Korkunç kaynana baskısı

Onun yürüyerek size geleceği mesafede olmasın ev ,mümkünse tek vesaitlik de olmasın.Sizin yerinizde olsam yoksayarak delirtirim onu.Konuşurken şarkı söyleyin ,öbür odaya geçin ,dinlemeyin.Ters cevap bile tatmin nedeni böyleleri için.Madem eşiniz sizden taraf o muhattap olsun biran önce de yerleştirsin annesini.

Eşin konuşsun büyük kavga çıkıyorsa çıksın ztn. Eşinede gitmesini iste. Bunlari sana diyecek kadarda yüz verme ya. Ne demek kadınlık görevi. Kapı dinlemek ne demek ya.

O benimle aynı şehirde ev tutamaz artık

Eşin konuşsun büyük kavga çıkıyorsa çıksın ztn. Eşinede gitmesini iste. Bunlari sana diyecek kadarda yüz verme ya. Ne demek kadınlık görevi. Kapı dinlemek ne demek ya.
Şimdi eve gidiyoruz bakalım ne olacak hayırlısı artık ipleri kopardım

2 ay çok uzun süre yahu ... Yeri gelince insan kendi öz kardeşine öz anasına babasına zor dayanıyor 2 ay ... Ne kadar anlayış, sevgi olursa olsun ev üzerine ev olmaz derler. Zoraki bir sağlık durumu afet durumu vs olmadığı sürece sakıncalı bir durum.. 2 ay iyi dayanmışsınız öyle diyim yani. Siz belki kaynananız evde diye cinsellik yaşarken dikkat ediyorsunuz o da kadınlık görevini yerine getir diyor heralde bağıra bağıra yapacaksınız kaynana memnun olsun diye. Bu misafirlik fazla uzamış.

Aynen öyle evde o var diye sessiz oluyoruz atamız var evde sonuçta ama o anlamıyor....

sen kadınlık görevini yapıyor musun filan dedi anne neden diye sordum ses etmedi öyle sana büyüğün olarak söyledim eşini mutlu et ileride üzülürsün dedi
keske sende deseydin "anne kac zamandir buradasin, bak babami bos birakma, sonra üzülürsün" diye

benim kaynanamda doktora gittiğimizde eltimi arayı “keşke sen de gitseydin belki bizden bir sey saklıyorlar” demişti jdkdk

ay hepsi aynı. ama lafınızı esirgemeyin. ben esirgedim ve tepeme çıktı bildiğiniz. 2 yıllık evliyim yapmadığı şey, söylemediği söz kalmadı. benim de esim kızar, korur beni ama sonucta annesi. ertesi gün yine bir sey olmamış gibi yağ bal oluyorlar ben de mesafe koydum doğumdan sonra. yorum yapmasına izin vermiyorum. ben böyle istiyorum diyip geciyorum

Valla zaten öyle o var diye yakınlaşmaya korkuyoruz çekiniyoruz gece duşa gidiyoruz haliyle anlar ayıp olur dedik keşke saygıyı düşünmeseydik hak etmeyen birine...
Evde üçüncü bir kişi olunca haliyle yani...
Ben olsam kesin derdim bu arada. Sormaya çekinmiyorsa ben de söylemekten utanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…