezdirmem dedi ama içimde korku var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?